Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na administrację na team speaku ponieważ zostałem okradziony 

hahah kilka godzin po stracie i okradziony hahahahaha administracja tobie nie pomoże w 100% bo nie pomagają w takich sprawach.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal czekam na odpowiedź. Ile ku do G, 10, czy 55?

55 z tym, że bodajże od m7 może wbić na g1

Opublikowano

IS trochę drogi, zwłaszcza, że na 30 dni. 2x pet, kostium i fryz to wydatek rzędu 90zł, do tego co miesiąc jeszcze 30zł :)

Opublikowano

Zróbcie WO albo Wieżę mistyków przecież to jest 30 minut roboty, dograć nowy index mapy do configów, do atlasinfo, wziąć Questa z MPC lub innych plików i tyle. :)

To jest 30 minut roboty dodać Prywatne DT albo Wieżę orków lub Wieżę mistyków. :) Dodajcie to na pewno wyjdzie wam to na dobre + większość będzie z tego zadowolona. :)

Dodajcie też Tabelkę bonusów bo nie chcę mi się zliczać ile % czego na co mam + BS dodajcie 1 slotowego chociaż. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Gdybym grał i miał czas na granie w tą gre, to bez 2 zdań nakurwiałbym na tym serwerze, polecam.

Stay Trippin.

Opublikowano

te dungony to jest właśnie chujnia ludzie.Normalnie macie wiele sposobów na zarobek a z WO wszystko się sprowadza do robienia ciągle jednego dunga

Opublikowano

Pograłem trochę wczoraj i muszę powiedzieć że serwer nie zachęcił mnie do gry. Kolejny nudny hard bez żadnej fabuły.

Do tego ten biolog u którego nawet po spaleniu trzeba czekać 30 minut.

Powodzenia.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Pograłem trochę wczoraj i muszę powiedzieć że serwer nie zachęcił mnie do gry. Kolejny nudny hard bez żadnej fabuły.

Do tego ten biolog u którego nawet po spaleniu trzeba czekać 30 minut.

Powodzenia.

Nie da się każdemu dogodzić. Każdy ma inny gust. 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

NIe uważacie że przesada z tymi sklepami...?  W m1 nie da się przejść,  bo ludzie po 4-5 shopów stawiają na 1 koncie...

nie mam jakiegoś słabego komputera , ale w m1 ciężko poprzeglądać sklepy i coś znaleźć , bo mnóstwo sklepów z jednym itemem , od tak wystawionych.  

Ogarnijcie to :(

Opublikowano

NIe uważacie że przesada z tymi sklepami...?  W m1 nie da się przejść,  bo ludzie po 4-5 shopów stawiają na 1 koncie...

nie mam jakiegoś słabego komputera , ale w m1 ciężko poprzeglądać sklepy i coś znaleźć , bo mnóstwo sklepów z jednym itemem , od tak wystawionych.  

Ogarnijcie

zawsze masz dostępne inne królestwa za mała sklepów jest źle za dużo też źle mi tam pasuje to ponieważ wszystko mogę kupić, jak ci się nie podoba to już twój problem.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Ogarnijcie to :(

W opcjach masz coś takiego jak wyłącz nazwę sklepu - problem rozwiązany 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

ScreaM pomożesz mi z tym dozorcą, bo wystawilem sklep przed pójściem pierwszy raz do dozorcy i nie sie dozo nie otwiera w ogóle i nie moge itemów swoich wziąć

Opublikowano

Ceny w IS troche drogie, a do tego te fryzury calkiem bez sensu, 11zl za czapke 1k hp z drugim bonem ktorym pewie bd 4 abs na wiatr albo 6silny na orki. Po prezentacji wydaje sie ok, od srodka nwm bo jeszcze nie gralem, moze zagram

Opublikowano

Lipa z tym expem troche juz hard od 35 lvl+ element medium to tu chyba jest ze pelka nie skonczona

Na jakim hardzie masz

-nieskończone poty

-nieskończone pelerynki

-Bojowca/mounta na start

-EQ +9 fms i różne itemy xDDDD jak to jest hard to PL to jest Ultra omega yolo hard >

Opublikowano

ScreaM pomożesz mi z tym dozorcą, bo wystawilem sklep przed pójściem pierwszy raz do dozorcy i nie sie dozo nie otwiera w ogóle i nie moge itemów swoich wziąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...