Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 60 lv, i jedynie co robie to dropie. Ale dropienie juz mnie znudziło.. Nic innego nie ma.\

WO jak widze nie będzie, bo po co lepiej tracić graczy. Sklepy offline dla mnie lotto, nie widzie różnicy. Graczy widać dużo osób dropi.

Lecz jak kolega wspomniał brak misji praktycznie żadnych nudzi, nie ma nic ciekawego co by na tym serverze 3mało na dłużej, jest tylko dobra reklama ze słabym wykonaniem.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikomu nie da się dogodzić jednemu się nie podoba a 30 innym bardzo więc tym jednym graczem i tak się nikt przejmował nie będzie :)

wszystko dopracowane, tylko gdyby metków było ciut więcej :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nikomu nie da się dogodzić jednemu się nie podoba a 30 innym bardzo więc tym jednym graczem i tak się nikt przejmował nie będzie :)

wszystko dopracowane, tylko gdyby metków było ciut więcej :)

Hahaha.. wszystko dopracowane tak jak te misje, zabij 5 tego, zabij 5 tego.. człowieku ja wiem jedno o tym serwerze, ale szkoda mi klawiatury, nie polecam.

x

Opublikowano

Trochę grałem serwer nudny i jak dla mnie badziew. Co do sklepów online fajnie, że jest taka opcja, ale niektórzy wystawiają sklepy tylko po to aby laggi w m1 były. Liczba graczy jest "duża" z powodu reklamy, ale jak dla mnie serwer nie zasługuje na tyle graczy.

Opublikowano

Gracze obczają jak tu wieje nudą i za 2 tygodnie obstawiam max 400-450 graczy online, powodzenia i straty czasu..

Powiedziales już swoje mądrości na temat servera,wiec po co bezsensownie piszesz w kółko to samo?

// Server niby ciekawy,ale jest nuda.. brak dungeonów/rajdów dla niskich lvli.. ale co kto lubi ^_^

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Gracze obczają jak tu wieje nudą i za 2 tygodnie obstawiam max 400-450 graczy online, powodzenia i straty czasu..

Prawde mowiac tak wyglada teraz sytuacja z nowymi serwerami, niezaleznie od gatunku i nowosci. O przyszlosci serwera decyduja youtuberzy, niedlugo w standardzie bedzie 1 krolestwo :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Na niższych lv `na tym serverze nie ma nic.. Pozniej tak samo.

Nwm czego taki Hype na ten server serio (;

Opublikowano

Prawde mowiac tak wyglada teraz sytuacja z nowymi serwerami, niezaleznie od gatunku i nowosci. O przyszlosci serwera decyduja youtuberzy, niedlugo w standardzie bedzie 1 krolestwo :)

Z tego co widze to każdy tutaj na MPCforum jest znawcą w dziedzinie serwerów Metin2 :D do tego przewidują przyszłość. No nic tylko podziwiać 

Na niższych lv `na tym serverze nie ma nic.. Pozniej tak samo.

Nwm czego taki Hype na ten server serio (;

Przecież to jest totalna kpina. Serwer stoi 2 dni... Boze co trzeba mieć w głowie zeby taki bzdury pisać... 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Z tego co widze to każdy tutaj na MPCforum jest znawcą w dziedzinie serwerów Metin2 :D do tego przewidują przyszłość. No nic tylko podziwiać 

Przecież to jest totalna kpina. Serwer stoi 2 dni... Boze co trzeba mieć w głowie zeby taki bzdury pisać... 

Za 2 dni to tutaj ludzi nie będzie, bo jedyne na co postawiliscie to na reklame, nie patrzycie w ogóle na graczy

Opublikowano

Nie trzeba byc znawca aby dostrzec tak naprawde co w tej chwili dzieje sie z metinem.

Srij9JT.png

Opublikowano

@ ScreaM°

Co z tego, że stoi 2 dni jak już teraz widać, że na początkowych lv ten server nie ma nic do zaoferowania szczególnego, żeby zostać na nim.

Wieje nudom od początku , tylko exp , drop exp drop nie ma nic. Mieliście dodać WO, gówno zrobiliście . Od którego na tym serverze zaczyna się gra ? 110 , 120 ?

Jak dla mnie jest tak jak kolega wyżej napisał, postawiliście wszystko na reklame, teraz c***a robicie bo macie graczy . Lecz niedługo Wam oni spadną i zrobicie kolejny serverek?

