Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga na CwaniaczekzPKS wystawił 2 kupony jeden za 16kkk a drugi za 160kkk i się nabrałem ;) wina leży po części z mojej strony, ale trochę nie miło z jego strony, że ludzi okrada w taki sposób ^^

Nie okrada tylko to wina Twojego roztrzepania :). Kupiłaś/eś to dobrowolnie, więc to żadna kradzież :D

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi nadal nie działa. Wyskakuje ciągle. Nie można się zarejestrować z nieznanych powodów.INACTIVE

aktywuj po zarejstrowaniu maila ;v

Opublikowano

a mi nadal nie działa. Wyskakuje ciągle. Nie można się zarejestrować z nieznanych powodów.INACTIVE

Napisz na support.terios.pl - aktywujemy konto.

nie jestem informatykiem... patchuje klienta wywala mi run.exe antywirus, dodałem jako wyjatek ale nie pomaga ;x ktoś coś ;D?

Możliwe, że nadal Antywirus usuwa Ci plik run.exe lub zapora systemowa usuwa ciągle plik.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Napisz na support.terios.pl - aktywujemy konto.

Możliwe, że nadal Antywirus usuwa Ci plik run.exe lub zapora systemowa usuwa ciągle plik.

Miałam ten sam problem z usuwaniem run.exe.

Pomogło jedynie wyłączenie antywirusa. 

Opublikowano

Dziś już wszystko bd działać? Bo nwm czy troszkę przysiedzieć na lajcie czy znowu się bd denerwował?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Dziś już wszystko bd działać? Bo nwm czy troszkę przysiedzieć na lajcie czy znowu się bd denerwował?

A po co sie denerwowac :D Serwer jest super i warto czekac :P Dla mnie to jest jedyny serwer z administracja ktora w ogole potrafi cos ogarnac. Jak nie zadziala to zawsze mozna pograc sobie w cos innego do momentu kiedy naprawia :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Logowanie znów padło. @xGofer nie okrada? nie wydaję mi się, że przypadkiem zrobił taki błąd. W dodatku poprosiłem o zwrot chociaż połowy i odmówił.

Inspix Góra Sohan u samej góry jest strażnik.

Opublikowano

Fajny serwer ;-)­

niezly spam na kazdym innym temacie "fajny serwer" ...

wystarczy dodać to listy przyjaznych plików :)

Co do problemu z run.exe, przy niektorych anty wirusach nie dziala dodawanie do zaufanych plikow ani tez ustawienia w firewallu nic nie daja. Musisz poprostu wylaczyc antywirusa na czas gry :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie on znów ?

Jak każdego dnia czyli po 23. W dzień nie ma co grać chyba że macie stalowe nerwy.

Miała być zmiana maszyny ale coś chyba nie wyszło.

Opublikowano

Kiedy będzie on znów ?

Ciągle jest ONLINE, tylko że nie potrafią ogarnąć ddosów. 

Zmienili maszynę? NIE SONDZE :) 

Opublikowano

Znowu nie mozna wejsc : s masakra. 2 raz niby zmienili maszyne ,a lagi jak byly wczesniej sa tak samo teraz--.-- nawet do gry sienieda wejsc

sygna2.png

Opublikowano

Nawet jak zmienili to nie ma poprawy , od 5 dni to samo tragedia

aż odechciewa się grać

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Znowu nie mozna wejsc : s masakra. 2 raz niby zmienili maszyne ,a lagi jak byly wczesniej sa tak samo teraz- -.-- nawet do gry sienieda wejsc

Najlepsze jest to, że jeden może wejść normalnie, a drugi ma lipę ! xD 

Właśnie bije sobie metki na 150, ale pusto ! K***a dropu zapomniałem podnieść xDD 

Opublikowano

Serwer pieknie smiga, zero lagow, nie wiem o czym Wy mowicie ; o

oO

Zwolni ktoś slota? Bo na all sieciach hamachi zajęte.

Opublikowano

@krecik666 Najgorsze że jest 0 info od administracji , co z tego że serwer online jak się trzeba logowac przez godzine

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Serwer pieknie smiga, zero lagow, nie wiem o czym Wy mowicie ; o

a u mnie pisze "Błąd pod czas łączenia się z serwerem" ............... o co chodzi  :D

Opublikowano

Haha nie no dramat jak cie lognie to sie juz nie zalogujesz... ten serwer to jakiś żart :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...