Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie wprowadzajcie bo odejdą ludzie, niech zostanie tak jak jest i nie dopasowujcie serwera dla tych narzekających jak coś im się nie podoba to niech zmienią serwer!!!!!!!!!!

Idź gimbusie lepiej pograć w majnkrafta.. wprowadzicie sklepy offline, aby 1 konto mogło wystawić jeden sklep i to o 30 lvl, żeby gracze nie zakładali nowych postaci, dodacie kilka misji fabularnych co 10 poziomów oraz polowania, wieże orków/mistyków , zapis lokacji to może wróce , pozdro 600.

x

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast dodać questy, coś związanego z łowieniem, kopaniem rud to oni kase liczą i robią zuo, śmiech na sali. 

Opublikowano

Zamiast dodać questy, coś związanego z łowieniem, kopaniem rud to oni kase liczą i robią zuo, śmiech na sali. 

A czego można się spodziewać? Zuo na dzień dziecka, to jest smiech na sali, ja to bym dał cos zwiazanego z tą uroczystoscia jakies prezenty, ale nie ZUO, które  można zrobić na kazdą porę dnia. Jak narazie nadal nie polecam. 

x

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale nie zauważyliście, że każdy skarży się na brak dungeonów !?!?

Na lvl 1-60 nie ma co robić tylko exp bo na metki biegać nie ma sensu może na 30 minut z 1 metka się trafi.

O bosach typu Wódz Orków to ja nawet nie słyszałem ani nie widziałem od początku serwera.

Z shopami też się zgodzę ludzie wystawiają w shopach po 1 itemku lub zmianki to jakaś masakra.

V2 całkiem poszliście po bandzie nie dość, że jak dla mnie AV1/2 jest przereklamowane to jeszcze red las.

I także na 75 nie ma za bardzo co robić jak jakiś dungeon to na 80+.

Zawiodłem się strasznie na początku myślałem, że niczego nie zabraknie a tu mały szok. Posłuchali byście się graczy i coś z tym zrobili.

Tak czy innaczej serwer bardzo dobry ludzi też pełno, ale żeby ludzi zatrzymać i przyciągnąć to trzeba coś zrobić a nie kasę liczyć.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale nie zauważyliście, że każdy skarży się na brak dungeonów !?!?

Na lvl 1-60 nie ma co robić tylko exp bo na metki biegać nie ma sensu może na 30 minut z 1 metka się trafi.

O bosach typu Wódz Orków to ja nawet nie słyszałem ani nie widziałem od początku serwera.

Z shopami też się zgodzę ludzie wystawiają w shopach po 1 itemku lub zmianki to jakaś masakra.

V2 całkiem poszliście po bandzie nie dość, że jak dla mnie AV1/2 jest przereklamowane to jeszcze red las.

Zawiodłem się strasznie na początku myślałem, że niczego nie zabraknie a tu mały szok. Posłuchali byście się graczy i coś z tym zrobili.

Tak czy innaczej serwer bardzo dobry ludzi też pełno, ale żeby ludzi zatrzymać i przyciągnąć to trzeba coś zrobić a nie kasę liczyć.

Polać Ci chyba trzeba :) MIsje tutaj to największa porażka w hisotrii metina, robione chyba na odpie*dol, żeby szybko serwer zrobić i hajsu się nahapać. Bez czterech zdań - totalna parodia.

x

Opublikowano

Ok a wiec zabieramy się za dungeony. Przetestujemy je i dodamy Będzie ich kilka na odpowiednie Lv czyli gdzieś na 30 50 70

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zmienic/dodac:

mozliwosc 1 sklepu na jedna postac tylko sklep niech ma 2x wiecej slotow

exp w v2 srednio idzie ale mozna sie odwolac ze to hard/medium wiec sie nie czepiam

55ku moze byc ale nie widzialem jeszcze rady zadnej z 100+ szkat 2 zwoje egzo (mozna powiedziec pech xD)

metki sa zwiekszone respy i dodane inne, lecz to i tak malo w mojej opini przy takim natloku graczy

jakies WO od 30

jakies dung od 50

zabki co 10 min kolejne przedmioty do biologa moga zostac(z 50 lvl mam jeszcze 5 zabkow do oddania...)

kon, czemu nie ma mozliwosci medalami dobic militara? nawet co ta godzine ew 30 min... bede czekal az zabije jakiegos tam bossa na wysokim lvl zeby miec militara NICE ;)

dalej poprostu nie wiem jak sie sprawy maja 50 lvl i narazie odpuszczam :)

Opublikowano

Ok a wiec zabieramy się za dungeony. Przetestujemy je i dodamy Będzie ich kilka na odpowiednie Lv czyli gdzieś na 30 50 70

Wiec kiedy moznaby było się spodziewać tych dungeonów +/- ? :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

No mam nadzieje że coś się ruszy.

