Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że obecnie serwer ma problemy nie znaczy, że upadnie, nie będziemy tego 30x powtarzać, bo serwer nie upadnie, a robimy co możemy, aby serwer działał w pełni.

"OBECNIE" cały tydzień loga co 10-15 minut 

Robicie co 5-8 godzin przerwy techniczne

Robiliście już 3 przerwy techniczne z powodu " podwójnych wiadomości" jeśli wam są potrzebne na to 3 przerwy techniczne trwające 1 godz to ja pozdrawiam waszego technika chyba Lepsze zabezpieczenia mają na hamachi

Marnowanie kasy, przyznam sie wpakowałem tam z 15 zł (2x sms 7.48) kupiłem sobie za to pd straciłem z 5 godzin pd napisałem post na forum mieli oddać oczywiście nie oddali :) (Nick na forum waszym Pyroni zakładałem 2 takie tematy)

0 INFA OD ADMINISTRACJI

EVENT ZUO TRWA DOKŁADNIE 5 DNI MIAŁ BYĆ 07.07.2015 DO TEJ PORY NIE BYŁO

Nooo i oczywiście WISIENKA NA TORCIE  !COFKI!

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"OBECNIE" cały tydzień loga co 10-15 minut 

Robicie co 5-8 godzin przerwy techniczne

Robiliście już 3 przerwy techniczne z powodu " podwójnych wiadomości" jeśli wam są potrzebne na to 3 przerwy techniczne trwające 1 godz to ja pozdrawiam waszego technika chyba Lepsze zabezpieczenia mają na hamachi

Marnowanie kasy, przyznam sie wpakowałem tam z 15 zł (2x sms 7.48) kupiłem sobie za to pd straciłem z 5 godzin pd napisałem post na forum mieli oddać oczywiście nie oddali :) (Nick na forum waszym Pyroni zakładałem 2 takie tematy)

0 INFA OD ADMINISTRACJI

EVENT ZUO TRWA DOKŁADNIE 5 DNI MIAŁ BYĆ 07.07.2015 DO TEJ PORY NIE BYŁO

Nooo i oczywiście WISIENKA NA TORCIE  !COFKI!

Po pierwsze pisaliśmy setki razy że PD będą oddawane w postaci Vip'a na każde obecnie założone konto - niezależnie czy kupiłeś czy nie.

Po drugie pisaliśmy również wszędzie, że Zuo nie będzie ze względu na stan techniczny serwer.

Po trzecie jeżeli zakładasz 10 tematów na forum, zamiast napisać na support, to nie dziw się, że nie masz odpowiedzi.

Po czwarte, jeżeli masz się za lepszego technika to czekamy wszyscy na Twój projekt, dorównaj nam chociaż w 1 dzień istnienia go liczbą Online.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Po pierwsze pisaliśmy setki razy że PD będą oddawane w postaci Vip'a na każde obecnie założone konto - niezależnie czy kupiłeś czy nie.

Po drugie pisaliśmy również wszędzie, że Zuo nie będzie ze względu na stan techniczny serwer.

Po trzecie jeżeli zakładasz 10 tematów na forum, zamiast napisać na support, to nie dziw się, że nie masz odpowiedzi.

Po czwarte, jeżeli masz się za lepszego technika to czekamy wszyscy na Twój projekt, dorównaj nam chociaż w 1 dzień istnienia go liczbą Online.

Niedługo to nawet hamachi Wam dorówna, bo jak tak dalej pójdzie, to zostanie jakies 100 online.

Opublikowano

Dorównać wam nie będzie trudno :D wystarczy,że stworze serwer hamachi bez cofek i działający 24h i już wam dorównałem.

