Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dobry, aczkolwiek brakuje tutaj dungeona (1/2) na mniejsze lvl'e

Polecam ;)

Serwer w porządku łatwo o yangi oraz eq tylko szkoda, że nie ma żadnych rajdów na mniejsze lv.

Macie racje powinno być te WO chociaż bo nie każdy leci z lvl do przodu a tak to nie ma co robić.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zalosny czas czekania na spota na BO... ubijesz spota gdzie i tak jest gówno mobów i czekasz z minute na kolejnego

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zalosny czas czekania na spota na BO... ubijesz spota gdzie i tak jest gówno mobów i czekasz z minute na kolejnego

Cała dolina jest zapełniona orkami... dosłownie cała są powiększone spoty, metiny 40 Lv. 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

500 online? Widziales screena z m1 jinno? Co sie tam dzieje? Jest z 1,5k Ludzi Lekko

Nie ma co sugerować się sklepami w m1, bo jedna postać może założyć 3 naraz. 

Opublikowano

dopiero pobieram clienta i pytam czy warto, po co od razu ta  złość? 
#przepraszam po prostu jestem zbyt leniwa żeby cofnąć się stronkę do tyłu i sprawdzic screena xD 
dzięki za odp :D

Opublikowano

Nie ma co sugerować się sklepami w m1, bo jedna postać może założyć 3 naraz. 

Zgodze sie , ale patrząc na to , że w dt na 1st piętrze jest po 10 osób na kazdym ch , BO spoty zawalone, nie mówiąc o m2 i znalezieniu metka. Mysle , ze 1.5k spokojnie.

UggNk9.gif

Opublikowano

Coś czuje, że server teraz się ludzią podoba, lecz poźniej będzie nudny (; . Nie to , że metków nie jest dużo, mozna powiedzieć że trzeba sie natrudzić żeby znaleść. To KU z metków nie dropi praktycznie wgl.. Do tego nwm ile jest wejścia skilla na m2, 10% ? Z kumplem przeczytalsmy po 4-5 aur z czego zadna nie wlazła, z czego wiem innym też tak dziko wchodzi .

Szkoda.

Opublikowano

Zgodze sie , ale patrząc na to , że w dt na 1st piętrze jest po 10 osób na kazdym ch , BO spoty zawalone, nie mówiąc o m2 i znalezieniu metka. Mysle , ze 1.5k spokojnie.

te 10 postaci to po to by w PT miec wiekszy drop xD jesli u ciebie 1 osoba na BO to sa spoty zawalone to ciekawe co bys powiedzial za czasow starego PL-a gdzie na 1 spocie BO siedzialo po 6ludzi w PT expiacych 1/2 Buffy 2/3 lury jak bys to teraz zobaczyl to bys mowil ze to jest Po prostu kosmos.

LICZNIK DAJCIE I NIE PODKRECAJCIE !!! nie wstydzcie sie ile ludzi macie Online xD

Opublikowano

O serwer Proboszcza. Prawie jak w zegarku 2k10 padło i za 3 miechy kolejny.

PS. Derin jak tam mandarynki z biedry.

Polecam nie polecam nie ma znaczenia serwer niedługo padnie tak jak 2k10.

Opublikowano

Ja się zastanawiam pod jakim względem to ma być hard?

Chciałem pograć na hardzie, zobaczyłem że ma to być hard/medium, ale zostałem całkowicie wprowadzony w błąd. To jest Mediom/Easy więc dobrze by było gdybyście zmienili to w opisie i nie marnowali ludziom czasu, tak jak mi.

Opublikowano

Ja się zastanawiam pod jakim względem to ma być hard?

Chciałem pograć na hardzie, zobaczyłem że ma to być hard/medium, ale zostałem całkowicie wprowadzony w błąd. To jest Mediom/Easy więc dobrze by było gdybyście zmienili to w opisie i nie marnowali ludziom czasu, tak jak mi.

wbij ziomek najpierw 80 potem pogadamy :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Jakbyscie zauwazyli to chyba administracja nawed sie prezentacja nie interesuje byle by tylko wyswietlenia i posty ponabijac 

Administrator moderator proszony o zamkniecie tematu i pozostawienie do wglady by uniknac spamu i tak zwanego HEJTu z mojej strony xD

wbij ziomek najpierw 80 potem pogadamy :)

hheheheh wbij 80 xD a co ty juz masz ? no nie dziwie sie FULL IS ale to juz nie moja sprawa aaa i na bank skile na M1 xD

Opublikowano

Jakbyscie zauwazyli to chyba administracja nawed sie prezentacja nie interesuje byle by tylko wyswietlenia i posty ponabijac 

Administrator moderator proszony o zamkniecie tematu i pozostawienie do wglady by uniknac spamu i tak zwanego HEJTu z mojej strony xD

hheheheh wbij 80 xD a co ty juz masz ? no nie dziwie sie FULL IS ale to juz nie moja sprawa aaa i na bank skile na M1 xD

byłem betatesterem to wiem co i jak leci

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

te 10 postaci to po to by w PT miec wiekszy drop xD jesli u ciebie 1 osoba na BO to sa spoty zawalone to ciekawe co bys powiedzial za czasow starego PL-a gdzie na 1 spocie BO siedzialo po 6ludzi w PT expiacych 1/2 Buffy 2/3 lury jak bys to teraz zobaczyl to bys mowil ze to jest Po prostu kosmos.

LICZNIK DAJCIE I NIE PODKRECAJCIE !!! nie wstydzcie sie ile ludzi macie Online xD

aktualnie jest 1320 graczy ;) Pozdraaaawiam serdecznie  <3

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Sklepy offline minęły się trochę z celem. Zamiast pomagać to tylko przeszkadza w przeszukiwaniu rynku.
Możliwość otworzenia sklepu offline powinna być po 50lvlu jeden sklep i po 75 dwa sklepy bo to co się obecnie dzieje...

Opublikowano

Sklepy offline minęły się trochę z celem. Zamiast pomagać to tylko przeszkadza w przeszukiwaniu rynku.

Możliwość otworzenia sklepu offline powinna być po 50lvlu jeden sklep i po 75 dwa sklepy bo to co się obecnie dzieje...

Czy ja wiem, chyba dobrze że jest tyle sklepów bo aż miło się patrzy ;) Powiedźmy tak, gdyby na serwerze było 6k + to pewnie było by też tyle sklepów co teraz i wtedy też byś narzekał że tych sklepów jest za dużo ? pewnie nie. Także nie ma co narzekać, bo jest okej. 

Powodzenia w przeglądaniu tych sklepów... m1 całe zawalone w nich, a w srodku same syfy jeszcze za jaką cenę.

Same syfy bo ludzie nie mają czego sellać w końcu serwer ma 2 dni ^^ To jest kwestia czasu i raczej all się ogarnie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...