I jak kolega up napisał jeszcze jest właśnie motyw z skilami mieć 70 + lvl i skile na m3 troszkę przesadne bo KU leci, ale rzadko skrzynka z 5KU a zwoje i rady no jak w IS sobie kupiłem to miałem, ale w dropie to chyba 2 zwoje i rada. 

Trzeba coś zacząć robić puki jest duża liczba graczy. 

837371446280124127260.png
Opublikowano

A czego można się spodziewać? Zuo na dzień dziecka, to jest smiech na sali, ja to bym dał cos zwiazanego z tą uroczystoscia jakies prezenty, ale nie ZUO, które  można zrobić na kazdą porę dnia. Jak narazie nadal nie polecam. 

od 2 dni jesteś w tym temacie i widzę tylko Twój hejt. Zgaduję, że nawet nie wszedłeś do gry, niepozdrawiam Cie.

Gra na serwerze jest dla mnie miodzio, czekam tylko na te obiecane dungeony 30/50/70 :-).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Przydalo by sie zwiekszyc resp mobów, zwiekszyc drop tych 5 ku, wiecej misji błagam, krótszy czas na biologa na poczatkowe misje, drop ku z metków  w dt plzz, no i te dungeony które robicie tez dodajcie drop z metinów jak na cradosie bylo ;)

@Edit zapomnialbym dodajcie pierscien anty-expa blagam

@Edit2 jeszcze jedno zróbcie zeby wierzchowiec byl nie jako przedmiot, tylko jak koń bo sie go ustawi tam gdzie skille i poty to użyje się i znika i jak cie moby bija to nie założysz go jeszcze

Opublikowano

Z tym KU się zgodzę, możecie zwększyć chociaż te  duże pudełka ...

Ogólnie exp jest dobry , tylko o spota trzeba już walczyć lub robić rezerwację...

Nie wiem z czego się śmiejecie Gimby,że ZUO źle??

Moim zdaniem dobrze . Chociaż się porobi misje z bossami ... ja aktualnie ani jednego nie widziałam ^^

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Z tym KU się zgodzę, możecie zwększyć chociaż te  duże pudełka ...

Ogólnie exp jest dobry , tylko o spota trzeba już walczyć lub robić rezerwację...

Nie wiem z czego się śmiejecie Gimby,że ZUO źle??

Moim zdaniem dobrze . Chociaż się porobi misje z bossami ... ja aktualnie ani jednego nie widziałam ^^

Wyjebane mam w ZUO, dużo osób też to jebie raczej. Wolałbym , żeby od zaraz administracja zajęła się ulepszaniem servera.

=Dungeony , tabela bonusów oraz zwiększenie respu tych Bosów.. Tego w ogóle nie widać, a są z tym misje.

Zobaczymy czy do3mają słowa i zrobią te dangy na ten 30/50 itp. Było by o wiele lepiej.

Tak BTW. Zrobić rezerwacje na spota? XDD widze nowy gracz metina :*

Opublikowano

Wyjebane mam w ZUO, dużo osób też to jebie raczej. Wolałbym , żeby od zaraz administracja zajęła się ulepszaniem servera.

=Dungeony , tabela bonusów oraz zwiększenie respu tych Bosów.. Tego w ogóle nie widać, a są z tym misje.

Zobaczymy czy do3mają słowa i zrobią te dangy na ten 30/50 itp. Było by o wiele lepiej.

Zrobić rezerwacje na spota to raczej starszy gracz :D Bo kiedyś, żeby na pl-u wbić się na biga trzeba było swoje wyczekać i wlaśnie dogadać się m. in. na "rezerwacje" :)

Ogólnie serwerek przyjemny, tak jak reszta graczy czekam na dungeony nowe. Oby tak dalej, powodzenia:)

Opublikowano

widać że nie masz nawet 40lvla, event musi być bo jest wiele misji na bossy i jak chcesz je zrobić ? zamiast siedzieć w temacie to zacznij grać albo zmień serwer jak nie pasuje bo dla mnie jest mega super i żadnych zmian mi nie trzeba !!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

widać że nie masz nawet 40lvla, event musi być bo jest wiele misji na bossy i jak chcesz je zrobić ? zamiast siedzieć w temacie to zacznij grać albo zmień serwer jak nie pasuje bo dla mnie jest mega super i żadnych zmian mi nie trzeba !!

