Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak cie lognie to czysty fart , Administracji sobie nie radzi 

Od piątku jest cały czas to samo .

Logowanie leży

Lagi

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niema to jak nie moc wejsc naserwer juz od 9 rano xD nie mam pytań, niby przeniesienie maszyny, ale tak naprawde seerwer bezlagow to chyba tylko w nocy dzialal.

sygna2.png

Opublikowano

Nowa maszyna ta... widać....

Trzeba było wyłączyć serwer w sobote na cały dzień i to ogarnąć 

A nie teraz nie da się grac , od Administracji 0 info 

30126291200233959386.png

Opublikowano

znaczy co ? gimbus wstal zjadl sniadanie i znowu psuje ? .....

no to sobie juz nie pogramy

pogoda dopisuje trzeba sie przewietrzyc :P

Ten gimbus ewidentnie dba o to zebysmy zdrowo zyli :P niema maniaczenia trzeba na spacer :P

Opublikowano

Powiedzmy szczerze , Administracji sobie najwidoczniej nie radzi ale przyznać się  nie potrafi

30126291200233959386.png

Opublikowano

Powiedzmy szczerze , Administracji sobie najwidoczniej nie radzi ale przyznać się  nie potrafi

a juz przestancie z tymi tekstami dobra...

moze najpierw lektura na temat atakow ddos i im podobnych -> wojek Google odpowie na to

na takie cos lekarstwa niema i tyle ,teraz to tylko pytanie kto dluzej wytrzyma i tyle w temacie

Opublikowano

Tak k***a ddosy od piątku codziennie punktualnie od 9 do 23 ? Coś mi to śmierdzi... Aż takie k***a ddosy? Na innych serwerach jak są to są mega lagi czasem wywala ale można sie logować a nie k***a ci pisze błąd podczas logowania...

Opublikowano

Serwer już raczej się nie utrzyma, nie wstanie na nogi.
W dalszym ciągu off - padł.

Wszystkie strony off również.

Opublikowano

''a juz przestancie z tymi tekstami dobra...

moze najpierw lektura na temat atakow ddos i im podobnych -> wojek Google odpowie na to

na takie cos lekarstwa niema i tyle ,teraz to tylko pytanie kto dluzej wytrzyma i tyle w temacie''

Szkoda że jakoś na innych serwerach tak nie było gdyby były DDosy , a jakos punktualnie DDosy sie kończa i lagów w nocy nie ma

Zbliża się upadek serwera tyle

30126291200233959386.png

Opublikowano

Dokładnie, od ddosów serwer laguje, a tutaj ewidentnie wszystko spadło z rowerka, to nie ddos. Serwer jest wyłączony. 

Sam Ty spadłeś z rowerka"  :D

Serwer działa

Opublikowano

Dobra dla mnie ten serwer to dno  :D zrobilem jakos przez ostanie lagi eq 135 [L] i 150 + lv wbiłem, i nie chce mi się grać, bo co mam chwile lub mi się nudzi to nie ma jak wbić na serwer. Ten serwer leży i kwiczy, administracja ma w dupie graczy, nie opisze nawet sytuacji w danym momencie co się dzieje, czemu off czy co kolwiek. Nowa maszyna miała być wczoraj, jakoś jej nie widzę, chyba próbują ciągle na starej coś zdziałać, ciągłe tłumaczenie DDosami, nikt nie siedzi i nie napierdala atakow codziennie po 12h, ja robie tylko jedno ciagle, patchuje clienta bo rooty pozmieniane i index nic wiecej, co nic im nie daje :D, tylko musze index ciagle edytowac zeby WH dzialalo co juz mnie irytuje (haha). Tak od 1lv do 150+ na wh jade i bana nie mam. <3

Podsumowując:
STRONA PADŁA

FORUM PADŁO

SERWER WYŁACZONY, GODZINA 11 RANO :D

2lj00au.jpg

Opublikowano

Dobra dla mnie ten serwer to dno  :D zrobilem jakos przez ostanie lagi eq 135 [L] i 150 + lv wbiłem, i nie chce mi się grać, bo co mam chwile lub mi się nudzi to nie ma jak wbić na serwer. Ten serwer leży i kwiczy, administracja ma w dupie graczy, nie opisze nawet sytuacji w danym momencie co się dzieje, czemu off czy co kolwiek. Nowa maszyna miała być wczoraj, jakoś jej nie widzę, chyba próbują ciągle na starej coś zdziałać, ciągłe tłumaczenie DDosami, nikt nie siedzi i nie napierdala atakow codziennie po 12h, ja robie tylko jedno ciagle, patchuje clienta bo rooty pozmieniane i index nic wiecej, co nic im nie daje :D, tylko musze index ciagle edytowac zeby WH dzialalo co juz mnie irytuje (haha). Tak od 1lv do 150+ na wh jade i bana nie mam. <3

