Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sensu jest tutaj grać.  Tyle czasu już są problemy i do dziś nie możecie się z nimi uporać. Na prawdę zastanówcie się czy jest sens dalej trzymać ten serwer...

beznazwy2sj.jpg

screLy

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co Wy nie wytrzymiecie bez metina kilka dni problem jest a wam już odbija masakra 

Rzecz w tym, młotku, że ludzie inwestują i chcą grać. Nie każdy ma 14 lat, poprawkę z przyry na karku i nieograniczoną kasę z konta rodziców. Jeśli ktoś kupuje przedmioty z ISu czy w grze na czas określony, to raczej oczekuje się, że będzie mógł ten czas wykorzystać. Z tym, że nie może, bo serwer jest niestabilny ;-)

­

Qui est le prochain?

Opublikowano

co Wy nie wytrzymiecie bez metina kilka dni problem jest a wam już odbija masakra 

Nikomu nie odbija, poprostu jak ktoś chce pograć to liczy na płynną rozgrywkę, a nie cofki, lagi, bugi:

2747314364312391389275.jpeg

i co chwile przerwy konserwacyjne.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest dobry. Dopóki nie zaczęły się ddosy bylo wszystko co w metinie potrzebne : rywalizacja, dobrze rozbudowany handel, ogromna liczba graczy i przede wszystkim klimat.

Jednak Polacy to pojeb*ny naród... Konkurencja nie stara się zrobić lepszego serwera tylko mówi sobie: Nie grają u mnie to nigdzie nie będą grać...

Mimo wszystko myślę, że warto poczekać bo w tym roku lepszego serwera nie było.

Opublikowano

warto poczekać, gdyż aktualnie.. i tak, nie ma lepszego serwera easy ;)

Opublikowano

Jedyne osoby które wiem, że atakują prywatne serwery... to takie, które miały serwery gówniane, które padały po 1tyg od bugów... i jeszcze jest jeden taki "spec" od zabezpieczeń z którego korzystało kilku adminów. 

Problem w tym, że Ci ludzie to sfrustrowane dzieci, które są po prostu zazdrosne... im sprawia to przyjemność i z doświadczenia wiem... że jeśli się przyczepili... to nie odpuszczą aż serwer się nie złoży od braku graczy... albo aż nie zabezpieczą... 

Poza tym rozmawiałem z adminem i wiem, że pracują nad rozwiązaniem problemu... Dziwicie się dlaczego Wam tu nie odpisują... czytając Wasze posty można migreny dostać...  pewnie tu nawet nie wchodzą aby się nie wkurwiać i  pracować spokojnie. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

czyli nadal czekamy az ovh zabezpieczy im serwer... coś mi się nie widzi żeby szybko to zabezpieczyli, ciekawy jestem czy zdążą do końca lipca bo coś się zapowiada że niezbyt

Opublikowano

Z tych 3k graczy online zostanie może z 1,5-2k, zostanie sporo gimbów którym i tak wszystko pasuje co by się nie działo, wątpię żeby wrócili Ci, co zainwestowali potężną kasę w IS i wszystko im przepadło, chyba że będą jakieś zwroty na co bym nie liczył :)

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Exp na mapie 130lvl leci jak krew z nosa. PD + książka lidera i nadal 3% na 131lvl na największym spocie, nie wiem jak dobije do tego 150 bez IS...

Opublikowano

Z tych 3k graczy online zostanie może z 1,5-2k, zostanie sporo gimbów którym i tak wszystko pasuje co by się nie działo, wątpię żeby wrócili Ci, co zainwestowali potężną kasę w IS i wszystko im przepadło, chyba że będą jakieś zwroty na co bym nie liczył :)

zostanie sporo ''gimbów'' nie wiem czy wiesz, ale właśnie na takich ''osobach'' najwięcej się zarabia, co do isu, to zwrotów pewnie nie bd, wystarczy że PD oddają  :ninja:

aw: skąd przepustka na razadora?

Opublikowano

Exp na mapie 130lvl leci jak krew z nosa. PD + książka lidera i nadal 3% na 131lvl na największym spocie, nie wiem jak dobije do tego 150 bez IS...

mnie też tyle leciało i wyexpiłem, aczkolwiek to była masakra, ale spokojnie na 150 już powinno polecieć ci 2-3x więcej expa :D 

ps. normalnie tam z pd i liderką leci ~6%

Opublikowano

Witam. Po przeczytaniu prezentacji serwer przypadł mi do gustu i mam zamiar tu zagrać lecz mam kilka pytań.

Czy opłaca się tu grać?

Jaka jest orientacyjnie ilość graczy?

Czy nie ma bugów zbytnio utrudniających rozgrywke?

Czy klasy postaci są w miare zbalansowane?

Opublikowano

Witam. Po przeczytaniu prezentacji serwer przypadł mi do gustu i mam zamiar tu zagrać lecz mam kilka pytań.

Czy opłaca się tu grać?

Jaka jest orientacyjnie ilość graczy?

Czy nie ma bugów zbytnio utrudniających rozgrywke?

Czy klasy postaci są w miare zbalansowane?

1. Oplaca

2. Aktualnie z 1k bo drugie 2k nie może sie zalogować

3. Bug - maszyna czy tam hamachi

4. Zbalansowane 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Wchodze i lag.. i wywala.. to są jakieś jaja i totalna kpina, albo dacie info co z serwerem, albo my olejemy was tak jak wy nas :D przerwa była pare dni temu aby zmienić maszynę i co ona dała ? gówno, nic , a w sumie z głebszym zastanowieniem to dało i to bardzo dużo, ale czy dla nas? Nie. 
Pisze na SUPPORT a tam nikt mi nie odpowiada, na ts`a to nawet nie wchodze, bo pewnie większe lagi i bugi jak na serwerze ( zgłaszałem je, zostałem olany).
Więc albo wyłaczacie serwer i zaprzeproszeniem zwijacie interes, albo zróbcie to raz, TYLKO RAZ  a porządnie. Macie Mavex`a w Team`ie a to przecież kiedyś członek Fearless`ów korzystajcie z jego usług :D 
Pozdrawiam, serwer polecam i to gorąco, lecz trzeba mieć w tej chwili stalowe nerwy.

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Exp na mapie 130lvl leci jak krew z nosa. PD + książka lidera i nadal 3% na 131lvl na największym spocie, nie wiem jak dobije do tego 150 bez IS..

do 150 mi zajęło od 130 około 5h, blisko 10% za spota bez is, co Ty pierdolisz?

Czy opłaca się tu grać? Jak najbardziej

Jaka jest orientacyjnie ilość graczy? z ddosami 1k, bez 3k

Czy nie ma bugów zbytnio utrudniających rozgrywke? jedyne co to serwer czynny w nocy xD

Czy klasy postaci są w miare zbalansowane? nie, dosyć średnio, da się przeżyć ale administracja coś z tym robi

Opublikowano

PPM Mój komp -> zaawansowane ustawienia -> zaawansowane -> (wydajność) ustawienia -> zapobieganie . danych -> włącz 2 opcje -> dodaj (terios.exe run.exe)

terios.exe się da, ale przy próbie dodania run.exe wyskakuje komunikat: ten program musi działać z włączoną funkcją dep... . Przy próbie wyłączenia DEPu całkowicie - odmowa systemu przy wpisywaniu poleceń do Wiersza polecenia lub błędny wiersz. Próbowałem jeszcze zrobić to przez boot.ini ale nie ogarniam xD

Opublikowano

Czy istnieje jakiś poradnik czy coś gdzie dropią dane przepustki na dungeony??? Przydałoby mi się to :) 
Serwer polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...