Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

10509817786135966174.jpg

Mistrzowskie podsumowanie ! :) Gdybym mógł postawiłbym browara :D 

A tak na poważnie to mam nadzieję, że uda się pokonać te przeciwności i postawić serwer na nogi z logowaniem i jak nadmienił autor cytatu na forum serwerowym postawić TS'a dla graczy by można było się również komunikować na lini gracz - administrator. 

Opublikowano

jak by powstał ts to ludzie zajebali by ich żywcem za ta cala sytuacje . moze technicznie ogarnieci nie sa ale cos tam oleju jeszcze maja .

Opublikowano

Co do serwera są mieszane uczucia, serwer super. Pomysł był fajny, udał się, duża liczba osób była/jest(nie wiem teraz).

Od jakiegoś czasu mega problemy z serwerem, ciągle wywalanie etc.

+ za fabułę

-za to na czym serwer stoi. ;/

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

W końcu naprawili problem z logowaniem. Nawet lagów nie ma. Yay!

Najlepszy serwer Easy w Polsce! Polecam! :P

#OpISIS

Opublikowano

Nagle wykrywa trojana w launcherze ;x

Wyłącz antywirusa albo zmień go na inny to wtedy przestanie ci wykrywać trojana.

Opublikowano

Nagle wykrywa trojana w launcherze ;x

Jeśli wykrywa Ci trojana to dobry moment aby zmienić antywirusa, bo masz jakiś syf. Osobiście polecam antywira top1 na świecie: Bitdefender ;)

Opublikowano

Omg co za gówno, wbijam i wywala i potem bład podczas łączenia się z serwerem wtf??

no bo ten serwer jest jakiś poebany, jak tak dalej będzie robić to na serwerze zostanie 100 graczy -_- ja rozumiem 1 dzień, no ale od tygodnia cały czas wywala już.,nie wiem sam co mam sądzić o tym serwerze. 

xD 

Opublikowano

no bo ten serwer jest jakiś poebany, jak tak dalej będzie robić to na serwerze zostanie 100 graczy -_- ja rozumiem 1 dzień, no ale od tygodnia cały czas wywala już.,nie wiem sam co mam sądzić o tym serwerze. 

No i git wreszcie będzie można pograć normalnie. Znów DDoss'y.

Opublikowano

W końcu naprawili problem z logowaniem. Nawet lagów nie ma. Yay!

Najlepszy serwer Easy w Polsce! Polecam! :P

i ja mam błąd teraz. ;/

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Przecież admini pisali na chacie "Wracamy za pare minut" ...

Opublikowano

Jeśli wykrywa Ci trojana to dobry moment aby zmienić antywirusa, bo masz jakiś syf. Osobiście polecam antywira top1 na świecie: Bitdefender ;)

Kolega ma syf? Kasperskiego też uważasz za jakiś syf? Podsumowując, na wielu antywirusach wykrywa tam trojana i tutaj nasuwa się myśl, albo on tam jest specjalnie albo ktoś źle skompilował pliki i podczas dodawania do archiwum dodał tez trojana :)

Opublikowano

Nowie sieci hamachi już są?

Serwer spoko, gdyby nie te ddosy ^.^ A tak serio to serwer DNO, zero pomocy i odezwu ze strony administracji, całkowicie wyjebane od tygodnia odkąd się zaczęły ddosy, maszyna za 20 zł. Serwer na miesiąc, może mniej. Do końca lipca wyczuwam upadek ;)

Opublikowano

Sewer na miesiąc hahahah, a ma już ponad 2 idioto. Nikt cię nie zmusza do gry, takich płaczków nie potrzebujemy, jak miałbyś gdzieś serwer to byś nie siedział 24/7 w tym temacie. 

Opublikowano

Kolega ma syf? Kasperskiego też uważasz za jakiś syf? Podsumowując, na wielu antywirusach wykrywa tam trojana i tutaj nasuwa się myśl, albo on tam jest specjalnie albo ktoś źle skompilował pliki i podczas dodawania do archiwum dodał tez trojana :)

Top 1 Bitdef, Top 2 Kasperski, reszta antywir to syfy, ja mam bitdef total sec (klucz z neta na 2 lata) to jest najlepsza ochrona na świecie i nie narzekam na niego 0 fałszywych alarmów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...