Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale im dodatkowa motywacja nie jest potrzebna. Oni już mają ok. 3000 graczy i bardzo aktywny temat na MPCForum, można zauważyć że robią wszystko co w ich mocy żeby serwer działał stabilnie. A uwierz mi, że hajsu z IS nie dostają aż tak wiele jak się graczom może wydawać. Oni też muszą ponosić pewne opłaty odnośnie utrzymania tego serwera.

Po czym widać, że robią wszystko co w ich mocy? Po olewaniu jakichkolwiek apeli o choćby zwrot debilnych PDków z ISu?

3k graczy to może i było, ale zanim to wszystko się zaczęło. Wejdź do m1 na ch1 i zobacz, co się dzieje.

­

Qui est le prochain?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po czym widać, że robią wszystko co w ich mocy? Po olewaniu jakichkolwiek apeli o choćby zwrot debilnych PDków z ISu?

3k graczy to może i było, ale zanim to wszystko się zaczęło. Wejdź do m1 na ch1 i zobacz, co się dzieje.

­

To chyba oczywiste, że priorytetem jest to, aby serwer stał stabilnie a potem zajmą się oddawaniem PD itp.

Jak możesz oceniać liczbę osób obecnie, skoro teraz np. ja nie mogę się zalogować i pewnie inni też tak mają.

Opublikowano

@2UP A jak ma byc duzo ludzi skoro nikt nie moze wejsc ?Czystalogika , nikt nie moze wejsc to jest pusto

sygna2.png

Opublikowano

To chyba oczywiste, że priorytetem jest to, aby serwer stał stabilnie a potem zajmą się oddawaniem PD itp.

Jak możesz oceniać liczbę osób obecnie, skoro teraz np. ja nie mogę się zalogować i pewnie inni też tak mają.

Pzestań pisać w 3 osobie, każdy wie, że Terios jest administracji cradosa nawet popełniliście błąd bo przy przypominaniu hasła lub przy jakimiś linku (nie pamiętam) był link do cradosa.

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam, że na tym właśnie polega cały problem. Łatwo mówić o priorytetach, trudniej o dążeniu do ich osiągnięcia. 

Nadal nie zdobyłam żadnych informacji o tym, czy i w jaki sposób administracja ma zamiar walczyć z niestabilnym serwerem.

­

@2UP A jak ma byc duzo ludzi skoro nikt nie moze wejsc ?Czystalogika , nikt nie moze wejsc to jest pusto

O tym mówię, gołąbku. O to właśnie kłócę się od jakiejś godziny - o to, że nie można wejść nie czekając pół godziny. Jak w kolejce za komuny. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Pzestań pisać w 3 osobie, każdy wie, że Terios jest administracji cradosa nawet popełniliście błąd bo przy przypominaniu hasła lub przy jakimiś linku (nie pamiętam) był link do cradosa.

Sorry, ale ja nie mam nic wspólnego poza tym, że nagrywam, a w zasadzie już kończę bo zostały mi 2 odcinki do nagrania i jeżeli nie będzie Update'tu to żegnam się z serwerem, bo osiągnąłem wszystko. A ten błąd był już wyjaśniany, ponieważ od zabezpieczeń na serwerze jest Viperoo, który już na wielu serwerach robił zabezpieczenia i maszynami się zajmował.

Opublikowano

Kupiłem 300SM i chciałem je zamienić na kupony SM. Kupiłem jeden kupon za 100SM i powinno mi zostać 200SM a na stronie pokazuje że nie mam już nic. WTF? Serwer ts'a nie ma, a strona tak muli że można dostać kurw*cy. Support nie działa. Odzyskam stracone SM? Robiłem relogi itp nic to nie dawało. Nick GEKU

Opublikowano

Ten serwer to jakaś paranoja. Nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie przecież ataki DDOS są zabronione i grozi to nawet więzieniem, więc tak ciężko zlokalizować winowajce, a nie bawić się ze zmianą maszyny, silnikia czy co tam jeszcze macie.

Opublikowano

kupilem p.bojownika w IS po czym wyskoczył jakiś błąd , sm pobralo bojownika nie ma , jest wymieniony w zakładce logi z itemshopu .

Co mogę z tym zrobic? udzieli ktoś dobrej rady?

Opublikowano

kupilem p.bojownika w IS po czym wyskoczył jakiś błąd , sm pobralo bojownika nie ma , jest wymieniony w zakładce logi z itemshopu .

Zmień serwer lub czekaj  jakis rok aż ddosy ustaną. 

