Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś w tym jest, Arianea tak samo teraz ma problemy przez ataki ddos może maszynką za 10 tysięcy wysyłają pakiety tak samo jak Isamu xD

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś karte wczesniej wszyscy pisza od 9 rano ze jest off co chwile a wy pierdolicie ze dziala, fakt dziala na kolejne 20/30 minut? :D karte wczesniej wszyscy wam hejtuja a ja wychodze na idiote, nie sadze. Prawda w oczy kole ze wh dziala, admini maja szeroko wyjebane w to, ze stoje na spocie na wh  :D

Kolejna rzecz, napisalem 1 opinie i zostalem wielce wyzwany, tak bardzo zapomnialem ze 9 latki graja w tego metina, napisac troche negatywna opinie = zostaniesz wyzwany, jestescie smiesznii pilnujcie serwera 24/7, niech Wam uciekaja wakacje przed komputerem :D Nie moja brosz, wyjebane (tak mocno).

2lj00au.jpg

Opublikowano

Jakoś karte wczesniej wszyscy pisza od 9 rano ze jest off co chwile a wy pierdolicie ze dziala, fakt dziala na kolejne 20/30 minut? :D karte wczesniej wszyscy wam hejtuja a ja wychodze na idiote, nie sadze. Prawda w oczy kole ze wh dziala, admini maja szeroko wyjebane w to, ze stoje na spocie na wh  :D

Kolejna rzecz, napisalem 1 opinie i zostalem wielce wyzwany, tak bardzo zapomnialem ze 9 latki graja w tego metina, napisac troche negatywna opinie = zostaniesz wyzwany, jestescie smiesznii pilnujcie serwera 24/7, niech Wam uciekaja wakacje przed komputerem :D Nie moja brosz, wyjebane (tak mocno).

nie rozpisując się, gdyż dyskusja z idiotą nie ma sensu, odpowiem Ci.. na Twoje ''problemy'' jednym słowem, wypierdalaj.

Opublikowano

Jak wakacje uciekaja przed komputerem to wypier****j na dwor :DD

Serwer dla niektorych dziala jak sie wbija fartem moze... ja jestem jedna z tych osob :P konkurencja nie moze zniesc tego ze nie potrafili zrobic tak dobrego serwera jak ten. Polecam (pomijajac ddosy)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Coś w tym jest, Arianea tak samo teraz ma problemy przez ataki ddos może maszynką za 10 tysięcy wysyłają pakiety tak samo jak Isamu xD

Isamu jest tak zjebany umysłowo że nawet gdyby miał wszystko wyłożone na tacy to by to zjebał... Więc nwm po co porównujesz kretyna z YT do spraw ataków...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ale macie spiny Panowie ;C Ten serwer jest jednym z najlepiej dopracowanych i rozwiniętych (misje) coś pięknego, jest co robić na długie godziny. Co do administracji to napewno jest ciężko ogarnąć 3000 osób na serwerze do tego dochodzą ataki DoS ,które dobrze "wysłane" potrafią wyłaczyć maszyne na długie godziny...Jeden przypadek z Ameryki gdzie Strona Armi USA wyłączyli a jednak musiała być kośmicznie zabezpieczona, TAKŻE NIE PŁACZCIE jak serwer nie będzie działać na pare godzin.

Graczy pozatym zapraszam na serwer ,bo warto! 

Pozdrawiam GOODnasycony (przerwa). 

@jak ktoś z Turbomiśki to czyta dajcie PW :D

Opublikowano

Nom przed atakami DDoS nie ma skutecznych zabezpieczeń, ostatnio atak był na microsoft.com i microsoft nie dawał rady, jakiś czas temu nawet mpcforum miało ten problem.

Opublikowano

Zrobiłeś z siebie idiotę, to nie wprowadzaj innych ludzi w błąd. 

Mi forum jak i domena działa. 

Serwer polecam, wciąż popularny i jak na razie nie nanosi się na spadek graczy mimo powstania innych mocnych serwerow. Idealny na wakacje aby spędzić kilka godzin miłej gry.

