Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer porażka, już hamachi mają lepsze zabezpieczenia. Odradzam gry tutaj, no chyba, że macie stalowe nerwy, bo loga średnio co 5 minut.

Opublikowano

Serwer porażka, już hamachi mają lepsze zabezpieczenia. Odradzam gry tutaj, no chyba, że macie stalowe nerwy, bo loga średnio co 5 minut.

Nie loga co 5 min..

Dziś 2 raz mnie wywaliło od 7 rano.

Ostatnie 2 dni może wywaliło 2-4 razy, więc nie mów, że ciągle wywala..

Opublikowano

Chyba tylko Ciebie od rana nie ma problemu z logowaniem ani serwerem - są sklepy, które stoją od dzisiaj 8 rano.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Chyba tylko Ciebie od rana nie ma problemu z logowaniem ani serwerem - są sklepy, które stoją od dzisiaj 8 rano.

Są problemy i dobrze o tym wiecie... Dzisiaj wywaliło 3 razy od godziny 11.

Opublikowano

No i aktualnie padło logowanie :v

Opublikowano

Fajnie sklepik stoi bo go nie ruszam to jest fajnie :D jedynie zamykam dorzucam itamy zmieniam ceny itp

Ale główna postacią się nie zaloguje bo padlo logowanie

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Pada logowanie ale tylko u Was. Dziwne, prawda? Sklepy swoją od rana, mnie tylko raz wywaliło ale wróciłem po minucie. Jeżeli sa problemy to chyba u Was. Pisane było wcześniej tyle razy. USUNĄĆ ROOTY I LOCALE Z PACK A POTEM OTWORZYĆ PATCHEREM. Trudne? Bardzo. Co z tego że naprawiają logowanie jak wy nie aktualizujecie klienta.

Opublikowano

Opłaca sie tu grać? Sporo jest graczy? Ciężko o eq/bony?

Jak jest z bs'em bo sie nie doczytałem?

Opublikowano

Ten serwer to niewypał.... na początku uważałem go za top 5 w Polsce po 2 tygodniach okazało się że mają bardzo duże problemy z ddosami, tak wiem że to nie ich wina ale żeby nic z tym nie robic od tygodnia to jest kpina do tego GM MAVEX uważa się za króla i najważniejszego typa na serwie, chamski i arogancki gm tyle z mojej strony 

Pomijając fakt o ddosach i administracji (która nie daje nic info co się dzieje) serwer 9/10 

ale nie polecam zaczynać tu gry np. dzisiaj od rana ludzie pisza ze nie moga znowu sie logować serwer ewidentnie upada (gracze odchodza),ja naszczęście zamieniłem już sobie eq 

Opublikowano

To, że obecnie serwer ma problemy nie znaczy, że upadnie, nie będziemy tego 30x powtarzać, bo serwer nie upadnie, a robimy co możemy, aby serwer działał w pełni.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To, że obecnie serwer ma problemy nie znaczy, że upadnie, nie będziemy tego 30x powtarzać, bo serwer nie upadnie, a robimy co możemy, aby serwer działał w pełni.

Serwer jest skazany na to żeby paść... wywala 90% serwera co chwile... mega nie stabilna maszyna... dodając np pkt statusu na innych serwach bardzo szybko można czasem złapać laga a na Teriosie wystarczy dodać 3pkt i już wywala... 

Opublikowano

Tak fantazjuje administracja, a jak jest naprawde?

"To, ze obecnie serwer ma problemy znaczy, ze upadnie, bedziemy to 30x powtarzac, bo serwer upadnie, a nieczego nie robimy, aby serwer działał w pełni".

Opublikowano

Serwer jest skazany na to żeby paść... wywala 90% serwera co chwile... mega nie stabilna maszyna... dodając np pkt statusu na innych serwach bardzo szybko można czasem złapać laga a na Teriosie wystarczy dodać 3pkt i już wywala... 

Tak fantazjuje administracja, a jak jest naprawde?

"To, ze obecnie serwer ma problemy znaczy, ze upadnie, bedziemy to 30x powtarzac, bo serwer upadnie, a nieczego nie robimy, aby serwer działał w pełni".

Zobaczymy, kto będzie miał rację - tego typu prowokacje nie robią na nas wrażenia.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Opłaca sie tu grać? Sporo jest graczy? Ciężko o eq/bony?

Jak jest z bs'em bo sie nie doczytałem?

1. Głupie pytanie czy się opłaca grać. -.- Nie lubie go.

2. Ponad 1k ludzi. W jinno jak i w shinsoo jest pełno shopków.

3. Eq się w miarę szybko bonuje.

4. Bs jest wbudowany i działa poprawnie tylko zmianki muszą być na 1 stronie w eq.

Opublikowano

Zobaczymy, kto będzie miał rację - tego typu prowokacje nie robią na nas wrażenia.

To nie jest żadna prowokacja tylko przykra prawda, ponieważ serwer zapowiadał się świetnie ale przez nieudolność teamu upadnie, bo już zaczynają odchodzić gracze. ;)

Opublikowano

na ts ludzi siedzi od groma zaden admin nie zejdzie... macie poprostu gdzies dobra probojecie serv naprawic ale zeby zejsc i wytumaczyc nic 0

Nie uważasz, że chyba logiczne jest, abyśmy doprowadzili serwer to odpowiedniego stanu, niż rozmowa z graczami?

To nie jest żadna prowokacja tylko przykra prawda, ponieważ serwer zapowiadał się świetnie ale przez nieudolność teamu upadnie, bo już zaczynają odchodzić gracze. ;)

Jarek, to że straciliśmy graczy nie znaczy, że upadniemy, kiedy już sytuacja zostanie ogarnięta gracze będą wracać - szczególnie, że niedługo wejdzie bardzo duża aktualizacja.

Zresztą nie ma sensu tutaj się chwalić czymś, sami zobaczycie jak będzie wszystko wyglądało.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie uważasz, że chyba logiczne jest, abyśmy doprowadzili serwer to odpowiedniego stanu, niż rozmowa z graczami?

Jarek, to że straciliśmy graczy nie znaczy, że upadniemy, kiedy już sytuacja zostanie ogarnięta gracze będą wracać - szczególnie, że niedługo wejdzie bardzo duża aktualizacja.

Zresztą nie ma sensu tutaj się chwalić czymś, sami zobaczycie jak będzie wszystko wyglądało.

Moglibyście to oficjalnie wyjaśnić, że są problemy i trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość i podać jakiś termin niż żeby pisać, że wszystko rozwiązane a tutaj znowu to samo...

Opublikowano

Moglibyście to oficjalnie wyjaśnić, że są problemy i trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość i podać jakiś termin niż żeby pisać, że wszystko rozwiązane a tutaj znowu to samo...

Przecież jest ciągle informacja na forum (obecnie nie działa), że ciągle są ataki ddos oraz wyjaśnienie problemu z "Błąd Połączenia się z Serwerem" - terminu nie możemy podać, a ba nawet nie chcemy, bo później byśmy nie wywiązali się i by się skończyło fatalnie.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...