Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co wy robicie ale to juz chyba nie wina serwera bo ja gram gram i gram co chwile zmieniam ch bo szukam bossow i metkow i ani razu nie wywalilo.... lagow tez brak nwm moze cos majstrowaliscie w kliencie jakies wh czy cos

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co wy robicie ale to juz chyba nie wina serwera bo ja gram gram i gram co chwile zmieniam ch bo szukam bossow i metkow i ani razu nie wywalilo.... lagow tez brak nwm moze cos majstrowaliscie w kliencie jakies wh czy cos

bez wh też wejść się nie da :P + patchowałam raz wbijesz i wypier... dala proste

wilowo.jpg

Opublikowano

No to juz twoj problem ja ci nic nie poradze

A jezeli to twoj net naprawde co podales w ss'ie to az sie dziwie bo ja z 4 razy slabszym wchodze na serwer w kilka sekund i nie mam zadnych lagow :)

Opublikowano

No to juz twoj problem ja ci nic nie poradze

A jezeli to twoj net naprawde co podales w ss'ie to az sie dziwie bo ja z 4 razy slabszym wchodze na serwer w kilka sekund i nie mam zadnych lagow :)

tak mój ;p

na ch4 tera zalogowało łaskawie..

wilowo.jpg

Opublikowano

tak mój ;p

na ch4 tera zalogowało łaskawie..

Też nie mogłem wbić teraz ;d może mamy nie ta wersje hamachi co trzeba xD

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ktoś bardzo chce zaszkodzić serwerowi ponieważ nie ma lepszego priva.Uzbrojcie się w cierpliwośc.

Opublikowano

­

Brawa dla administracji, jeszcze troche i poziomem sięgniecie dna, może nawt dorównacie santerii xD

Żeby dorównać santerii to ktoś musiałby zrobić itemki z navi przez błąd w stronie xD

imetin? co to za syf?

Taki tam serwer co stoi tak z 12x dłużej niż to będzie stało. YT'berzy skończą nagrywać i będzie #crados

@aw

Czy przy mega update (#cra...) będzie zwiększany max. lvl?

tenor.gif

Opublikowano

No nic trzeba czekać bo nie ma sensu grać na tygodniowych serwerach takich jak santeria czy jakiś tam imetin  xD

sss taki tygodniowy serwer że 5 lat już prawie stoi :D

Kiedy terios bedzie on ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

No nic trzeba czekać bo nie ma sensu grać na tygodniowych serwerach takich jak santeria czy jakiś tam imetin  xD

Aha, tylko, że ten drugi to stoi jakieś 4/5 lat i w tym czasie ma większy uptime, niż terios :v

Halo admin kiedy ogarniecie DDoS'y? Raczej nie chcecie skończyć jak vest*ris. YT'berzy też nie mają warunków do nagrywania.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, fajny i wygodny exp, eq nie jest tak cięzko zrobić i nie jest trudno zarobić, tylko że wkurzające jest to, że często wyłączany jest i crashuje, np jak ide sobie na WW to po czasie mi metina crashuje. Mam nadzieje, że zrobią coś z tym DDosem i nie będzie crashował ;)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Myślę, że jeszcze długo potrwa zanim wgl uporają się z tymi ddosami, albo znudzi się komuś to (Wątpię w to, konkurencja nie śpi...)

Powodzenia i życzę cierpliwości :D

comment_dYzk66sKH96nTPrJr9yQwpAAxjprXsNW

Opublikowano

Osoby z iMe***a, niech idą do prezki tamtego serwa ;)

Co do serwera - działa póki co bez problemów (ew. próbujcie po różnych CH się zalogować).

Strona/forum - cały czas próbujemy się z tym uporać.

Opublikowano

Wywaliło i błąd połączenia, stronka też padła. Coś robicie na serwie? Miałem ukrytą linie czatu i nie widziałem nawet.

Gram po nickiem

Luckky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...