Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde mam taką ochotę tutaj zagrać. Ale jak czytam opinię, to już mi się odechciewa typu. że padnie, będą przekręty, poważne bugi itp.

Trudne pytanie, czy ryzykować. Bo czytają prezentacja, to z*********e to wygląda wszystko,

Opublikowano

Kurde mam taką ochotę tutaj zagrać. Ale jak czytam opinię, to już mi się odechciewa typu. że padnie, będą przekręty, poważne bugi itp.

Trudne pytanie, czy ryzykować. Bo czytają prezentacja, to z*********e to wygląda wszystko,

Maaaam tak samo jak tyyyy

miasto moje a niiim

A tak serio to mam tak samo, lecz nie wchodzę drugi raz do tej samej rzeki.

Opublikowano

Nie będzie już żadnych problemów, które pojawiały się w poprzedniej odsłonie. Po to serwer startuje drugi raz, ponieważ wyeliminowane zostały wszystkie bugi, które nie dawały równej szansy wszystkim graczom.

Każda osoba, która wydała złotówkę grę nie zostanie bez pomocy, ponieważ już teraz zwrócone zostały wszystkie SM. Czy taki krok Waszym zdaniem został zrobiony w celach zarobkowych? No wielce opłacalne.

ProBoszcz został ostatecznie pożegnany z teamu. Jego osoba (a właściwie jego przeszłość) wywoływała, niestety, sporo zamieszania w okół prezentacji i serwera. Jako, że dbamy o wizerunek serwera nie możemy pozwolić sobie na takie akcje, ponieważ uniemożliwiałoby nam to umieszczenie prezentacji na tym forum. To już Wasza sprawa czy pozwolicie sobie nam zaufać. Nie chcemy źle, ale nie przemówimy każdemu, takie już są charaktery.

Serwer polecam, SM zwrócone, rozgrywka na nowo, zupełnie bez bugów - starzy gracze mam nadzieje wrócą, a nowi na pewno się nie zawiodą!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

TAK K***A...

Proszę was, proboszcz oddałby wam pliki i odszedł, hahahaa - nie ten człowiek. Nie wmówicie nikomu tego, że nie ma go dalej w teamie. Zresztą, jaki c**j to obchodzi nas czy proboszcza nie ma? Każdy członek teamu powinien być zbanowany permamentnie i zakaz wrzucania prezentacji ALUCARDA.

Nawet ty Phoenix..

To jest ten sam serwer wraz z Proboszczem. 

Opublikowano

To pod jakim nickiem teraz się chowa Proboszcz?

Niedługo i tak prezka będzie wyjebana. Tylko głupiec pomyślałby, że właściciel projektu Proboszcz oddałby pliki za darmo i odszedł z teamu dla dobra serwera, haha.

Opublikowano

Niedługo i tak prezka będzie wyjebana. Tylko głupiec pomyślałby, że właściciel projektu Proboszcz oddałby pliki za darmo i odszedł z teamu dla dobra serwera, haha.

Nie oddał za darmo i nie odszedł, czemu próbujecie na siłę wytworzyć plotkę?

Za całą pracę został wynagrodzony i podziękowaliśmy mu za współpracę.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Co ty durny jesteś? Proboszcz oddał/sprzedał pliki jak wiedział, że zarobi więcej? Nie wierzę w to po prostu, to jest niemożliwe - nie Proboszcz. Hajs mu się dawno zwrócił za pracę i wydatki. 

Zresztą co jak co, ale to nie tylko Proboszcz odpierdolił tak zjebany serwer jak Alucard, cały serwer nie powinien mieć wstępu, a nie tylko ze względu na tego człowieka.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na zjebanych ludzi w teamie (ProBoszcz, Derin) tylko nie straszcie znów na gg, że nam rozjebiecie server, bo się jeszcze popłacze ;/

Opublikowano

Polecam, grałem na poczatku podobał mi się, a teraz bedzie jeszcze lepszy.
Pozdrawiam Daenerys, lider BandyJezusa :)

2mx0bph.jpg

Opublikowano

Przypomnę że CAŁY team oszukiwał graczy. Nikt nie przyznał racji tym którzy twierdzili że w teamie jest owy osobnik a co więcej zaprzeczali.
Może i nie jest wymieniony w teamie ale na pewno będzie mieszał.
Ile będzie na starcie? 3 osoby? 300 osób? 3k osób? Licznik kolejny raz x5?
Mieliście swoje 5minut. 

http://scr.hu/6unw/bde6a
To odszedł czy nie odszedł? Nick zmienił czy po prostu nie został wymieniony w prezentacji?

Zachowanie jednej osoby z teamu w ich prezentacji

http://scr.hu/6unw/ae2rz

No i najlepiej jechać po kimś nie widząc że na jego serwerze wcale nie lepiej (padł :D)

http://scr.hu/6unw/ej0no

Odradzam wszystkim marnowania czasu. 

Opublikowano

­

ładnie sie sprzedałeś ;) komu jak komu ale nam takich kitów nie wciśniesz.

Serwera nie polecam, w sumie od samego początku... macie nauczke na przyszłość Ci co stracili tu czas ;)

Opublikowano

Sprzedawczyk.

Nie polecam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

E tam, w sumie wbijam w to jacy będą założyciele, fajnie mi się grało w pierwszej odsłonie (gorszej?) więc na pewno zagram na drugiej odsłonie (lepszej?) i mam nadzieję że się nie przejadę bo admini będą sprzedawać eq albo będą jakieś inne jaja :v

Opublikowano

Cos jakoś mi się wydaje że ScreaM aka Proboszcz jest w administracji, ma rangę n forum "admin gry" I udziela się na forum, w sprawię np. że nie dostali sm, i żeby do niego napisać.

Opublikowano

p******e nie chcecie to nie grajcie chcecie to grajcie i tak c**j obchodzi mnie wasze zdanie tak jak połowy ludzi którzy czytają to całe gówno 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...