Podsumowując:

STRONA PADŁA

FORUM PADŁO

Napisałeś to co chciłeś a teraz miszczu idź zaloguj się na serwer, odpalaj swoje WH i już nie płacz tu na forum. Serwer działa i zanim napiszesz następne swoje wypociny to sprawdź o czym wgl piszesz

Opublikowano

Podsumowując:

STRONA PADŁA

FORUM PADŁO

Tyle, że strona działa normalnie, lecz czasem są problemy z połączeniem przez co nie wpisuj prosto domeny:

terios.pl

tylko np

terios.pl/rejestracja

Forum jak i gra normalnie działa :P( Póki co)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Podsumowując:

STRONA PADŁA

FORUM PADŁO

Zrobiłeś z siebie idiotę, to nie wprowadzaj innych ludzi w błąd. 

Mi forum jak i domena działa. 

Serwer polecam, wciąż popularny i jak na razie nie nanosi się na spadek graczy mimo powstania innych mocnych serwerow. Idealny na wakacje aby spędzić kilka godzin miłej gry.

(Oczywiście jak ustabilizują maszyne przez dd'osy). Przemek da rade.  B)

@edit 

Jak sądzisz, ze ludzie nie potrafią atkaować serwera przez kliknaście godzin, to jestes w ogromnym błędzie. Ludzie zrobią wszystko, konkurencja zrobi wszystko. Są zdolni do wszystkiego, nawet do atakowania kilka dni bez przerwy. 

Opublikowano

''a juz przestancie z tymi tekstami dobra...

na takie cos lekarstwa niema i tyle ,teraz to tylko pytanie kto dluzej wytrzyma i tyle w temacie''

Szkoda że jakoś na innych serwerach tak nie było gdyby były DDosy , a jakos punktualnie DDosy sie kończa i lagów w nocy nie ma

Zbliża się upadek serwera tyle

Trochę mnie bawisz typie porównaj sobie serwery ;) na innych serwerach takie były ataki że można było filtr odświeżyć i śmigało ? a jak tutaj atakuje 5 serwerów to ogarnij to sobie :) niech ci dadzą bazę i ciekawe co poradzisz . Ale przecież ty jesteś najlepszy technik bóg metina więc u cb robisz pstryk i jeb nie ma lagów ! :D beka jak rzeka z ludzi którzy gówno wiedzą a się udzielają.

Opublikowano

Nie działa ani strona ani forum !

Serwer padł i tyle moim zdaniem.

Powinni pisać do serwerowni o zmiane maszyny i wgl a tu nic się nie dzieje od kilku dni

strona nie działa ;d? u ciebie ? będę ci robił screena zaraz z godziną co 10 min że działa pięknie .

Opublikowano

Podsumowując:

STRONA PADŁA

FORUM PADŁO

To wyjaśnij mi, co mieliby napisać? "Cześć, w dalszym ciągu walczymy z falą DDoS'ów, do zobaczenia wkrótce"? Ja tam wierzę, że konkurencja nie śpi, bo przeprowadza ataki, ot przez tą polską zawiść, że komuś się udało postawić coś naprawdę dobrego. Co do reszty Twojej wypowiedzi, to nawet mi Cię nie szkoda, amebo intelektualna.

Serwer oczywiście polecam z całego serca i mówię to mając full EQ i 200 lvl- zawsze jest co robić. Serwer miód malina, jeden z lepszych, na których grałam. Ponadto proszę- nie słuchajcie płaczków, którym zależy tylko na tym, żeby zrobić koło siebie szum. Takie osobniki pograją na serwerze 2-3 dni i im się znudzi ;)

Opublikowano

Ojej teriosik ma problemy, ale mi was szkoda, az sie serce kraje ^^

Tak w ogole, to pisalem, ze ten serwer padl juz wczoraj, wiec nie wiem na co wy tu wszyscy czekacie xD XD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...