I prosze cie nie piernicz mi tutaj o supporcie po każdy wie jak on działa widać że sam stworzyciel serwa rzadko wchodzi na forum :) masa osób skarży się na support a on mi pisze "Po trzecie jeżeli zakładasz 10 tematów na forum, zamiast napisać na support, to nie dziw się, że nie masz odpowiedz"\

Człowieku ty sobie kpisz ze mnie ? myślisz,że nie wiem że rano daliście post na forum,że zuo będzie a potem jak ddosy się nasiliły to tylko usuneliście post z forum i nic nie napisaliście więc prosze cie nie pier****l!!!! że pisaliście wszędzie że nie bd zuo  bo w grze był spam o tym z 2 godziny co i jak z zuo! 0 info po co miał bym kłamać pisze prawde nowym graczom żeby tu nie grali.

O to post jednego z użytkowników o supporcie:

"Może któryś z adminów w końcu odpisać na zgłoszenie? Bo na razie jedyne co robicie to zmieniacie status zgłoszenia na zakończone i cisza."

Zgłoszenie: 3582

Tych postów jest masa, dałem tylko przykładowy wiec prosze cie przestań pier** farmazony o zuo i supporcie 
Opublikowano

Niedługo to nawet hamachi Wam dorówna, bo jak tak dalej pójdzie, to zostanie jakies 100 online.

Czekam i życzę powodzenia "techniku".

Dorównać wam nie będzie trudno :D wystarczy,że stworze serwer hamachi bez cofek i działający 24h i już wam dorównałem.

I prosze cie nie piernicz mi tutaj o supporcie po każdy wie jak on działa widać że sam stworzyciel serwa rzadko wchodzi na forum :) masa osób skarży się na support a on mi pisze "Po trzecie jeżeli zakładasz 10 tematów na forum, zamiast napisać na support, to nie dziw się, że nie masz odpowiedz"\

Człowieku ty sobie kpisz ze mnie ? myślisz,że nie wiem że rano daliście post na forum,że zuo będzie a potem jak ddosy się nasiliły to tylko usuneliście post z forum i nic nie napisaliście więc prosze cie nie pier****l!!!! że pisaliście wszędzie że nie bd zuo  bo w grze był spam o tym z 2 godziny co i jak z zuo! 0 info po co miał bym kłamać pisze prawde nowym graczom żeby tu nie grali.

O to post jednego z użytkowników o supporcie:

"Może któryś z adminów w końcu odpisać na zgłoszenie? Bo na razie jedyne co robicie to zmieniacie status zgłoszenia na zakończone i cisza."

Zgłoszenie: 3582

Tych postów jest masa, dałem tylko przykładowy wiec prosze cie przestań pier** farmazony o zuo i supporcie 

Odpisujemy na supporcie, dałbym Ci ss'a ile już zgłoszeń jest rozwiązanych, ale i tak stwierdzisz, że podrobione.

Była informacja o Zuo, a to że usuwamy tematy, które nie mają nic wspólnego z tym to norma - wiele razy wspominaliśmy, że głupoty nie będziemy tolerować u nas na serwerze.

Jeżeli Ci się nie podoba, to wystarczy wejść w dział publikacje, znajdziesz setki serwerów 100x lepszych od naszego jak to sam mówisz, gdzie Administracja jest porządna, robią eventy i oczywiście ich uptime to 99.99%.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Czekam i życzę powodzenia "techniku".

Odpisujemy na supporcie, dałbym Ci ss'a ile już zgłoszeń jest rozwiązanych, ale i tak stwierdzisz, że podrobione.

Była informacja o Zuo, a to że usuwamy tematy, które nie mają nic wspólnego z tym to norma - wiele razy wspominaliśmy, że głupoty nie będziemy tolerować u nas na serwerze.

Jeżeli Ci się nie podoba, to wystarczy wejść w dział publikacje, znajdziesz setki serwerów 100x lepszych od naszego jak to sam mówisz, gdzie Administracja jest porządna, robią eventy i oczywiście ich uptime to 99.99%.

