Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę, żeby to było easy, żeby chodzić z 1000 razy na berana żeby ulepszyć eq bo marne 35% to jednak to mi podchodzi pod medium. :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie ciekawi jeden fakt, dlaczego Lourt już się nie wypowiada w tym temacie ? a jakieś 2 tygodnie temu, odpisywał każdemu, chwalił się ilością graczy, codzienne przerwy i update. Ja się czuję teraz jak na cradosie identyczna sytuacja, na początku cały czas nowości i poprawki, eventy etc a potem cisza i po miesiącu serwer off ;d Mam nadzieje, że tu tak nie będzie -_- 

xD 

Opublikowano

Nie sądzę, żeby to było easy, żeby chodzić z 1000 razy na berana żeby ulepszyć eq bo marne 35% to jednak to mi podchodzi pod medium. :)

Ale właśnie o to chodzi, aby serwer się nie nudził i było zawsze coś do roboty.

Mnie ciekawi jeden fakt, dlaczego Lourt już się nie wypowiada w tym temacie ? a jakieś 2 tygodnie temu, odpisywał każdemu, chwalił się ilością graczy, codzienne przerwy i update. Ja się czuję teraz jak na cradosie identyczna sytuacja, na początku cały czas nowości i poprawki, eventy etc a potem cisza i po miesiącu serwer off ;d Mam nadzieje, że tu tak nie będzie -_- 

Odpisujemy nadal każdemu, obecnie pracujemy nad mega aktualizacją, jest to mnóstwo roboty - do tego dojdzie nowa grafika strony i innych rzeczy.

Mnóstwo czasu nam zajmuje zrobienie tego - lista zmian/nowości obecnie obejmuje jakieś 50 punktów i nie jest to dodanie tylko i wyłącznie nowych bryłek czy kostiumów, co zajmowałoby 2h.

Również trwają prace nad balansem, aby serwer był jeszcze lepiej zoptymalizowany pod tym względem.

Co do Eventów - wspominaliśmy na forum - jeżeli opanujemy sytuację na serwerze - stale działające logowanie oraz serwer bo zarówno będzie kontynuować wydarzenia z kalendarza jak i dodawać swoje okolicznościowe jak Szukanie GM'a czy OX.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak tam Już wszystko OK? czy jeszcze czasem wywala logowanie itd.? bo chciałem pograć i nie wiem czy pobierać

Opublikowano

Tylko mi nie działa forum? "

Welcome to nginx!

A serwer naprawdę spoko! Na dungeonie 110lvl można nieźle zarobić, fajnie jakby dodali więcej tych dungeonów tak co 15/20lvl, bo do ulepszania potrzeba nieraz sporo pereł/ziół itp. 

Jedyne co mi nie pasuje to to że robienie całego eq kręci się wokół pereł a drop z metków/bossów jest ten sam tzn. ulepszacze + szkaty. 

@Join

Ja aktualnie mam błąd podczas łączenia z serwerem, ale nieraz jest tak że część może się logować a część nie. Ale serwer polecam, wiec warto ściągnąć ;)

Opublikowano

Serwer petardaa moim zdaniem sporo nowoscie ZAWSZE jest co robic na IS,a można spokojnie zarabiać w grze nie ma 5 tysiecy zbednych itemów na serwerze i nowego eq co 5lv  jedyny minus to Te DDOS,y ale moim zdaniem serwer wart jest tego zeby się troche pomeczyć z zalogowaniem naprawde się opłaca . 

Opublikowano

Odpisujemy nadal każdemu, obecnie pracujemy nad mega aktualizacją, jest to mnóstwo roboty - do tego dojdzie nowa grafika strony i innych rzeczy.

Mnóstwo czasu nam zajmuje zrobienie tego - lista zmian/nowości obecnie obejmuje jakieś 50 punktów i nie jest to dodanie tylko i wyłącznie nowych bryłek czy kostiumów, co zajmowałoby 2h.

Również trwają prace nad balansem, aby serwer był jeszcze lepiej zoptymalizowany pod tym względem.

Co do Eventów - wspominaliśmy na forum - jeżeli opanujemy sytuację na serwerze - stale działające logowanie oraz serwer bo zarówno będzie kontynuować wydarzenia z kalendarza jak i dodawać swoje okolicznościowe jak Szukanie GM'a czy OX.

W tą mega aktualizację wlicza się oczywiście dodanie 220lv ? 

W sumie lepiej, że przeniesiono to ZUO, bo wiadomo jakiej reakcji można się spodziewać od gracza, który ma zamiar dropić a tu nagle go wywala ;)

Opublikowano

Na serwerze gra się świetnie, jeden z najlepszych, jak nie najlepszy serwer easy. Jednak jeden - jest w tym, że jak nas wywali, jest niekiedy błąd podczas łączenia się z serwerem.

Opublikowano

Jedyne co wymagamy teraz od Was, to to żebyście informowali nas co jest z serwerem. Normalne jest to że jak pracujecie nad nim to odpisujecie rzadziej ale my też chcemy jakieś info. Teraz np. padła strona, forum i logowanie i nie wiadomo czy to znów DDoS'y czy to już część tego Waszego update. Lepiej się gra i czeka na serwer jeśli się wie co z nim jest.

Macie zamiar postawić TS serwerowy? Przyśpieszyłoby to na pewno kontakt pomiędzy Wami i graczami. Bo ja czekam tydzień na odpowiedź w sprawie straconych SM.

Opublikowano

W sumie lepiej, że przeniesiono to ZUO, bo wiadomo jakiej reakcji można się spodziewać od gracza, który ma zamiar dropić a tu nagle go wywala ;)

Tak również podniesienie maksymalnego poziomu.

