Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pisze o odejściu 50% osób z serwera a tych płaczków z tego tematu. Są osoby które co kilka postów srają się o wszystko i myślą że administracja będzie im dupe lizała żeby zostali. 

Teraz padło logowanie, znów przez DDoS'y? Do tego ma być ZUO, wie ktoś o której?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pisze o odejściu 50% osób z serwera a tych płaczków z tego tematu. Są osoby które co kilka postów srają się o wszystko i myślą że administracja będzie im dupe lizała żeby zostali. 

Teraz padło logowanie, znów przez DDoS'y? Do tego ma być ZUO, wie ktoś o której?

Zuo nie będzie. Administracja usunęła post dotyczący dzisiejszego zuo, a więc raczej dziś go nie będzie. 

Szczerze, serwer jest świetny, gra się super, ale niestety nie mogę go teraz polecić nikomu, a tylko przez to jak zachowuje się administracja. Każdy praktycznie czekał na dzisiejsze zuo, a Oni  usuwają temat bez żadnych wyjaśnień.

Nic tylko eventy szkaty blasku, raty i nic poza tym. Żadnego OX'a i tego typu eventów.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Kiedy zrobicie ten server? Zawsze jak wchodzę do gry to pogram z 1h i pada -.- na jakiś czas. Ile można? Czekam i czekam, a 90lvl to mały.

Opublikowano

Zuo nie będzie. Administracja usunęła post dotyczący dzisiejszego zuo, a więc raczej dziś go nie będzie. 

Szczerze, serwer jest świetny, gra się super, ale niestety nie mogę go teraz polecić nikomu, a tylko przez to jak zachowuje się administracja. Każdy praktycznie czekał na dzisiejsze zuo, a Oni  usuwają temat bez żadnych wyjaśnień.

Nic tylko eventy szkaty blasku, raty i nic poza tym. Żadnego OX'a i tego typu eventów.

Bez przesady. Miało być ZUO ale może mają coś do zrobienia/naprawienia lub nie są pewni maszyny? Jak na takie trzy mapy wejdzie te 2-3k osób co tu gra to mogą być wielkie lagi. Serwer naprawdę spoko, sporo dungeonów i expi sie przyjemnie. Nic tylko czzekać na update z większym lvl i setami ;) Do tego te wojny gildii wypowiadane co kilkanaście minut. Gdy się ma gildię, czuć klimat ze starego PL'a gdzie co chwila się napieprzało :D

Opublikowano

Bez przesady. Miało być ZUO ale może mają coś do zrobienia/naprawienia lub nie są pewni maszyny? Jak na takie trzy mapy wejdzie te 2-3k osób co tu gra to mogą być wielkie lagi. Serwer naprawdę spoko, sporo dungeonów i expi sie przyjemnie. Nic tylko czzekać na update z większym lvl i setami ;) Do tego te wojny gildii wypowiadane co kilkanaście minut. Gdy się ma gildię, czuć klimat ze starego PL'a gdzie co chwila się napieprzało :D

Po co komu update z jakimiś setami, skoro serwer nie działa jak powinien?

148x2p.png

Opublikowano

Kiedy zrobicie ten server? Zawsze jak wchodzę do gry to pogram z 1h i pada -.- na jakiś czas. Ile można? Czekam i czekam, a 90lvl to mały.

Serwer działa, elegancko bez lagów, ddosów. Administracja wreszcie robi swoje, tak trzymać.

Opublikowano

Też macie błąd podczas połączenia z serwerem? :_:

Nie, serwer działa idealnie - bez lagów, da się logować, chyba ogarnęli już to.

Opublikowano

Jeśli wykrywa Ci trojana to dobry moment aby zmienić antywirusa, bo masz jakiś syf. Osobiście polecam antywira top1 na świecie: Bitdefender ;)

bitdefender, nie polecam do normalnego użytkowania w domu, "za dobry"

kaspersky, eset  na + 

Opublikowano

Nie, serwer działa idealnie - bez lagów, da się logować, chyba ogarnęli już to.

Nie działa .. błąd z połączeniem na każdym channalu -_- 

xD 

Opublikowano

Dziś zacząłem grac na tym serwerze, ale mam jeden problem. Co jakiś czas wyrzuca mnie z serwera i mam błąd podczas łączenia. Też macie ten problem, czy jestem osamotniony?

Opublikowano

Dziś zacząłem grac na tym serwerze, ale mam jeden problem. Co jakiś czas wyrzuca mnie z serwera i mam błąd podczas łączenia. Też macie ten problem, czy jestem osamotniony?

Serwer od jakiegos tygodnia ma spore problemy, ddosy itp 

Opublikowano

Ile graczy online?
Szybko exp, drop, eq ?
Prawdziwy easy? 

mmm.. trochę mnie skille odstraszają, kamienie co 2h -.^

Opublikowano

Ile graczy online?

Szybko exp, drop, eq ?

Prawdziwy easy? 

w godzinach szczytu 3k.

Szybko, szybko, oczywiście z dobrym fartem eq szybko zrobisz, ale trochę się natrudzisz.

Prawidzwy.

Kupuje tęczaki za parę yang i wbijasz każdy skill co sekundę, 100% szans.

Opublikowano

Ile graczy online?

Szybko exp, drop, eq ?

Prawdziwy easy? 

Są tęczowe kamienie dzięki którym możesz wbić skill od razu na P a owe kamienie większość graczy da Ci za free :v

Opublikowano

w godzinach szczytu 3k.

Szybko, szybko, oczywiście z dobrym fartem eq szybko zrobisz, ale trochę się natrudzisz.

Prawidzwy.

Kupuje tęczaki za parę yang i wbijasz każdy skill co sekundę, 100% szans.

Co Ty za głupoty gadasz. Nawet w godzinach szczytu nie ma 2k+

Opublikowano

No nie wiem... na ch1 jest tyle ludzi ze ciezko sie po miescie poruszać ( w jinno i w shinso jest to samo ). Na 8 ch zawsze w miescie znajdziesz jakas grupę osób ( w m1 i m2 ), a najlepsze expowiska są zajęte przez całe noce.

Myślę więc, że 2k jest na 100%.

Opublikowano

Nie nabijaj nie potrzebnie postów, 2 k na pewno jest, bo jeśli wszystoo działa to shopów b. dużo. No i ludzie jeszcze więcej, żeby nie było, że się doczepisz, że shopy liczę.
Opublikowano

opłaca się jeszcze zaczynać ?

przyjemnie się expi na 150+ ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

No nie wiem... na ch1 jest tyle ludzi ze ciezko sie po miescie poruszać ( w jinno i w shinso jest to samo ). Na 8 ch zawsze w miescie znajdziesz jakas grupę osób ( w m1 i m2 ), a najlepsze expowiska są zajęte przez całe noce.

Myślę więc, że 2k jest na 100%.

Nie nabijaj nie potrzebnie postów, 2 k na pewno jest, bo jeśli wszystoo działa to shopów b. dużo. No i ludzie jeszcze więcej, żeby nie było, że się doczepisz, że shopy liczę.

Jest na 100% tyle, a może i więcej, a wróci do czasu około 3k, jeżeli tylko ogarną w pełni logowanie oraz wszystko, póki co jest świetnie i wszystko działa. Jeszcze tylko lekkie poprawki w balansie i serwer miód malina.

opłaca się jeszcze zaczynać ?

przyjemnie się expi na 150+ ?

Pewnie, że opłaca się - Mapka 150 jest chyba najlepsza do expa, później 175 też dużo moobków/szybki resp ich - przyjemnie się expi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...