Opublikowano
niedlugo w standardzie bedzie 1 krolestwo 

Niedługo będzie WH wbudowane, bo skoro nie chcę się komuś expić to czemu nie? Mieszać bonusów się nie chciało i dodali Switchbota.

A potem? Hm... może max średnie od razu?

Serwer się zobaczy, szkoda tylko że metków mało.

Heniek.

Opublikowano

Boże ludzie to jest serwer hard i lubię na takich grać a kto chce mieć skile p i eq +9 pierwszego dnia to wypad na inny serwer!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Boże ludzie to jest serwer hard i lubię na takich grać a kto chce mieć skile p i eq +9 pierwszego dnia to wypad na inny serwer!

Myślę ,że nikogo nie interesuje to na jakich serverach lubisz grać.

Nikt tutaj nie mowi o skilach P i eq +9 (a eq +9 i tak jest u npc ) a przecież to hard xD

// Osobiście zrezyygnowalem z servera między innymi przez brak dungeonów w stylu WO

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

A nie jest to wina osób, które nagrywają, chociaż my też nie jesteśmy bez winy.  Ilości serwerów jaka wychodzi i jaką MPC Forum jest reklamą i każdy kto szuka serwera tu zagląda. Niestety, jeżeli tygodniowo wychodzą 3 serwery ciężko jest, aby na każdym grało po 1k osób, bo po starcie naszego serwera na którym gramy znów startują 3 następne i tak w kółko.

­

Opublikowano

Starali się dobrze to rozegrać ale za cholerę nie wyszło. Dolina bardzo ciekawie rozwiązana, ale boss wódz orków porażka. jeden na całą mapę co ok 1-2h... Inne mapy to samo, spoty jak już robicie dobre spoty róbcie je wszędzie. Na większości map więcej metinów jest oczywiście na + ale to i tak za mało jak na tyle graczy, bossy na każdej mapie totalna porażka. Brak dungów na mały lvl ezoty, WO etc też na bardzo duży minus to jest hard i większość gry toczy się na niskim lvlu.
BARDZO WIELKI + ZA NIEODPYCHANIE W KLIENCIE I ŻE KAŻDE MOOBY PODCHODZĄ. WIELKIE GRATULACJE JEDYNY SERWER KTÓRY POMYŚLAŁ. DZIĘKI CZEMU DT ODLAGOWANE I INNE MAPY RÓWNIEŻ.
Wiele ciekawych udogodnień i pomysłów jest ale wielu rzeczy nie rozumiem jak np. bossy?? inne rzeczy przemyślane a to nie wtf? 
Sklepy offline etc, fajne bonus pasywki itp ale już tabeli bonusów to nikt nie raczył dodać.
Bardzo skupiliście się na tych "WIELKI" sprawach a strasznie olaliście bardzo przyziemne i podstawowe, które są o wiele ważniejsze.
Powodzenia.

Opublikowano

Przydałoby się :

1. Dodać WO czy jakiś inny dungeon.

2. Zwiększyć szansę na drop skrzynek 5 KU.

3.  Albo odbugować górne dwa miejsca na pd/rękawicę / buty wiatru  , albo je usunąć , czy tam wbudować bonus na poruszanie się.  Tak jak ktoś pisał , jak rękawica jest na górnych 2 miejscach to nic nie daje. 

4. Ogarnąć shopy offline.   NAPRAWDĘ NIE CHODZI O LAGI I O TO ŻE MOZNĄ ZAMKNĄĆ WIDOCZNOŚĆ.  Po prostu nie idzie nic znaleźć pośród tylu sklepów . Bo ludzie jakieś chuje muje , dzikie węże wystawiają , typu dodania bonów , po 1 zmiance itp .

5, Ogarnąć exp w v2 ...   Jak można od 60 do 75-80 expić w Red Lesie , to przesada.. Od tego ejst V2.

Opublikowano

Event nie pomoże .

Nie możecie zrobić akutalizacji, i wprowadzić na server tego co chcą gracze? Czy wyjebka (: ?

Opublikowano

Nic nie wprowadzajcie bo odejdą ludzie, niech zostanie tak jak jest i nie dopasowujcie serwera dla tych narzekających jak coś im się nie podoba to niech zmienią serwer!!!!!!!!!!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...