Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca sie grac smokiem? Bo tam cos pisalo o tych buffach i jakiej książce i za bardzo tego nie rozumiem :D

Opublikowano

Oplaca sie grac smokiem? Bo tam cos pisalo o tych buffach i jakiej książce i za bardzo tego nie rozumiem :D

Pewnie ze sie opłaca. Te buffy cięzko jest zrobić

7026114323042821389393.png

Opublikowano

ScreaM pomożesz mi z tym dozorcą, bo wystawilem sklep przed pójściem pierwszy raz do dozorcy i nie sie dozo nie otwiera w ogóle i nie moge itemów swoich wziąć

Tak przy konserwacji odbierzesz już te przedmioty. 

Opublikowano

Do cholery jasnej od 12 godziny pisze na forum na pw do administracji i nic. Gdyby ktoś nie wiedział itemy zniknęły mi po otwarciu sklepu offline nie ma ich w dozo ani yang. To już nie chodzi o to że parę ulepszaczy mi znikło i trzy perły tylko chodzi o to że ktoś w tym ja może kiedyś wystawić przedmiot który jest cholernie wartościowy. Jak ja teraz mogę grać wiedząc że administracja może  mnie zlać zimnym moczem po raz drugi? Podziękuje już za granie tutaj. Administracja ma totalnie wyjebane na problemy wynikające z ich serwera. Szkoda mi czasu poświęconego na becie ale co zrobić. Uważajcie jak będziecie wystawiać sklepy na noc mogą czarodziejsko zniknąć i c**j strzeli wasze przedmioty. Pozdrawiam administracje. Papa

Opublikowano

@ScreaM° Już wyjaśniam zagadnienie. Nie każdy chce od razu lecieć z lvlem. A na niższym lvlu nie ma jak zarobić bo nie ma żadnego dungeonu, metki ciągle są ubite, po prostu za mało ich. Jedynie można dropić skrzynki serwerowe i monety Zin. Nie ma także questów które na hardzie powinny być.

Opublikowano

Hahaha, ­to jeszcze nie jest zamknięte? Kradzione ulepki z LoL'a nie są karane tylko jak Atr*ya miała rzeczy z Tery to nie pasowało? Śmiechu warte. Powodzenia. 

Opublikowano

@ScreaM° Już wyjaśniam zagadnienie. Nie każdy chce od razu lecieć z lvlem. A na niższym lvlu nie ma jak zarobić bo nie ma żadnego dungeonu, metki ciągle są ubite, po prostu za mało ich. Jedynie można dropić skrzynki serwerowe i monety Zin. Nie ma także questów które na hardzie powinny być.

Od kiedy na hardzie masz bronie 30lvl i konia bojowego na start? 

Opublikowano

@Crime. prawdopodobnie 3 na postać

Masakra jakaś w tym m1 

W którą stronę ?

post-127260-0-19970900-1433007081_thumb.jpgpost-127260-0-63814700-1433007084_thumb.jpg

Serwer zajeb... 

Mogli byście zwiększyć resp metinów na pustyni i w dolinie bo nie ma gdzie metków bić :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

Spokojnie z tymi ss-ami przy sklepach offline są trochę mało wiarygodne :D

Serwer spoczko, miejmy nadzieje, że przy tych tłumach na starcie chociaż 1k sie utrzyma na serwerze.

Opublikowano

Co do tych sklepików to było oczywiście że będzie ich w chuy i jeszcze troszkę, ponieważ są offline i każdy może sobie je postawić na dłuższy czas. I to jest fajnie w sklepach offline, dlatego mam nadzieje że będą one teraz na większości serwerach. Co do serwera to powodzenia ;) 

xD 

Opublikowano

Jak k***a jego mać , zrobić tutaj militara , bez IS"A ??? .  Bo nie da się grać bez cięcia z siodła , a militarek oczywiście tylko w IS"ie , i zero info gdzie można zrobić ...

Opublikowano

Jak k***a jego mać , zrobić tutaj militara , bez IS"A ??? .  Bo nie da się grać bez cięcia z siodła , a militarek oczywiście tylko w IS"ie , i zero info gdzie można zrobić ...

Bossy Lodowa wiedzma, beran-Setaou i 100+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...