Opublikowano

Dla mojego kolegi logowanie normalnie działa, może się wylogowywać i logować ile zechce, a dla mnie nie, co do ch*ja jest grane x.x

Opublikowano

Dla mojego kolegi logowanie normalnie działa, może się wylogowywać i logować ile zechce, a dla mnie nie, co do ch*ja jest grane x.x

1e4aabb2e_waehwqs.jpg

Opublikowano

Ten serwer to jakaś paranoja. Nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie przecież ataki DDOS są zabronione i grozi to nawet więzieniem, więc tak ciężko zlokalizować winowajce, a nie bawić się ze zmianą maszyny, silnikia czy co tam jeszcze macie.

Zlokalizowanie ataku DDOS nie jest takie proste. Jeśli myślisz, że to jakiś "Janusz" wchodzi sobie na kompa i mówi "a pier*olnę sobie DDOS`a, to się mylisz. Jakieś 2 lata temu sam miałem dostęp do potężnego narzędzia DDOS`ującego,(co pozwoliło mi zrozumieć moc takich ataków) a mianowicie wirusa. Zainfekowanych nim było ponad 200k komputerów. Po wydaniu polecenia ze strony internetowej ulokowanej w sieci TOR wszystkie te komputery przeprowadzały atak. Nie będę moich zabaw z tym opisywał, ale w każdym razie pozbycie się całej takiej sieci jest cholernie trudne.

PS;// Nie, ja się w DDOS`y nie bawiłem, a dostęp do tego wszedłem dość przypadkowo i raczej byłem świadkiem, jak aktywnym użytkownikiem tego narzędzia. Mówię o tym tylko dlatego, żebyście zrozumieli o co w tym wszystkim chodzi - bardzo trudno jest zablokować atak z takiej ilości komputerów, adresów IP. Bardzo prawdopodobne, że nawet w tym momencie z waszych kompów przeprowadzany jest jakiś DDOS, a o tym nie wiecie.

Opublikowano

Nie ma to jak 3h logować się na serwer i za każdym razem widzę błąd podczas łączenia się z serwerem, albo zostaniesz połączony z serwerem ^^

''Polecam serwer w c**j XDD''

Opublikowano

support.terios.pl

Opublikowano

Pytanie do administaracji serwer pierdoli sie juz dobry tydzien prosze o jakies oswiadczenie sytuacja sie zmieni ? macie jakis pomysł na rozwiazanie problemu czy modlicie sie o zaprzestanie atakow ? w jaki sposob chcecie ustablilizowac sytuacje na serwerze ? prosze o jakies konkretne info , wasz pomysł na rozwiazanie sytuacji bo jak narazie to cały czas słyszymy . " pracujemy , staramy sie naprawic , zmieniamy maszyne na lepsza " a wynikow tego działania niema wiec moze trzeba podjac jakies konkretne kroki ? wyjebac technika ? . Wiemy przecież ze inne serwery borykały sie z dużo wiekszymi atakami a w jakis sposób rozwiazali ten problem . Prawdopodobnie chodzi tu o hajs oczekuje od was konkretnego oswiadczenia o obecnej sytuacji i moze jakis plan dzialania , bo z cały szacunkiem to ze pracujecie to widze serwer dopracowany ale jebac taki serwer jak 3/4 czasu albo lagi albo niemozna sie zalgoowac .

Opublikowano

1. Nie potrafią tego ogarnąć. 

2. Mają to w dupie. 

3. Pojechali na wakacje. 

Jeszcze kilka opcji można dodać.
Wątpię, żeby przestali ich atakować. Nie potrafią ogarnąć tego przez tydzień, nie ogarną tego nigdy.  
Jak nie serwer, to strona i forum pada :) 
Opublikowano

1. Nie potrafią tego ogarnąć. 

2. Mają to w dupie. 

3. Pojechali na wakacje. 

Jeszcze kilka opcji można dodać.
Wątpię, żeby przestali ich atakować. Nie potrafią ogarnąć tego przez tydzień, nie ogarną tego nigdy.  
Jak nie serwer, to strona i forum pada :)

Nie przestaną atakować bo serwer jest z*******y i bardzo dużo graczy gra nawet pomimo tych ataków. Technik to też człowiek, zarobił, chciał to pojechał na wakacje i chuy Ci do tego. Zrób sobie wakacje i wyjdz na dwór PIS JOŁ NIE CHCESZ TO NIE GRAJ I WYPIERDALAJ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...