Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ile sklepów w tych 1320 ? :)

pewnie z 700 :D

na każdym serwerze 70 % serwera lub 60 %| to są : buffy / shopy / bs / boty  ;)  więc pozdro ;^ pokaż mi taki serwer na którym naprawdę gra 1k osób które się poruszają i cały czas coś robią

Opublikowano

Dlaczego z metinów w Red Lesie ( gdzie jest trudno ubić ) , leci taka sama ilość KU , co z metinów w m2? :)    Powinno być 100 % na pudełko 1-5 KU.    A tam raz na 10 metinów takie coś poleci . :)

Opublikowano

Zmianiam zdanie o tym sewerze. Za łatwo.. to Easy/Medium.

Easy lub mediumem nazywasz czekanie na spota 1 minute aż sie zrespi po czym klepanie go w 5 kolesi NA KAŻDYM WIEKSZYM SPOCIE na kazej mapie ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

55ku do G1, na metkach siedzi wszedzie pelno osob, szkaty z ku nie zawsze dropia, jak tu niby skille wbic? Do tego w prezentacji nie ma nic o ksiegach, podobno exp w v2 zbugowany, jakies smieszne hwangi 450defa na 45lv chyba, niby w grze tylko i w is nie ma, ale takie cos na hard/medium? Taki hwang + kolce 150 defa od handlarki i juz 600 defa, a z tym mozna biga w v2 uciagnac. Nie polecam serwera

Opublikowano

55ku do G1, na metkach siedzi wszedzie pelno osob, szkaty z ku nie zawsze dropia, jak tu niby skille wbic? Do tego w prezentacji nie ma nic o ksiegach, podobno exp w v2 zbugowany, jakies smieszne hwangi 450defa na 45lv chyba, niby w grze tylko i w is nie ma, ale takie cos na hard/medium? Taki hwang + kolce 150 defa od handlarki i juz 600 defa, a z tym mozna biga w v2 uciagnac. Nie polecam serwera

z 250-350 szkat serwerowych miałem 2 rady xDDDD Powodzenia we wbijaniu skilli jak trza 55 KU

79160594027661829163.png

Opublikowano

Spota w v2 można także bez tej zbroi uciągnąć. Dropi w grocie z wiedźmy.

Sura wp 70lvl ostrze m7 reszta m4-5. 

Spoty są powiększone, resp jest szybki. 

Metinów jest bardzo dużo ponieważ względem pl'a zostało to powiększone chyba nawet czterokrotnie.

Opublikowano

http://scr.hu/6zot/1c3wj

Takich delikwentów jak tacy, co specjalnie blokują handlary powinno się kickać czy coś.

Z 5 min się męczyłem, żeby trafić w handlare.

2 rzecz, czemu po odejściu z gildii musze czekać 1 dzień .. Nie możecie tego zmienić? Bo na privie czekanie 24 h to słaba opcja.

Opublikowano

Takich delikwentów jak tacy, co specjalnie blokują handlary powinno się kickać czy coś.

Z 5 min się męczyłem, żeby trafić w handlare.

2 rzecz, czemu po odejściu z gildii musze czekać 1 dzień .. Nie możecie tego zmienić? Bo na privie czekanie 24 h to słaba opcja.

Lol 1 widzę z tym 2 punktem zawsze się czekało 1 dzień chyba że się wylogowałeś i ktoś cię usunął  , więc w czym problem ;P

Opublikowano

Polecam naprawić sloty na rękawice i na PD ... gdyż te 2 u góry bynajmniej na rękawice nie działają ....

Tym co nie dropi KU z metków ... polecam zdjąć wierzchowca z dolnego slotu i wstawić tam rękawicę i dopiero wsiąść na wierzchowca, zobaczycie jaka jest masakryczna róźnica  dropu z metków ... a co do ludzi grających ?

Takiej ilości w życiu nie widziałem ...

amexhf.jpg

Opublikowano

Mi się osobiście serwer nie podoba. Mimo że jest stabilny i gra się okej to po prostu jest niesamowicie nudny. 

W ogóle mi się nie podoba sposób "aranżacji" serwera, taka nudna ciemność, mnie to akurat muli jak jest taki pseudo-wieczór + te nieprzeźroczyste czarne okienka np. przy przedmiotach. 

Sklepiki offline to jeden z powodów dlaczego nie gram na WOM. Robi to straszny syf na serwerze, sklepików jest więcej niż samych graczy i nie ma praktycznie na nic popytu bo nic się nie da znaleźć. Każdy wystawia sklep z byle czym i potem robi się po prostu spam sklepikami, jestem ciekaw czy znajdzie się ktoś żeby przejrzeć te wszystkie sklepiki, wg. mnie robi to straszny zastój w handlu. Do tego wszystko jest takie "dziwne" EXP leci nawet dobrze, Yang za to wpadają jak głupie, każdy item u handlarza jest +9 no nie wiem, zniechęca mnie to do gry po prostu. Pustka szczerze mówiąc bo poza sklepami to nikogo nie widzę. Mimo wszystko serwer jest dobry, tylko mi się po prostu nie podoba :)

lownfast

Opublikowano

Serwer jest mega nudny. Po za expem nie ma co robić. Nie da się podropić bo wszystko ubite, nie ma misji. Jest dużo lepszych serwerów a gracze są tu ze względu na te shopy offline.