Jutro o godzinie 3-4 nad ranem będzie konserwacja

Pracujemy nad dodaniem dungeonów

O wszystkim będę was informował 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

15 minut sprawdzania sklepów aby zakupić języki żaby...jeden jedyny sklep na którym były 4 sztuki.

Event jest po to aby gracze wykonali misje czy w celu zapewnienia jakiejkolwiek rozrywki i oderwania od monotonnego expienia/szukania metinów w 3 osoby?

Dungeony powinny dawać możliwość zdobycia ulepszaczy i wykonania misji tj. losowy resp metina lub bossa.
Nie za krótki.

Szansa na pomyślne przeczytanie kamieni zostanie zwiększona? 7/8 sztuk i tylko jeden kamień zakończył się powodzeniem z g2...

Opublikowano

Dodajcie jakies misje, tylko jakies ciekawe + dobre nagrody.

Spoty w m2 są duzee a w dolinie malutkie, wyrownajcie to bo za duza roznica jest.

Z konia nie odpycham mobow, ktos wie oco chodzi?

Opublikowano

Dodajcie jakies misje, tylko jakies ciekawe + dobre nagrody.

Z konia nie odpycham mobow, ktos wie oco chodzi?

specjalnie jest tak zrobione aby ułatwić grę :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

KUPA NIE SERVER 55ku do G1 z czego pali 80% z Rada Pozdro

Brak jakich kolwiek Dungow na mniejsze lvl-e by zrobic Questy z Bossami

Drop KU z metkow 1/2 skrzynie na 5 metkow Buahahaha 

Drop zmianek kompletna poraszka 

Wogule server totalne DNO 

Opublikowano

KUPA NIE SERVER 55ku do G1 z czego pali 80% z Rada Pozdro

Brak jakich kolwiek Dungow na mniejsze lvl-e by zrobic Questy z Bossami

Drop KU z metkow 1/2 skrzynie na 5 metkow Buahahaha 

Drop zmianek kompletna poraszka 

Wogule server totalne DNO 

Widać,że czytać nie umiesz ze zrozumieniem.

Zobacz co Scream napisał 2-3 posty wcześniej >><< 

"poraszka" zmianki mówisz? to chyba stoisz w miescie i patrzysz sie na sklepy, prawdopodbnie nic nie robiąc.

Ja już mam sama ponad 200 zmianek z rekawica na 30 minut  dobrze leci . Z tymi ku to mogliby dac lekko wiekszy %, ale wkoncu to medium-hard . Ku s a wartosciowe i mozna zarobić sporo na nich .

Sama kupuje błogo / pomoc po 5kk .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Widać,że czytać nie umiesz ze zrozumieniem.

Zobacz co Scream napisał 2-3 posty wcześniej >><< 

"poraszka" zmianki mówisz? to chyba stoisz w miescie i patrzysz sie na sklepy, prawdopodbnie nic nie robiąc.

Ja już mam sama ponad 200 zmianek z rekawica na 30 minut  dobrze leci . Z tymi ku to mogliby dac lekko wiekszy %, ale wkoncu to medium-hard . Ku s a wartosciowe i mozna zarobić sporo na nich .

Sama kupuje błogo / pomoc po 5kk .

errold12 to zwykły troll wypowiadający się już w zapowiedzi. Nie marnuj na niego czasu.

Opublikowano

TEN SERVER I TAK DLUGO NIE POSTOI WIEDZ POWODZENIA W WYDAWANIU KASY NA IS 

Serwer jest mega i jak wiadomo jest to typ Hard/medium więc takie płaczki jak ty nie dadzą sobie na nim rady, chciałbyś od razu wszystko +9 i skile na p niestety to nie taki serwer jakiego oczekujesz więc możesz już zaprzestać na nim grania o ile chociaż na niego wszedłeś ;/ Graczy jest naprawdę wiele i to widać a co do serwer to jest mega super i czekam na te nowe mapki na małe lvle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...