Oj ziomek twój tok myślenia jest dziwny ale rozumiem cie i tutaj kończe swoją dyskusje wiem że wpakowałeś dużo pracy w ten serwer bo to widać ale dalsze jego prowadzenie ci nie idzie Na poparcie mojej tezy pisze ci to samo co ja wiele innych graczy,użytkowników wystarczy popatrzeć na posty pod prezka :) Pozdrawiam

Opublikowano

Oj ziomek twój tok myślenia jest dziwny ale rozumiem cie i tutaj kończe swoją dyskusje wiem że wpakowałeś dużo pracy w ten serwer bo to widać ale dalsze jego prowadzenie ci nie idzie Na poparcie mojej tezy pisze ci to samo co ja wiele innych graczy,użytkowników wystarczy popatrzeć na posty pod prezka :) Pozdrawiam

Dziwisz się? Skoro serwer ma problemy, sami to wiemy, ale to nie oznacza, że serwer padnie, będzie grało 100 graczy lub tego, że nie zajmujemy się serwerem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

A Ty dalej wyrażasz opinie o serwerze nie? Człowieku weź już opuść tą prezke bo i tak nic nie zdziałasz ... Niech dotrze do Twojej pustej główki że jesteś zerem i na siłe szukasz zaczepki.

Opublikowano

To jest właśnie dlaczego serwery metinia nie trwają wiecznie - bo ich gracze to dzieci w przedziale 10-16 lat, którzy myślą że jak jest atak na serwer to wystarczy że admin siądzie przed kompem i zdziała cud.

Opublikowano

A Ty dalej wyrażasz opinie o serwerze nie? Człowieku weź już opuść tą prezke bo i tak nic nie zdziałasz ... Niech dotrze do Twojej pustej główki że jesteś zerem i na siłe szukasz zaczepki.

Mówienie prawdy na temat serwera to szukanie zaczepki? Po prostu przestrzegam nowych graczy przed popełnieniem błędu w postaci gry tutaj. I daruj sobie te wyzwiska, idź sobie pohejtuj rówieśników z piaskownicy przed blokiem.

Opublikowano

Mówienie prawdy na temat serwera to szukanie zaczepki? Po prostu przestrzegam nowych graczy przed popełnieniem błędu w postaci gry tutaj. I daruj sobie te wyzwiska, idź sobie pohejtuj rówieśników z piaskownicy przed blokiem.

Super, fajnie. Przestrzegłeś już wszystkich a teraz wypierd*laj. Nikt nikomu nie będzie mówił gdzie ma grać. Jak widać ludzie mają w dupie twoją opinie, którą mogłeś napisać w jednym poście a nie srać się na dwie strony, bo serwer działa i gra na nim ponad 2k osób. A problem z zalogowaniem się mają pojedyncze osoby. Podaj nazwę prywatnego serwera, który nie miał problemów. Nie ma takiego, bo każdy miał. Na sravii do dzisiaj są ddos'y a serwer ile ma. Pomyśl a potem pisz. 

Rozumiem że gracze mogą spinać bo wywala ich czy ki ch*j ale bez przesady. Na tym serwerze niektórzy nie mogą się zalogować a na innym jest masa bugów czy przekrętów. Żaden serwer nie jest doskonały.

Opublikowano

Witam, ze jakos dziwnie support nie dziala Musze napisac to tutaj

mianowicie jak pobieram serwer, pobralem, to patcher pobieral run.exe z trojanem, rowniez nie chcial sie wlaczyc bo byl jakis problem z brakiem czegos tam.

potem przeczytalem na forum zeby pobrac osobno run. exe, zrobilem tak jak tam to teraz patcher nie dziala, usunal mi sie.

Doradzcie mi co mam robic w tej sytuacji?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, ze jakos dziwnie support nie dziala Musze napisac to tutaj

mianowicie jak pobieram serwer, pobralem, to patcher pobieral run.exe z trojanem, rowniez nie chcial sie wlaczyc bo byl jakis problem z brakiem czegos tam.

potem przeczytalem na forum zeby pobrac osobno run. exe, zrobilem tak jak tam to teraz patcher nie dziala, usunal mi sie.

Doradzcie mi co mam robic w tej sytuacji?

Wyłącz antywiusa lub dodaj run.exe do wyjątków.