(Oczywiście jak ustabilizują maszyne przez dd'osy). Przemek da rade.  B)

@edit 

Jak sądzisz, ze ludzie nie potrafią atkaować serwera przez kliknaście godzin, to jestes w ogromnym błędzie. Ludzie zrobią wszystko, konkurencja zrobi wszystko. Są zdolni do wszystkiego, nawet do atakowania kilka dni bez przerwy. 

nie zrobił z siebie idioty bo to szczera prawda 3 -4  dni nie dało się wejść działal server max 1 h / 2 h dziennie po 10-30 minut max więc nikogo nie wprowadza w błąd bo to czysta prawda tera chwilowo działa pare h minie i znowu to samo będzie normalka więc nie wyzywaj od idiotów..

http://scr.hu/1xx4/4au6g  :D

+ godz 13:20 forum  kaput

normalka jak codziennie

i nie wcale nie płacze bo mam ciekawsze rzeczy od grania w metka.

wilowo.jpg

Opublikowano

Już nie działa.

Zróbcie więcej sieci hamachi bo all pełne.

Opublikowano

nie rozpisując się, gdyż dyskusja z idiotą nie ma sensu, odpowiem Ci.. na Twoje ''problemy'' jednym słowem, wypierdalaj.

Nie moge, musze skonczyc eq i zarobic jeszcze na Was, skoro wh dziala to tydzien roboty i troche grosza wpadnie chociaz z tego gówna :D Bo jak admin nie widzi jak jebie lv na spocie to zobaczy ze dungi robie czy tam misje na wh? Kolejny co popisal sie intelektem, "wypierdalaj, idiota" moze zacznijcie banowac, niz kazac w*********c :D, napisalem 3 posty nikogo nie obrazajac, a ty potrafisz 1 napisac z 2 wulgaryzmami <klaszcze>

ZROBCIE WIECEJ SIECI HAMACHI, BO SIE NIE MOZEMY ZALOGOWAC Z KOLEGA WYZEJ xD

Edit. Chociaz nie zrobie teraz tak pomyslalem bo off jest co kilka dziesiat minut :P

2lj00au.jpg

Opublikowano

Wywaliło po prostu chyba 3 chanelle. CH3, CH4, CH6, CH7 działa, a reszta mi nie śmiga

Dziwne bo teraz znow nie moge sie zalogowac, chyba za duzo ludzi na hamachi sie u Was podlaczylo i braklo internetow :D

2lj00au.jpg

Opublikowano

Pada co chwile jak poprzednio... Już mi 3 razy sklepik wyjebaobao... A logowanie off

Opublikowano

Pada co chwile jak poprzednio... Już mi 3 razy sklepik wyjebaobao... A logowanie off

Mi się udaje grać normalnie. Tym razem.

Opublikowano

Spamujac tutaj pod tym tematem, nie ma sensu. Poczekajcie na odzew Administracji.
Jest piękna pogoda, można wyjść zamist się denerwować przed komputerem i tracić dzień. Sądzę, że odpiszą wtedy gdy ogromna fala hejtu wraz ze spamem się uspokoi, jedyne co tutaj to same wyzwiska. 
Jak sytuacja obecnie wygląda z dungeonem 180? (Perly).

Opublikowano

Brawa dla administracji, jeszcze troche i poziomem sięgniecie dna, może nawt dorównacie santerii xD

Opublikowano

Spamujac tutaj pod tym tematem, nie ma sensu. Poczekajcie na odzew Administracji.

Jest piękna pogoda, można wyjść zamist się denerwować przed komputerem i tracić dzień. Sądzę, że odpiszą wtedy gdy ogromna fala hejtu wraz ze spamem się uspokoi, jedyne co tutaj to same wyzwiska. 

Jak sytuacja obecnie wygląda z dungeonem 180? (Perly).

aktualnie siedze na telefonie na moim podwórku więc  kto wypoczywa to wypoczywa a kto siedzi na kompie to siedzi proste

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...