Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otoz mylisz sie kolezanko, to zupelnie inni ludzie i w przeciwienstwie do tutejszej administracji dobrze znajacy sie na zapezpieczeniach, ktore sa gwozdziem do trumny tego marnego teriosa  xD

@aw zkont tróta?

Z ómarłego rozprówacza lub niebeskiej smierdzi.

Morzesz tesz wymienidz szkaty na tróte. 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Hool, jesteś cholernie ograniczony. Za pieniądze kupisz wszystko :)

To Twoje myślenie bo nie wiesz co mówisz :P poza tym jeśli tak myślisz... to współczuję osobom z którymi będziesz kiedyś współpracował. 

Zaufania za PLN nie kupisz a bez tego nie będzie dobrego tech'era od zabezpieczeń/maszyny ani nie będzie serwera :P ... mojego technika od maszyn już nie raz próbowali przekupić... Nie ogarniasz ziomek o jaką kasę tu chodzi przy tak dużych projektach ... Ci co wiedzą.. wiedzą też jakie są czasem ciekawe oferty i to nie na kilka tys... tylko na kilkadziesiąt tys + % z reworku (postawienia od nowa tego samego serwera z innym teamem na plikach z kradzieży). 

Poza tym hosteam oferuje zabezpieczenia, sprint oferuje zabezpieczenia, ovh też... i co z tego jak wszystkie da się wyjebać :P Macie przykład na tym serwerze... i do tego zmieniali już serwerownie... 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Teraz nie ma dobrych serwerów.

Serwery są dobre tylko ludzie chujowi.

Opublikowano

SUPER K***A W DUPE JEBANE SZMATY PRZESTANCIE DDOSOWAC K***A !! GRAC SIE NIE DA !!! 5 MINUT GRY 7 MINUT OCZEKIWANIA !!! SERWER DOBRY A K***Y Z KONKURENCJI NIE MOGA SIE Z TYM POGODZIC BO NIE MA KTO NA NICH KASY WYDAWAC !!!!!! POMOZMY Z ZABEZPIECZENIAMI ZROBMY SKLADKE ZEBY BYLY LEPSZE ZABEZPIECZENIA NAWET KAZDY PO 1 ZL NIECH SIE ZRZUCI POMOZMY TERIOSOWI !!! POZDRAWIAM    

KTO JEST ZA TYM NIECH SIE POD TYM PODPISZE !

O mój Boże, ludzie przestańcie DDoS'ować, bo się chłopak jeszcze powiesi :(

po takim ddosie to chyba każdy by kupił pożądnego antyddosa, a z czego widze to oni chyba blokują te ddosy po ip...

przyznam racje niektórym, kombinują zamiast kupić mocnego antyddosa

Porządny anty DDoS nie istnieje, zawsze się znajdą jakieś cwaniaki z lepszą maszynką, albo Ci tu ktoś ze stormem wyleci B). A już na pewno nie opłacało by się kupować jakiegoś mega super hiper ultra w pizdu zajebistego anty ddosa dla serwera Metin2 :vv

tenor.gif

Opublikowano

Dlaczego nie moge pisac na forum ani na shoutboxie?

SB 10 postów. 

Czyy tylko mi wyskakuje błąd łączenia? Bo paru osobom z gildii server normalnie działa. :v

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

SB 10 postów. 

Czyy tylko mi wyskakuje błąd łączenia? Bo paru osobom z gildii server normalnie działa. :v

Jaka masz wersje hamachi? 

Opublikowano

O mój Boże, ludzie przestańcie DDoS'ować, bo się chłopak jeszcze powiesi :(

Porządny anty DDoS nie istnieje, zawsze się znajdą jakieś cwaniaki z lepszą maszynką, albo Ci tu ktoś ze stormem wyleci B). A już na pewno nie opłacało by się kupować jakiegoś mega super hiper ultra w pizdu zajebistego anty ddosa dla serwera Metin2 :vv

fakt nic nie da 100% skuteczności, ale to nie te czasy że ddosy blokuje się, teraz się zakłada filtry, a tu takowego filtra nei widzę, 

@antyhejt

filtr sprawdza ilość wysłanych zapytań w ciągu powiedzmy 3 sekund i blokuje dostęp tym ip, które np. w ciągu 3 sekund wyślą np. 50 zapytań ( ot taki byle jaki przykład), natomiast user wyślę np, zapytanie o przejście do tej i tej podstrony, jak dla mnie to o niebo lepsze niż ręczne blokowanie ip (nie tylko z zagranicznych ataki są więc polskie trzeba ręcznie blokowac :)

Opublikowano

xD coraz weselej tutaj... 