Opublikowano

Polecam naprawić sloty na rękawice i na PD ... gdyż te 2 u góry bynajmniej na rękawice nie działają ....

Tym co nie dropi KU z metków ... polecam zdjąć wierzchowca z dolnego slotu i wstawić tam rękawicę i dopiero wsiąść na wierzchowca, zobaczycie jaka jest masakryczna róźnica  dropu z metków ... a co do ludzi grających ?

Takiej ilości w życiu nie widziałem ...

amexhf.jpg

Ile osób gra około online? Screen z m1 nic nie pokazuje, bo to są w większości shopy offline i nawet jakby grało 600 osób to m1 może wyglądać tak jak na ssie.

Opublikowano

Ile osób gra około online? Screen z m1 nic nie pokazuje, bo to są w większości shopy offline i nawet jakby grało 600 osób to m1 może wyglądać tak jak na ssie.

1,2k osób bedzie

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mi się osobiście serwer nie podoba. Mimo że jest stabilny i gra się okej to po prostu jest niesamowicie nudny. 

W ogóle mi się nie podoba sposób "aranżacji" serwera, taka nudna ciemność, mnie to akurat muli jak jest taki pseudo-wieczór + te nieprzeźroczyste czarne okienka np. przy przedmiotach. 

Sklepiki offline to jeden z powodów dlaczego nie gram na WOM. Robi to straszny syf na serwerze, sklepików jest więcej niż samych graczy i nie ma praktycznie na nic popytu bo nic się nie da znaleźć. Każdy wystawia sklep z byle czym i potem robi się po prostu spam sklepikami, jestem ciekaw czy znajdzie się ktoś żeby przejrzeć te wszystkie sklepiki, wg. mnie robi to straszny zastój w handlu. Do tego wszystko jest takie "dziwne" EXP leci nawet dobrze, Yang za to wpadają jak głupie, każdy item u handlarza jest +9 no nie wiem, zniechęca mnie to do gry po prostu. Pustka szczerze mówiąc bo poza sklepami to nikogo nie widzę. Mimo wszystko serwer jest dobry, tylko mi się po prostu nie podoba :)

Koleszko, dobrze mówisz sklepiki offline to głupota pod względem takim - ludzie gówna wystawiają, ciężko cos tam odnalezc, a wgl jeszcze doj***, że jedno konto może wystawić 3 sklepy to już totalna parodia. Teraz moja opinia, pomijając te sklepiki to jest to, że misje są montonne, jest tylko biolog, co do niego trzeba co 30 min. latać. Następny faktem jest to, że jest tylko tak jakby Bossologia, Zabij 5 wodzów orków, Zabij 5 tego, Zabij 5 tego i tak do końca gry, hahaha.. to mnie najbardziej rozwaliło.. zero misji fabularnych, administratorom to się nie chciało myslec, ani robic, za szybko chcieli zablyszczec..ale każdy mądry gracz wie, że ten serwer to jedno wielkie DNO, gdzie za miesiąc tutaj będzie grało max. 500 graczy. Serwer nie ma jakiejs przyszlosci. Na becie jak testowałem 99 lvl to leciało z grupki mobów 0.01%, przecież to jest monotonia, ocipieć idzie. Powodzenia w sukcesie, ale jak dla mnie ten serwer jest i będzie niewypałem, który zapowiadał się swietnie. 

x

Opublikowano

Sklepy offline to najgorsza rzecz jaka kiedykolwiek została dodana do metina.

Kiedyś była gonitwa o to by sprzedać rzecz a teraz jest gonitwa o to by ktokolwiek zauważył Twój sklep. 

Nie wspomnę o ludziach z gorszymi komputerami ( legenda głosi ,że tacy jeszcze istnieją)

#rein

Opublikowano

Co do ku - lipa ze nie dropią z każdego metina.

Brak np WO dla niskich poziomów.

55ku do G.. też nie ciekawie :)

Jak co KU lipa ? załóż rękawice i na dolne sloty i będzie leciało ;) po drugie niema co narzekać bo metków jest naprawdę masa...

na samej dolinie w jednym miejscu respią się 4.. dodaj sobie że jest 5x ch ... i ze są też takich metków tak samo dużo jest na sohan .. ognistej... pustyni, a nawet metki upadku są w świątyni ..takze ludzie ... skoro pisze że to serwer medium/ hard to przestańcie płakać że jest za ciężko ... bo wy byście chcieli już mieć skille na P i biegać  w stalkach +9 ... a potem płaczecie że serwer na 2 tygodnie.

r0427d.jpg

Opublikowano

Serwer mega komu się nie podoba niech nie gra, zaraz jeszcze powiecie że gra na nim tylko 50 osób brak słów

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...