Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do 150 mi zajęło od 130 około 5h, blisko 10% za spota bez is, co Ty pierdolisz?

nie każdemu tyle leci, gadałem o tym już z dwoma ha ale chyba o tym zapomnieli, prawdopodobnie postacie się bugują, wiem bo pytałem ludzi których wpuszczałem na spoty ile im leci, im leciało po 5-6% a mnie po 2,5-3% pd liderka + raty (na top spocie), 

5h to ja expiłem od 140-150 xD

Opublikowano

No właśnie i jest tylko jeden spot, na którym się expi + do tego wbijaja 200lvl...

Serdecznie nie pozdrawiam tych osób, c**j wam w dupe gimbusy...

Opublikowano

nie każdemu tyle leci, gadałem o tym już z dwoma ha ale chyba o tym zapomnieli, prawdopodobnie postacie się bugują, wiem bo pytałem ludzi których wpuszczałem na spoty ile im leci, im leciało po 5-6% a mnie po 2,5-3% pd liderka + raty (na top spocie), 

5h to ja expiłem od 140-150 xD

nie , nie to nie żadnen 

No właśnie i jest tylko jeden spot, na którym się expi + do tego wbijaja 200lvl...

Serdecznie nie pozdrawiam tych osób, c**j wam w dupe gimbusy...

1spot? nie rozszmieszaj mnie , jest multum spotów na którym da rade wyciągnąc ten 150

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Sam widzialem typa który jednego dnia o 22 mial 30 lvl a nastepnego dnia o 17 juz 175.. Mozna? Mozna ;)

Jak wyglada dzis sytuacja? Lourt przeniósł w końcu  serwer na dedyka? Czy na hamachi nadal stoi?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Pytanie do administaracji serwer pierdoli sie juz dobry tydzien prosze o jakies oswiadczenie sytuacja sie zmieni ? macie jakis pomysł na rozwiazanie problemu czy modlicie sie o zaprzestanie atakow ? w jaki sposob chcecie ustablilizowac sytuacje na serwerze ? prosze o jakies konkretne info , wasz pomysł na rozwiazanie sytuacji bo jak narazie to cały czas słyszymy . " pracujemy , staramy sie naprawic , zmieniamy maszyne na lepsza " a wynikow tego działania niema wiec moze trzeba podjac jakies konkretne kroki ? wyjebac technika ? . Wiemy przecież ze inne serwery borykały sie z dużo wiekszymi atakami a w jakis sposób rozwiazali ten problem . Prawdopodobnie chodzi tu o hajs oczekuje od was konkretnego oswiadczenia o obecnej sytuacji i moze jakis plan dzialania , bo z cały szacunkiem to ze pracujecie to widze serwer dopracowany ale jebac taki serwer jak 3/4 czasu albo lagi albo niemozna sie zalgoowac .

Mówiąc w jaki sposób mają zamiar blokować ataki dają atakującym informację jak zmienić taktykę.

Edit;// literówka

Opublikowano

nie , nie to nie żadnen 

1spot? nie rozszmieszaj mnie , jest multum spotów na którym da rade wyciągnąc ten 150

Jest tylko jeden spot, prawy górny róg. Na reszcie spotów w ogole exp nie leci.

Opublikowano

Jest tylko jeden spot, prawy górny róg. Na reszcie spotów w ogole exp nie leci.

Jeden? ten spot dzieli się na reszte 4-5 spotów więc nie mów ze 1spot ,bo to jest 1expiwisko a nawet nie.. można jeszcze expić w przejściach bo expa tam bardzo ładnie leci. Pozdrawiam  xD  xD  xD  xD

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Jeden? ten spot dzieli się na reszte 4-5 spotów więc nie mów ze 1spot ,bo to jest 1expiwisko a nawet nie.. można jeszcze expić w przejściach bo expa tam bardzo ładnie leci. Pozdrawiam  xD  xD  xD  xD

Jak na razie to expicie tylko w wyobraźni lub na innych serwerach, bo ten dalej nie trybi :D

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

To Twoje myślenie bo nie wiesz co mówisz :P poza tym jeśli tak myślisz... to współczuję osobom z którymi będziesz kiedyś współpracował.

Zaufania za PLN nie kupisz a bez tego nie będzie dobrego tech'era od zabezpieczeń/maszyny ani nie będzie serwera :P ... mojego technika od maszyn już nie raz próbowali przekupić... Nie ogarniasz ziomek o jaką kasę tu chodzi przy tak dużych projektach ... Ci co wiedzą.. wiedzą też jakie są czasem ciekawe oferty i to nie na kilka tys... tylko na kilkadziesiąt tys + % z reworku (postawienia od nowa tego samego serwera z innym teamem na plikach z kradzieży).

Poza tym hosteam oferuje zabezpieczenia, sprint oferuje zabezpieczenia, ovh też... i co z tego jak wszystkie da się wyjebać :P Macie przykład na tym serwerze... i do tego zmieniali już serwerownie...

Sugerowanie ze arsob za hajs czegos nie zrobi. Jak tam z true było dokładnie? xD

Opublikowano

a co było ? bo nie ogarniam o czym teraz napisałeś..

Mysle ze nie ma co o tym gadać bo ogolnie szanuje arsoba, ale mysle ze powinieneś sobie przypomnieć. xp

Opublikowano

Mysle ze nie ma co o tym gadać bo ogolnie szanuje arsoba, ale mysle ze powinieneś sobie przypomnieć. xp

Skoro nie ma o czym rozmawiać to po c**j nawinąłeś temat? f*ck logic...

Te offy trwają zbyt długo... 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Skoro nie ma o czym rozmawiać to po c**j nawinąłeś temat? f*ck logic...

Te offy trwają zbyt długo...

Bo kto jak kto ale on powinien wiedziec o czym mowie xp

Opublikowano

Bo kto jak kto ale on powinien wiedziec o czym mowie xp

Endymion... masz 17lat a zachowujesz się czasem jak 12... 

Co Ty masz za problem ? Może True wpadnie w temat albo Arsob... bo znów coś pierdolisz/siejesz ferment bazując na plotkach (chyba) bo nikt nie wie o co Ci chodzi a nawet popytałem zainteresowanych... 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Endymion... masz 17lat a zachowujesz się czasem jak 12...

Co Ty masz za problem ? Może True wpadnie w temat albo Arsob... bo znów coś pierdolisz/siejesz ferment bazując na plotkach (chyba) bo nikt nie wie o co Ci chodzi a nawet popytałem zainteresowanych...

Freshowi kiedys o tym mowilem, tez mowil ze cis tam słyszał xD

Opublikowano

Jest sposób na uporanie się z "Błąd podczas łączenia z serwerem" ?

Jak do tej pory nie mam problemu z połączeniem się, chodź grę zacząłem dzisiaj. Za pierwszym razem nie loguje, lecz po ponownej próbie od razu wchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...