Nawet mi się nie chce tłumaczyć ale ludzie... jak nie znacie się... to nic nie piszcie na dany temat  :P

co w tym dziwnego, mi jakby zaoferowali nawet 10k to bym jebal jakis serwer do glupiej gierki

offline guys

Opublikowano

http://prntscr.com/7q9ug0

Postać chyba na becie w takim razie robiłem >_< Też macie nieraz tak, że po prostu bez powodu wywala wam clienta? U mnie często się tak dzieję i zaczyna mnie to trochę irytować...

Nie bez powodu, na chacie masz napisane:

"Przerwa tech

Zostaniesz wylogowany za 10,9..."

Opublikowano

Wie ktoś może co zrobić gdy uruchamiam metina otwiera się client (w menadżerze widać że uruchomiono) ale obrazu ani okna z clientem nie widać. Mam windowsa 8 i probowałem ze zgodnością systemu itp, itd. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Wie ktoś może co zrobić gdy uruchamiam metina otwiera się client (w menadżerze widać że uruchomiono) ale obrazu ani okna z clientem nie widać. Mam windowsa 8 i probowałem ze zgodnością systemu itp, itd. Z góry dzięki za pomoc.

PPM Mój komp -> zaawansowane ustawienia -> zaawansowane -> (wydajność) ustawienia -> zapobieganie w. danych -> włącz 2 opcje -> dodaj (terios.exe run.exe)

Opublikowano

na samej gorze zamiast rozpiski eventów powinno byc info :

Event jest wtedy jak bez problemow mozesz sie zalogowac do gry .

Opublikowano

Nie ładuje mi sie strona Terios.pl od 3 dni wtf 
Ktoś może wie coś na ten temat ?
Chce pograć i nie mam nawet jak 

mca.png
Opublikowano

te ''parę pakietów'' wyjebie interenety, w całym Twoim mieście.

kolejny specjalista, od zabezpieczeń.

Ciekawe skąd możesz wiedzieć o jakiej sile są te ataki, że twierdzisz, że wywaliło by mu całe miasto ;]. Nie polecam serwa, polecam go zmienić :D

Opublikowano

Przed ddosami nawet filtry czasem nie ochronią.. Zależy od siły ataku, przypominam, że komputer działa podobnie jak ludzki mózg i nie zawsze jest w stanie wszystko na raz filtrować (tak samo jak nie jesteśmy policzyć wszystkich pszczół w ulu).

Hooltras ma racje, nie wiecie co mówicie, tutaj czasem nawet pieniądze nie wystarczają, no chyba że zatrudnicie tysiąc chińczyków do ręcznego blokowania ataków.

Opublikowano

Przed ddosami nawet filtry czasem nie ochronią.. Zależy od siły ataku, przypominam, że komputer działa podobnie jak ludzki mózg i nie zawsze jest w stanie wszystko na raz filtrować (tak samo jak nie jesteśmy policzyć wszystkich pszczół w ulu).

Hooltras ma racje, nie wiecie co mówicie, tutaj czasem nawet pieniądze nie wystarczają, no chyba że zatrudnicie tysiąc chińczyków do ręcznego blokowania ataków.

Zgadza się kolego :)

Logowanie dalej nie działa. Wystarczy czekać aż naprawią :P

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Niektórym działa logowanie, niektórym nie. Mi działa, ale kumplowi nie działa i ma błąd połączenia :v na forum nie da się napisać tematu, szkoda serwera :/

Opublikowano

Ciekawe skąd możesz wiedzieć o jakiej sile są te ataki, że twierdzisz, że wywaliło by mu całe miasto ;]. Nie polecam serwa, polecam go zmienić :D

Powiedz mi kolego, dlaczego piszesz, że trzeba zmienić serwer?

Bo przez parę dni był serwer off (lagi itd.)?

Teraz już jest wszystko ok.

Trochę się wypomiem na temat serwera.

Jest to serwer, który ma meega liczbę graczy, serwer gdzie nawet w v2/3 jest dużo ludzi, to aby po 3 rano znaleźć metka musisz naprawdę się namęczyć.

Balans klas jest w miarę wyrównany.

Administracja sie nie obija, pomagają, organizują eventy, a nie jak na większości serwerach, które wyszyły zbiorą plony i lecą dalej, tutaj tak nie jest.

Ty kolego idź na te swoje super serwerki, które są super, które nie padały na początku przez ddosu, które mają miliony graczy itd.

No niestety, takich serwerów jest zero, przykro mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...