Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać,że czytać nie umiesz ze zrozumieniem.

Zobacz co Scream napisał 2-3 posty wcześniej >><< 

"poraszka" zmianki mówisz? to chyba stoisz w miescie i patrzysz sie na sklepy, prawdopodbnie nic nie robiąc.

Ja już mam sama ponad 200 zmianek z rekawica na 30 minut  dobrze leci . Z tymi ku to mogliby dac lekko wiekszy %, ale wkoncu to medium-hard . Ku s a wartosciowe i mozna zarobić sporo na nich .

Sama kupuje błogo / pomoc po 5kk .

Czemu zawsze grasz na tym serwer co ludzie mówią że pro boszcz jest w Teamie przypadek ? Tutaj mówili i tu grasz :)  2k1 coś takiego był i też tam grałaś  xD beczka troszkę z ciebie (nie chce cię obrażać ale kur .sorry ) nie ma takiego serwera co by było 0 przypuszczeń na temat pro boszcza i żebyś tam grała

Opublikowano

Czemu zawsze grasz na tym serwer co ludzie mówią że pro boszcz jest w Teamie przypadek ? Tutaj mówili i tu grasz :)  2k1 coś takiego był i też tam grałaś  xD beczka troszkę z ciebie (nie chce cię obrażać ale kur .sorry ) nie ma takiego serwera co by było 0 przypuszczeń na temat pro boszcza i żebyś tam grała

Może grać gdzie chcę, nie?

100% jest na wejście ku z radą ?

Opublikowano

Serwer jest mega i jak wiadomo jest to typ Hard/medium więc takie płaczki jak ty nie dadzą sobie na nim rady, chciałbyś od razu wszystko +9 i skile na p niestety to nie taki serwer jakiego oczekujesz więc możesz już zaprzestać na nim grania o ile chociaż na niego wszedłeś ;/ Graczy jest naprawdę wiele i to widać a co do serwer to jest mega super i czekam na te nowe mapki na małe lvle.

wyjdz już z tego tematu bo nie da się czytać twoich postów..powtórzę jeszcze raz,ze chu* to kogo obchodzi ze server ci się podoba.

Jak masz coś sensownego do powiedzenia to to napisz a nie piszesz ciągle w kółko to samo.

/ Kiedy te nowe dungeony ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Serwer jest mega i jak wiadomo jest to typ Hard/medium więc takie płaczki jak ty nie dadzą sobie na nim rady, chciałbyś od razu wszystko +9 i skile na p niestety to nie taki serwer jakiego oczekujesz więc możesz już zaprzestać na nim grania o ile chociaż na niego wszedłeś ;/ Graczy jest naprawdę wiele i to widać a co do serwer to jest mega super i czekam na te nowe mapki na małe lvle.

Ile razy bedziesz pisał to samo że serwer jest mega co mija sie z prawdo ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ile razy bedziesz pisał to samo że serwer jest mega co mija sie z prawdo ?

jak czytam te wasze wypowiedzi to stwierdzam że chyba nigdy nie graliście na tym serwie ogólnie nie pasuje to nie grajcie boże.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

jak czytam te wasze wypowiedzi to stwierdzam że chyba nigdy nie graliście na tym serwie ogólnie nie pasuje to nie grajcie boże.

Grałem i stwierdzam jak jest :D

Siedzisz 24/7h w temacie i hejtujesz każdego kto napisze coś złego na ten nudny serwer

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kolego, Ty chyba życia nie masz. Płacą Ci w sm za to żebyś tam bronił serva? Ile Ty masz lat? Wyjdz stad bo nikt Cie tu nie chce i kazdy ma Twoje zdanie w ... (:

Co to dungeonów, kiedy można się spodziewać ich ?

Opublikowano

Kolego, Ty chyba życia nie masz. Płacą Ci w sm za to żebyś tam bronił serva? Ile Ty masz lat? Wyjdz stad bo nikt Cie tu nie chce i kazdy ma Twoje zdanie w ... (:

Co to dungeonów, kiedy można się spodziewać ich ?

Podpowiem że do tego konta ma dostęp kilka osób w tym pewna osoba wysoko postawiona na serwerze a kto to już domyśl się sam.

Opublikowano

Exp został zwiększony o 30% na 24godz

Drop Yang został zwiększony o 30% na 24 godz

Został zwiększony resp wodza orków 2 na jedno CH

Został zwiększony exp w V2

Został zwiększony exp w AV1

Został zwiększony exp w AV2

Pracujemy nad dodaniem 3 nowych dungeonów. Cały czas pracujemy.

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Zwiekszajcie sobie exp ile chcecie ale ludzie i tak widzą jak jest. Serwer na miesiąc dwa i tyle. Niedługo już większości się znudzi I znowu pójdą na jakiś nowy. Ogólnie serwer ma ciekawe rozwiązania ale jest dosyć łatwy oprócz skilli i nie do końca przemyślany. Ja nie gram i czekam na coś naprawdę godnego uwagi taki wydawał mi się ten serwer, okazało się inaczej :/

Opublikowano

Zwiekszajcie sobie exp ile chcecie ale ludzie i tak widzą jak jest. Serwer na miesiąc dwa i tyle. Niedługo już większości się znudzi I znowu pójdą na jakiś nowy. Ogólnie serwer ma ciekawe rozwiązania ale jest dosyć łatwy oprócz skilli i nie do końca przemyślany. Ja nie gram i czekam na coś naprawdę godnego uwagi taki wydawał mi się ten serwer, okazało się inaczej :/

Mylisz się

Opublikowano

To własnie ty się grubo mylisz, bo koles ma najprawdziwsza rację  :) Sklepiki offline z możliwoscia wystawiania 3 sklepów to najwieksza głupota ;o

Widać ze nie siedzisz w tym temacie i nie jesteś na bieżąco;):) haha wiesz co jest fajne ze idzie się uśmiać przy twoich postach ;) poprawiasz mi humor niesamowicie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...