Opublikowano

Pada logowanie ale tylko u Was. Dziwne, prawda? Sklepy swoją od rana, mnie tylko raz wywaliło ale wróciłem po minucie. Jeżeli sa problemy to chyba u Was. Pisane było wcześniej tyle razy. USUNĄĆ ROOTY I LOCALE Z PACK A POTEM OTWORZYĆ PATCHEREM. Trudne? Bardzo. Co z tego że naprawiają logowanie jak wy nie aktualizujecie klienta.

Co mają wspólnego sklepy stojące od rana z padaniem logowania?  o.O

Gratulacje Lourt, że po takim czasie zacząłeś odpisywać w temacie. Zobaczymy tylko jak będzie po wakacjach, i czy nie zostawisz serwera, jak Cradosa, gdy się hajs skończył.

­

tenor.gif

Opublikowano

Super, fajnie. Przestrzegłeś już wszystkich a teraz wypierd*laj. Nikt nikomu nie będzie mówił gdzie ma grać. Jak widać ludzie mają w dupie twoją opinie, którą mogłeś napisać w jednym poście a nie srać się na dwie strony, bo serwer działa i gra na nim ponad 2k osób. A problem z zalogowaniem się mają pojedyncze osoby. Podaj nazwę prywatnego serwera, który nie miał problemów. Nie ma takiego, bo każdy miał. Na sravii do dzisiaj są ddos'y a serwer ile ma. Pomyśl a potem pisz. 

Rozumiem że gracze mogą spinać bo wywala ich czy ki ch*j ale bez przesady. Na tym serwerze niektórzy nie mogą się zalogować a na innym jest masa bugów czy przekrętów. Żaden serwer nie jest doskonały.

Po 1 grzeczniej szczylu, bo nie jestes u siebie na wsi, po 2 na tym serwerze wcale nie musialo byc problemow, gdyby tylko administracja zatroszczyla sie o lepsze zapezpieczenia, bo srodki na to na pewno maja, ale przez ich pazernosc jest tak jak jest i to bedzie glowny powod upadku tego serwa - administracja kierujaca sie dobrem swojego portfela, a nie dobrem graczy.

Opublikowano

Pytanie bo dawno mnie nie bylo i nw czy wracac tu do gry: czy problem z logowaniem i lagami ustał? Bo to grubo ponad 2 tygodnie nie mozna bd sie zalogowac

sygna2.png

Opublikowano

serwer super tylko niestety uciążliwe logowanie 10minut logowania aby chwile pograć .... ale i tak polecam

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

czy to normalne, że dostaje jakieś 2-3% za full spota na mapce 90 ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Masakra, tyle tu przedmiotów, eq exp, bronie, zbroje, kostiumy itd,  to samo do pvp, co trzeba zrobić, żeby to wszystko ogarnąć... 
Bardzo dużo przedmiotów... może to tylko tak strasznie wygląda, a praktyce jest inaczej, dlatego pobieram ;)
Serwer bardzo ładnie zrobiony, dopracowany, wnioskuje po prezentacji, która na wysokim poziomie ;)

Kurde no i te bony :/, nie wchodzą max od razu, choć i tak coś każe zagrać :D, mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Pozdrawiam Was wszystkich, z fartem  <3:D

Opublikowano

Co mają wspólnego sklepy stojące od rana z padaniem logowania?  o.O

Gratulacje Lourt, że po takim czasie zacząłeś odpisywać w temacie. Zobaczymy tylko jak będzie po wakacjach, i czy nie zostawisz serwera, jak Cradosa, gdy się hajs skończył.

­

Ale już Ci pisałem coś.. idź na serwer, który masz w sygnie - ano tak nie wystartował jeszcze

Na serwerze zostały włączone raty :)

Opublikowano

Ale już Ci pisałem coś.. idź na serwer, który masz w sygnie - ano tak nie wystartował jeszcze

Serio pisałeś? :O

Ale bez spiny, gram tam tylko przez feziego. A sygna, bo konkurs. 

#bezspinynajs  <3

Btw. przed napisaniem tamtego posta nie było tej sygny.

­

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...