Jedyne co wymagamy teraz od Was, to to żebyście informowali nas co jest z serwerem. Normalne jest to że jak pracujecie nad nim to odpisujecie rzadziej ale my też chcemy jakieś info. Teraz np. padła strona, forum i logowanie i nie wiadomo czy to znów DDoS'y czy to już część tego Waszego update. Lepiej się gra i czeka na serwer jeśli się wie co z nim jest.

Macie zamiar postawić TS serwerowy? Przyśpieszyłoby to na pewno kontakt pomiędzy Wami i graczami. Bo ja czekam tydzień na odpowiedź w sprawie straconych SM.

Ciężko jest Was informować o tym, ponieważ nie wiemy kiedy zdarzy się to i za ile.

Co do oddawania SM - ciągle oddajemy to co znikało Wam lub nie dostaliście, lecz chociaż 1 dzień przerwy przyda Nam się (Niedziela).

Jest TeamSpeak serwerowy ts-lol.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

tak, pisali o zwiększeniu lvl  ;)

Tylko mi nie działa nic?

Strona i forum tylko mi nie działa xdd ?

tak, forum i strona off.

Opublikowano

Tak również podniesienie maksymalnego poziomu.

Ciężko jest Was informować o tym, ponieważ nie wiemy kiedy zdarzy się to i za ile.

Co do oddawania SM - ciągle oddajemy to co znikało Wam lub nie dostaliście, lecz chociaż 1 dzień przerwy przyda Nam się (Niedziela).

Jest TeamSpeak serwerowy ts-lol.pl

Wg. mnie lepszym rozwiązaniem byłoby postawienie własnego TS'a. Bo o istnieniu tego ts-lol.pl wie pewnie 10% graczy i wbijają na niego tylko po to aby dostac swoje stracone SM. Co do informowania, jeżeli pada logowanie lub robicie coś na serwerze (przerwa itp) moglibyście pisać o tym na forum. Jeżeli pada wszystko lub robicie coś z maszyną i nie działa nic to wtedy moglibyście pisać na MPC. Dużo łatwiej byłoby gdyby był ten TS, bo w razie problemów z czymkolwiek, wchodzę na TS, pytam i wszystko wiem.

@@@@ JEŻELI KTOŚ SIĘ NIE MOŻE ZALOGOWAĆ NIECH USUNIE ROOT'y i LOCAL'e Z FOLDERU PACK A NASTĘPNIE URUCHOMI GRĘ PRZEZ PATCHERA! MI POMOGŁO@@@@

Opublikowano

Czyli dzisiaj cały dzień serwer off?

Serwer działa w pełni, tak samo logowanie - obecnie wyłączyliśmy stronę/forum.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Serwer działa w pełni, tak samo logowanie - obecnie wyłączyliśmy stronę/forum.

Tak działa, że od rana na serwa nie moge wbić.. ;x

Opublikowano

Rozumiem, żeby się serwer nie nudził chodzenie na dungi jak najbardziej za ale ok 1000 razy na ten sam dungeon? To sie staje naprawdę nudne po 40 razach ile można robić to samo, wchodzisz bijesz metki i smok i tak bez końca... nie łatwiej byłoby dodać inny sposób na dropienie tych ulepszaczy? Więcej eventów, inne dungeony na ten sam lvl, misje z których oprócz bryłek dostaniemy ulepszacze? :) Według mnie to byłoby fajnym rozwiązaniem. :)

Opublikowano

Kupiłem pd z isu, on nie działa... Strona nie działa, forum nie działa tak samo jak support i nie ma kto zająć się moją sprawą... Świetnie :/

Opublikowano

Niedziela dzień wolny od pracy chce trochę poexpić ale pd'ka z IS'u nie kupie ponieważ oczywiście strona OFF

Co do logowania to nie działa mam błąd łączenia z serwerem

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Tak działa, że od rana na serwa nie moge wbić.. ;x

Patchowałeś klienta ew. zrobiłeś tak jak wyżej ktoś napisał - usuń rooty/locale z folderu pack i spaczuj klienta.

Rozumiem, żeby się serwer nie nudził chodzenie na dungi jak najbardziej za ale ok 1000 razy na ten sam dungeon? To sie staje naprawdę nudne po 40 razach ile można robić to samo, wchodzisz bijesz metki i smok i tak bez końca... nie łatwiej byłoby dodać inny sposób na dropienie tych ulepszaczy? Więcej eventów, inne dungeony na ten sam lvl, misje z których oprócz bryłek dostaniemy ulepszacze? :) Według mnie to byłoby fajnym rozwiązaniem. :)

Nikt Ci nie karze cały czas chodzić na berana - możesz go robić 50x na dzień (masz 1250 pereł + około 20kkk)

Niedziela dzień wolny od pracy chce trochę poexpić ale pd'ka z IS'u nie kupie ponieważ oczywiście strona OFF

Uruchom patchera

Opublikowano

Usuń rooty i locale z folderu pack. A następnie patchuj klienta.

Admin napisał wyżej ze wyłączyli na jakiś czas stronę/forum.

Pd z isu dziala. Wystarczy poczekać pewien czas i doda nam go na górny pasek.

Opublikowano

Ale kupić go nie można :)

Jest jakis dung miedzy nemere a Beranem? Jak tak to na któy lvl i gdzie dropi przepustka

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Działa, tylko expa nie chce dawać. A do tego nie mam go w logach z isu, czyli tak jakby nie został zakupiony...

Przy okazji znowu z serwa wyjeb***...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...