Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoże ktoś? gdy włączam clienta gry wyskakuje mi okienko (niżej podane) i czekam, czekam i nic się nie dzieje.. tak samo jak klikne "rozpocznij" tez czekam i czekam... na forum nie mozna się zarejestrować, więc postanowiłem napisać tutaj..

ktos wie dlaczego tak jest?

post-389191-0-71901700-1436375905.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomoże ktoś? gdy włączam clienta gry wyskakuje mi okienko (niżej podane) i czekam, czekam i nic się nie dzieje.. tak samo jak klikne "rozpocznij" tez czekam i czekam... na forum nie mozna się zarejestrować, więc postanowiłem napisać tutaj..

ktos wie dlaczego tak jest?

@psychexd zapewne musisz kliknąć w magiczny przycisk "Rozpocznij!" klient Ci się zaktualizuje i sam się uruchomi.

Jeżeli nie to uruchom to aplikacją "run"

J1KMGuP.png

Opublikowano

Powiedz mi kolego, dlaczego piszesz, że trzeba zmienić serwer?

Bo przez parę dni był serwer off (lagi itd.)?

Teraz już jest wszystko ok.

Trochę się wypomiem na temat serwera.

Jest to serwer, który ma meega liczbę graczy, serwer gdzie nawet w v2/3 jest dużo ludzi, to aby po 3 rano znaleźć metka musisz naprawdę się namęczyć.

Balans klas jest w miarę wyrównany.

Administracja sie nie obija, pomagają, organizują eventy, a nie jak na większości serwerach, które wyszyły zbiorą plony i lecą dalej, tutaj tak nie jest.

Ty kolego idź na te swoje super serwerki, które są super, które nie padały na początku przez ddosu, które mają miliony graczy itd.

No niestety, takich serwerów jest zero, przykro mi.

Teraz wcale nie jest ok. O czym ty piszesz?

Serwer ma duzo graczy, to racja. 

Administracja nie jest wcale taka super, nie wiem czym sie podniecasz :P

Specjalista
Opublikowano

Dobrze Hool, współczuj dalej nikt na mnie nie narzeka a prowadzimy z partnerem działalność, to że można kupić wszystko za pieniądze to jest fakt, tylko pytanie za ile :) I nie piernicz mi głupot że twój technik to lub tam to. Zaufanie? hmm zawsze ufam na 90% trzeba być zawsze czujnym i myśleć co się robi.

giphy.gif

Opublikowano

@KaaCeeQ nie mam nawet takiego pliku w folderze z clientem...

Jak patchuje to antywirus usuwa plik run usun ten folder z rara wyciagnij nie patchowany dodaj wylacz na czas patchowania antywirusa. Potem dodaj run do wyjatków i włącz antywirusa. All powinno być ok jak pomogłem daj plusa ;3

Opublikowano

dalej lagi na serwie.

wbiłem dzis i gra nadal nie jest komfortowa.

\Szkoda serwer fajny ale jak widać nie mogą sobie z tym poradzić także ide gdzie indziej.

Opublikowano

"Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło" wtf?

Czyżby podczas zmiany maszyny moje konto zostąło usuniete?

A co najgorsze była jakaś cofka związana z tą zmiana maszyny? Dlaczego moich kont nie ma w bazie i nie moge się zalogować?

Niestety strona mi nie diząła

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Powiedz mi kolego, dlaczego piszesz, że trzeba zmienić serwer?

Bo przez parę dni był serwer off (lagi itd.)?

Teraz już jest wszystko ok.

Trochę się wypomiem na temat serwera.

Jest to serwer, który ma meega liczbę graczy, serwer gdzie nawet w v2/3 jest dużo ludzi, to aby po 3 rano znaleźć metka musisz naprawdę się namęczyć.

Balans klas jest w miarę wyrównany.

Administracja sie nie obija, pomagają, organizują eventy, a nie jak na większości serwerach, które wyszyły zbiorą plony i lecą dalej, tutaj tak nie jest.

Ty kolego idź na te swoje super serwerki, które są super, które nie padały na początku przez ddosu, które mają miliony graczy itd.

No niestety, takich serwerów jest zero, przykro mi.

A czy ja wymieniłem swoje typy serwera? Ale jesteś ograniczony xD. Serio o 3 rano jest ciezko znaleźć metka? xD hahah nawet w południe bez problemu dorwiesz metka, wystarczy znać resp :)

Liczba graczy nie świadczy o dobrym serwerze :). Masz racje, administracja się nie obija, nie obija się od czasu ataku a tak to wiesz :).

Mało mnie interesują te lagi bo bez problemu na tych lagach wbilem 176 :)

Opublikowano

"Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło" wtf?

Czyżby podczas zmiany maszyny moje konto zostąło usuniete?

A co najgorsze była jakaś cofka związana z tą zmiana maszyny? Dlaczego moich kont nie ma w bazie i nie moge się zalogować?

Niestety strona mi nie diząła

Konta sa nieaktywne podczas przerwy technicznej.

Opublikowano

Nie narzekacie, trzeba czekać aż naprawią. 2k15 1 top Terios.

Top 1 tego roku? Nie bądź śmieszny, do tego czasu wystartują 3 lepsze serwery z lepszą stabilnością ;D

Opublikowano

Do ktorej ta przerwa?

Czemu jak pisze na forum wyjebuje blad 413 podczas pisania tematow?

Czemu nie mam czatu na forum od 3 dni? Bez zadnego info czemu zostalem (chyba) zbanowany?

2lj00au.jpg

Opublikowano

Do ktorej ta przerwa?

Czemu jak pisze na forum wyjebuje blad 413 podczas pisania tematow?

Czemu nie mam czatu na forum od 3 dni? Bez zadnego info czemu zostalem (chyba) zbanowany?

Około 1h

SB od 10 postów

Opublikowano

Top 1 tego roku? Nie bądź śmieszny, do tego czasu wystartują 3 lepsze serwery z lepszą stabilnością ;D

Gdyby nie DDoS, to 1 top ;d

Opublikowano

Póki co Terios jest top 1 serwerem 2k15 a że mają wystartować jakieś lepsze to zobaczymy. Pogódź się z tym i wyjdz z tematu bo tylko szukasz zaczepki

Opublikowano

Gdyby nie DDoS, to 1 top ;d

Gdyby, nie gdybajmy tylko żyjmy teraźniejszością ;]

Póki co Terios jest top 1 serwerem 2k15 a że mają wystartować jakieś lepsze to zobaczymy. Pogódź się z tym i wyjdz z tematu bo tylko szukasz zaczepki

Póki co? Jest top 1, bo gra dużo ludzi i tylko dlatego ma być top 1? nie rozśmieszaj mnie :). Liczba graczy to nie wsyzstko :). To tak samo jakby uznać gildię Victorius za top1 serwa Terios :)

Opublikowano

Serwer jest dobry, a stabilność to kwestia do poprawienia, którą można zrobić zawsze kiedy zajdzie taka potrzeba. W tej chwili nie ma lepszego serwera, zresztą wystarczy spojrzeć na to co prezentuje się teraz na MPC :)

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...