Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a mac uj z tym dostane wiecie co . to ale to ciekawe bety nie ma a mi +5 osoba co graly na Temida nagle znikly itemy  po rejestracji na tej niby becie  Terios zbieg okolicznosci ciekawe

Opublikowano

K***a mac uj z tym dostane wiecie co . to ale to ciekawe bety nie ma a mi +5 osoba co graly na Temida nagle znikly itemy  po rejestracji na tej niby becie  Terios zbieg okolicznosci ciekawe

Idź się naucz składać zdanie.

@topic

Również czekam na beta, chłopaki, dajcie jakiś znak życia, cokolwiek.

@ms80

Mam prawo do udzielania się.

Po prostu oczy bolą jak banda gimbów siedzi i kurwuje, że się z betą spóźniają, będzie to będzie fak lodżik..

Opublikowano

@topic

Ty mnie nie ucz lepiej, nawet na forum bez wazeliny im w dupke wchodzisz wiec sie nie udzielaj

Opublikowano

@topic

@ms80

Mam prawo do udzielania się.

Po prostu oczy bolą jak banda gimbów siedzi i kurwuje, że się z betą spóźniają, będzie to będzie fak lodżik..

Ja gimbą ty palancie zobacz sobie profil i policz sobie kiedy wprowadzono do szkoły Gimnazjum i tacy maja redaktor metn hehehe

Opublikowano

Wyglada bardzo ciekawie... Mam nadzieje ze jak bedzie beta to potem na starcie nie bedzie lipy.

Opublikowano

tQKLweO.png

Witajcie, w dniu 28.05.2015r. w godzinach wieczornych 19:30 nastąpi start otwartej fazy testowej serwera Terios.pl.

Aby zagrać będzie trzeba zarejestrować się na stronie oficjalniej. Możliwość rejestrowania jest już dostępna pod adresem:

beta.terios.pl 

Konta nie zostaną usunięte przed oficjalnym startem, jedynie postacie, ekwipunek, magazyn etc.

Dodatkowo informuję, że tuż przed startem będzie udostępniona lista rzeczy, które są niedokończone, abyście nie musieli zgłaszać z tym problemów.

Powstał również specjalny temat na naszym forum, gdzie możecie zgłaszać wszystkie błędy.

W trakcje trwania fazy testowej będą one dokańczane i codziennie będą zamieszczane wyniki większości przerw technicznych.

YmEnm3E.png

Poniżej znajdziecie link do clienta, którego jeszcze nie odpalicie ponieważ nie ma on wszystkich plików.

Brakujące pliki pobiorą wam się poprzez patcher, który zostanie uruchomiony przed startem bety.

https://mega.co.nz/#!ikA0xB7I!t6VwGaXod-gneb6Q_oqSdfiThlXeA3n-0RnOn-TNFMQ 
https://docs.google.com/uc?id=0B0_jz0OexXQXWjk5VE9TTnJ5eDA&export=download 
https://onedrive.live.com/?cid=a7fa6bc83505ed0d&id=A7FA6BC83505ED0D%21106 

Skan:

p9knwv.jpg

LZLiDEj.png

Uprzedzając wasze pytania. Każdy kto będzie brał aktywny udział w becie zostanie nagrodzony odpowiednio Smoczymi Monetami.

Wszystkie wprowadzane zmiany/aktualizacje będą podawane na bieżąco na naszym forum oraz tutaj.

Zapraszamy wszystkich na nasze forum oraz facebook'a, gdzie możecie znaleźć więcej potrzebnych wam informacji.

Pozdrawiamy Zespół Terios.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

Skoro beta przełożona to start też będzie później?

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Bmem dam rade wy expie i w biciu bossow\metinow ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Bmem dam rade wy expie i w biciu bossow\metinow ??

Posiadając odpowiedni ekwipunek oraz wykonane misje będziesz expił na dość dobrym poziomie oraz bił metiny. Z Bossami może być troszkę trudniej. Pamiętaj że BM jest klasą stworzoną bardziej pod PVP niż PVM.

T9S9sNO.png

Opublikowano

na Argentusie bm i szaman najlepiej sobie radzą z bossami

Porównywanie Argentusa do naszego serwera, to jak porównywanie Malucha do BWM, w ogóle nie ma pokrycia, są to zupełnie inne 2 typy serwerów pod każdym względem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Posiadając odpowiedni ekwipunek oraz wykonane misje będziesz expił na dość dobrym poziomie oraz bił metiny. Z Bossami może być troszkę trudniej. Pamiętaj że BM jest klasą stworzoną bardziej pod PVP niż PVM.

Zmianka skili jest dostepna na serwerze ? Jak tak to skad mozna zdobyc ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Dwie rzeczy zmienic xD

Skile P na 17 pkt, w koncu to easy(?)

bony tylko max i wywalic te zbedne, np. max pe, nie wiem w jakim celu daliscie polowki i te zbedne, chyba zeby dluzej bs stal -.-

Opublikowano

Zmianka skili jest dostepna na serwerze ? Jak tak to skad mozna zdobyc ?

Możliwość zmiany umiejętności jest u Starszej Pani do 100 Poziomu.

Dwie rzeczy zmienic xD

Skile P na 17 pkt, w koncu to easy(?)

bony tylko max i wywalic te zbedne, np. max pe, nie wiem w jakim celu daliscie polowki i te zbedne, chyba zeby dluzej bs stal -.-

Nie zmienimy tego, wbicie skilli P na naszym serwerze nie jest trudne, a będzie to jakiś zarobek dla low lvl.

Bony również nie ulegną zmianie, itemy perfect mają mieć jakąś wartość jest dostępny BS, nieskończona zmianka, my problemu nie widzimy, aby troszkę dłużej przysiedzieć.

Pojęcie serwera Easy wyjaśnił 2-3 strony temu wyjaśnił pewien użytkownik.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak na easy serv to czytanie 10 duchowych wieje nudą a co dopiero kamyk co dwie godziny, mam nadzieję że tęczowy nie do zdobycia tylko w IS

System ulepszeń broń +, jednak zbrojki to minus do kwadratu.

Opublikowano

Jak na easy serv to czytanie 10 duchowych wieje nudą a co dopiero kamyk co dwie godziny, mam nadzieję że tęczowy nie do zdobycia tylko w IS

System ulepszeń broń +, jednak zbrojki to minus do kwadratu.

Rady i Zwoje są dostępne u handlarki, nie ma ich w prezentacji, ponieważ dodaliśmy je niedawno.

Zbroje i bronie to kwestia gustu, nie da się każdemu dogodzić i zrobić tak, żeby każdy  był zadowolony.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...