Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rly? Tylko jest roznica jak robisz 3 serwer i 3 zamykasz wymyslajac niestworzona historie , wspolpracujesz potem z typem ktory cie niby okradl. Graj tu multi graj :) moga ci dalej wmawiac ,ze usuneli itemy , ja swoje 20kkk nabugowalem , na 20 kontach rzeczy leza ; ) niedlugo leca na allegro wiec dzieki proboszczu tak jak na MPCforumie sobie zarobiłem bardzo duzo ZL tutaj rowniez tak bd :).

sygna2.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Zastanawia mnie liczba graczy tutaj, 4 dni temu było 1830 - coś koło tego, dwa dni potem 1300 +/-, wczoraj prawie 2k, jak pisaliście, wtf? (tak, to pytanie)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Sklepy offline zawyżają, przemyslany zabieg ktos kto zaczyna gre widzi 2k online pelno sklepow w m1 to zagra nie ; ) ? Tak btw odnosnie buga dzieki proboszcz ,ze robiles otwarta bete bo dzieki temu o bugu ze sklepikami offline juz wiedzielismy na becie ; ).

sygna2.png

Opublikowano

Sklepy offline zawyżają, przemyslany zabieg ktos kto zaczyna gre widzi 2k online pelno sklepow w m1 to zagra nie ; ) ? Tak btw odnosnie buga dzieki proboszcz ,ze robiles otwarta bete bo dzieki temu o bugu ze sklepikami offline juz wiedzielismy na becie ; ).

i właśnie ten bug.. dostał się na serwer przez takie gówna jak Twoja żałosna osoba, wbijacie na bete testować serwer, a w rzeczywistości stoicie w m1 i się nakurwiacie, kminicie co można wykorzystać na serwerze, idiots.

Opublikowano

i właśnie ten bug.. dostał się na serwer przez takie gówna jak Twoja żałosna osoba, wbijacie na bete testować serwer, a w rzeczywistości stoicie w m1 i się nakurwiacie, kminicie co można wykorzystać na serwerze, idiots.

ale ty jesteś spieerdolony,pewnie w gruncie rzeczy zazdrościsz że ktos jest sprytniejszy od cb 

serwer fajny duzo bugow 

Opublikowano

ale ty jesteś spieerdolony,pewnie w gruncie rzeczy zazdrościsz że ktos jest sprytniejszy od cb 

serwer fajny duzo bugow 

spierdolony to widocznie jesteś Ty, wnioskuję to po Twojej gimbazjalnej wypowiedzi  xD

sprytniejszy? no w c**j.. nie zazdroszczę mu takiego ''sprytu''  o.O

Opublikowano

Multi proboszcz ci zaplacil ,zebys chociaz ty nie niszczyl mu opinii ? Zaraz ,zaraz on juz sobie zniszczyl reputacje rok temu jak robil serwer po serwerze, obiecywal ludziom stabilnosc i rok + grania , a tu zonk. + byłtaki ,ze tam nie bylo bugow wiec ten napewno nawet nie wytrzyma tyle ile jego wczesniejsze serwery. Gdyby to nie byl serwer proboszcza zglosili bysmy ten bug ; ) , ale TAK JAK MU OBIECALEM ROK TEMU BEDE CI POWOLI NISZCZYL CO CI ZOSTALO! nawet zmiana nicku ci nie pomogla bo takich ludzi czuje na kilometr.

Btw. nawet jezeli my bysmy nie jechali na tym bugu to ktos by na nim jechal wiec po prostu wyrownalismy szanse :)

sygna2.png

Opublikowano

Jeśli chcecie się wyzywać, to piszcie takie rzeczy sobie na PW ( @Multitabs i @Dardo20 ) oraz proszę o wypowiadanie się tylko i wyłącznie na temat serwera... jaki on by nie był.  ;)

Opublikowano

Multi proboszcz ci zaplacil ,zebys chociaz ty nie niszczyl mu opinii ? Zaraz ,zaraz on juz sobie zniszczyl reputacje rok temu jak robil serwer po serwerze, obiecywal ludziom stabilnosc i rok + grania , a tu zonk. + byłtaki ,ze tam nie bylo bugow wiec ten napewno nawet nie wytrzyma tyle ile jego wczesniejsze serwery. Gdyby to nie byl serwer proboszcza zglosili bysmy ten bug ; ) , ale TAK JAK MU OBIECALEM ROK TEMU BEDE CI POWOLI NISZCZYL CO CI ZOSTALO! nawet zmiana nicku ci nie pomogla bo takich ludzi czuje na kilometr.

