Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam, w sumie wbijam w to jacy będą założyciele, fajnie mi się grało w pierwszej odsłonie (gorszej?) więc na pewno zagram na drugiej odsłonie (lepszej?) i mam nadzieję że się nie przejadę bo admini będą sprzedawać eq albo będą jakieś inne jaja :v

Tylko pozniej nie placz, jak server padnie po paru tygodniach.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeglądam temat co jakiś czas aby sprawdzić ilość użytkowników i z chwili na chwilę wzrasta :D 24 osoby to prawdziwy rekord dziś
Start równo 20? Client ten sam? Jakieś info nt startu?

chwilę temu było 24 a już 16 :(

16 użytkowników czyta ten temat
Opublikowano

Reklama będzie jak najbardziej, o to się nie musicie martwić.

Start planowo o 20:00.

Wymaganiem do gry będzie zupełnie nowy klient, którego niestety musicie pobrać jeszcze raz (jest to ulepszona i usprawniona wersja). Klient zostanie udostępniony już niebawem, bo obecnie technicy pracują nad jego zakończeniem.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Reklama będzie jak najbardziej, o to się nie musicie martwić.

Start planowo o 20:00.

Wymaganiem do gry będzie zupełnie nowy klient, którego niestety musicie pobrać jeszcze raz (jest to ulepszona i usprawniona wersja). Klient zostanie udostępniony już niebawem, bo obecnie technicy pracują nad jego zakończeniem.

Świetne! Ja i piętnastu pozostałych graczy nie możemy się doczekać :3

Czemu nie nazwiecie ich po nicku tylko ukrywacie ich pod określeniem "technicy"? Czyżby jakieś nieprzyjemne sytuacje na to wpłynęły?

Opublikowano

czemu nie dziala skoro napisane jest start w piatek /  dzis sobota jest czy mi kalendarz Winows sie myli i macie swoj 

Opublikowano

czemu nie dziala skoro napisane jest start w piatek /  dzis sobota jest czy mi kalendarz Winows sie myli i macie swoj 

Wybacz, zagapiłem się, datę podałem dobrą a dzień zły ;x

Oczywiście start w sobotę, 20.06.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

!!NIE GRAJCIE TUTAJ!!

Dlaczego? ponieważ ProBoszcz aka gówno jest nadal w teamie, tylko pod innym nickiem. ;)

Wkręcają Wam, że go nie ma, bo by nie mogli inaczej wstawić prezentacji, serwer pewnie postoi pare tygodni max, bo proboszczowi na buty brakuje :(

Wstawiłbym, jeszcz screeny z rozmowy z tym zjebem, ale nie chce mi się szukać w archwium.

Jeszcze raz, nie polecam.

Coś dla proboszcza:

8503614347640731217167.jpeg

Opublikowano

!!NIE GRAJCIE TUTAJ!!

Dlaczego? ponieważ ProBoszcz aka gówno jest nadal w teamie, tylko pod innym nickiem. ;)

Wkręcają Wam, że go nie ma, bo by nie mogli inaczej wstawić prezentacji, serwer pewnie postoi pare tygodni max, bo proboszczowi na buty brakuje :(

Wstawiłbym, jeszcz screeny z rozmowy z tym zjebem, ale nie chce mi się szukać w archwium.

Coś dla proboszcza:

A pierdolisz/

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

!!NIE GRAJCIE TUTAJ!!

Coś dla proboszcza:

dawaj ssy albo wypierdalaj

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBambos

wklejaj tu teraz ss`y swoje, bo widzę gang proboszcza wjechał na prezkę.

ja od siebie nie polecam, proboszcz dalej w teamie, oszustwa, matactwa, co jeszcze dogłowy przyjdzie. zbiora hajs i elo.

nie polecam!

Opublikowano

Ja pierdo le jesli ktos tu zagra to jest upoledzony umyslowo... Serwer otworzony ponownie aby hajs zebrac i tyle...Te same mordy w teamie, jednak gimbusy z iq trampka mysla ze nage nowy team serwer otwiera hahaha Jest tyle innych serwerow a wy chcecie grac u klamliwych, dwulicowych i majacych gracza za nic scierw... Wiec Kto tu zagra to jest idiota. Serwer na max tydzien ub krocej. bo po tych aferach to moze ze 100 naiwnych dzieciaczkow tutj zagra. Nie polecam przez zje bany na umysle team...

Opublikowano

Ja pierdo le jesli ktos tu zagra to jest upoledzony umyslowo... Serwer otworzony ponownie aby hajs zebrac i tyle...Te same mordy w teamie, jednak gimbusy z iq trampka mysla ze nage nowy team serwer otwiera hahaha Jest tyle innych serwerow a wy chcecie grac u klamliwych, dwulicowych i majacych gracza za nic scierw... Wiec Kto tu zagra to jest idiota. Serwer na max tydzien ub krocej. bo po tych aferach to moze ze 100 naiwnych dzieciaczkow tutj zagra. Nie polecam przez zje bany na umysle team...

Jaki hajs oni teraz zgarną?? skoro wszystkie SM oddają więc jedynie na czym mogą zarobić to na nowych graczach:)

Opublikowano

Generalnie jeśli serwer padnie w przeciągu tygodnia max 2 to proponuję degradację Phoenixa ze wszystkich funkcji na forum lub ogólnie banicja za branie udział w tym procederze okradania ludzi.

Zobaczymy co się wydarzy. Ja sobie wbije bo nigdy w IS'a nie ładuję a i tak nie mam co robić to najwyżej czas zmarnuję.

Opublikowano

Generalnie jeśli serwer padnie w przeciągu tygodnia max 2 to proponuję degradację Phoenixa ze wszystkich funkcji na forum lub ogólnie banicja za branie udział w tym procederze okradania ludzi.

Zobaczymy co się wydarzy. Ja sobie wbije bo nigdy w IS'a nie ładuję a i tak nie mam co robić to najwyżej czas zmarnuję.

Dokladnie, Phoenix juz dawno powinien zostac zbanowany, jestem przekonany ze od samego poczatku wiedzial o tym, ze w teamie jest proboszcz. Prezka tego pseudo serwera zasluguje tylko na miejsce w koszu.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...