Btw. nawet jezeli my bysmy nie jechali na tym bugu to ktos by na nim jechal wiec po prostu wyrownalismy szanse :)

tak zapłacił mi grube $$, nie wiem już co robić z takim hajsem.. chcesz trochę?  B)

@eSejusiek dobrze panie moderatorze.

ps; tylko mi nie działa forum serwera?

Opublikowano

{Pamietam jak jeszcze mu dowody na forum MPCforuma wrzucalem to konta mialem banowane w przeciagu minuty nie proboszczu ; ) ?

sygna2.png

Opublikowano

mam takie pytanie ten licznik podlicza sklepy offline? :O

Nie, ale jest podrkecony. Wiec nawet na niego nie patrz. Tyle w temacie. O 2 w nocy bylo 2,5k osob ahhahahaa

Opublikowano

Nie, ale jest podrkecony. Wiec nawet na niego nie patrz. Tyle w temacie. O 2 w nocy bylo 2,5k osob ahhahahaa

a skąd wiesz że licznik nie podlicza liczby online, jaka była w ciągu powiedzmy.. ostatnich 12h?  o.O

Opublikowano

Powinien zostać zmodyfikowany system sklepów offline i nałożone na niego spore ograniczenia.

Max jeden sklep offline na jedno IP. Możliwość wystawienia sklepów max na 12h.

Możliwość przenikania przez sklepy by nie blokowały jak się idzie i jedzie przez m1.

Wyświetlanie nazw sklepów tylko tych które są najbliżej nas 20-40 najbliższych sklepów.

Podświetlanie się nazw sklepów które już oglądaliśmy. 

Ułatwiłoby to szukanie rzeczy i zmniejszyło ich ilość w m1. :) 

Opublikowano

Powinien zostać zmodyfikowany system sklepów offline i nałożone na niego spore ograniczenia.

Max jeden sklep offline na jedno IP. Możliwość wystawienia sklepów max na 12h.

Możliwość przenikania przez sklepy by nie blokowały jak się idzie i jedzie przez m1.

Wyświetlanie nazw sklepów tylko tych które są najbliżej nas 20-40 najbliższych sklepów.

Podświetlanie się nazw sklepów które już oglądaliśmy. 

Ułatwiłoby to szukanie rzeczy i zmniejszyło ich ilość w m1. :)

Z tym podświetlaniem sklepu to bardzo dobry pomysł i zostanie dodany w aktualizacji. Co do przenikania hmm. też można by było to zrobić wiec zostanie dodane w aktualizacji. I 3 sprawa 1 sklep na jednego gracze hmmm chyba zrobimy coś takiego. Aktualnie można postawić dwa

ok ok a czemu na temat podkreconego licznika nie odpowiesz; D?

Ależ drogi graczu wszytko już wyjaśniłem jakieś 5 stron wcześniej. ;) Licznik On-Line masz na stronie 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

a skąd wiesz że licznik nie podlicza liczby online, jaka była w ciągu powiedzmy.. ostatnich 12h?  o.O

! UWAGA! Wtrącam swoje 3 grosze !

Przepraszam kolego, ale nie pierdol głupot. Na siłę szukasz jakiegoś usprawiedliwienia.

Licznik graczy jest po to, aby sprawdzić, ilu znajduję się graczy na serwerze w tym momencie.

Jak chcę sprawdzić z ciekawości ilu graczy znajduję się na serwerze, to wchodzę na stronę, a licznik ma mi pokazać, ILU GRACZY AKTUALNIE ZNAJDUJĘ SIĘ ZALOGOWANYCH.

Podliczanie sklepów offline (nie wiem o co w tym chodzi, patrząc na serwer małych myszów i nooboszczów  nawet nie mam ochoty sprawdzać), podkręcanie licznika i liczenie graczy to jest po prostu oszustwo. 

PS Jeżeli podlicza sprzed x godzin, to powinni nas o tym poinformować.

Opublikowano

Masz 2k osób,powinieneś sie chwalić jak masz tyle :D Pochwal sie komendą z gry

Oj no ktoś tutaj czytać nie umie : nie ładnie ;):) Pisałem kilka stron temu :P:P

7026114323042821389393.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...