Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się zalogować. Włączyłem patchera i to samo. 

Pobrałem łatkę i teraz żadnym plikiem metina nie mogę włączyć... nawet tym co trzeba  Alucard_Tym_Odpalać.exe

Teraz folder od metka coś mi kompa muli i nawet nie mogę usunąć folderu..

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w sumie pod paroma względami fajny, lecz ma braki.. ;( do biologa trzeba latać co 30 minut, a ludzie w sklepikach wystawiają same gówna, nie dosc, że nie dlugo tych sklepików będzie masa to jeszcze pójdzie się pogubić, całe m1 będzie zawalone.. -.-

x

Opublikowano

Bug na sklep u mnie się wydarzył. Wystawiłem wczoraj w nocy sklep z itemami dziś się budzę ani sklepu ani itemów ani yang.(W depo nie ma) Proszę żeby oddano mi przedmioty które wystawiłem albo yang nie wiem czy zeszly ze sklepu czy nie mi jest to obojętne(Proszę sprawdzić w logach). Ważne żeby wczorajszy 5 h drop nie pozostał w próżni.

Musisz iść do dozorcy i odebrać hajs zarobiony i pozostałe itemy który się nie sprzedały.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

A najsmiejszeniejsze jest to, że nei można expić 42 lvl na lochu v2, bo mało expa ehh.. było przedziały zrobić,a nie bd teraz siedział na BO i co lvl patrzał czy tam dobrze exp leci, pozdrawiam i żegnam serwer DNO, a o tych sklepikach nie wspomnę, same gówna wystawiane... Misje zrobić to jakis cud..do biologa latać co 30 minut, a bez mozliwosci zapisania lokacji, trzeba biegać w tą i w tamtą..-.-

x

Opublikowano

Nooo administracjo pokaz licznik servera pochwalcie sie liczba graczy, taki server niby PRO wypas i wogole a licznika brak ? w sumie nidz dziwnego na bank sie wstydzicie ze gra mniej ludzi niz mysleliscie. 

Opublikowano

Nooo administracjo pokaz licznik servera pochwalcie sie liczba graczy, taki server niby PRO wypas i wogole a licznika brak ? w sumie nidz dziwnego na bank sie wstydzicie ze gra mniej ludzi niz mysleliscie. 

No tak, dlatego jest full sklepików m1, każde konto może wystawić 3 sklepiki, wystarczy, że tam będzie 300 graczy grało, co z tego wystawi 200 luda sklepików z gównem, syfami, bo sklepiki offline i im nie zależy i to wystarczy, żeby miasto było zawalone i zdawało się, że gra 2k + ;) Pozdro 600. syf, brud i mogiła. Nie polecam.. -.- Zapowiadał się swietnie, a wyszło gówienko.

x

Opublikowano

Duży minus serwera to brak misji i jakichkolwiek dungeonow na niższy lvl. Może byście coś pomyśleli??

Dokładnie. Sam porobiłbym WO. ;> 

Server polecam, przyjemnie się gra. Lecz muszę odłożyć metka. Ocenki trzeba poprawić. :D 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jak możecie oceniać ilość graczy po sklepach w m1 jak serwer nie ma nawet jednego dnia i rynek jeszcze się nie rozwinął ?

I chyba tamten ss był robiony w nocy jak serwer ledwie co wystartował ;/

Aktualne m1 na godzinę 11:38 gdzie serwer nie ma jeszcze 1 dnia i handel się nie rozwinął

post-188307-0-26468800-1432978901_thumb.jpg

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Nie moge odebrac itemow od dozorcy, nie wyswietla mi sie okno a jak sie chce gdzies tepnac to ponoc mam otwarte okno u dozorcy ;c

@down jakbym tego nie zrobił boże

Opublikowano

Nie moge odebrac itemow od dozorcy, nie wyswietla mi sie okno a jak sie chce gdzies tepnac to ponoc mam otwarte okno u dozorcy ;c

To wyłącz metina lub zrób reseta kompa boże .

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

To wyłącz metina lub zrób reseta kompa boże .

Moze byc dlatego ze wystawilem sklep przed pojsciem pierwszy raz do dozorcy czy nie ?

Opublikowano

Moze byc dlatego ze wystawilem sklep przed pojsciem pierwszy raz do dozorcy czy nie ?

w 100% nie ponieważ na becie robiłem identycznie jak ty po prostu wyłącz proces metina i włącz od nowa lub zresetuj kompa.

Opublikowano

w 100% nie ponieważ na becie robiłem identycznie jak ty po prostu wyłącz proces metina i włącz od nowa lub zresetuj kompa.

zrobilem juz tak a nawet pobieralem od nowa i nadal nic sie nie dzieje, i jak moge ten swoj sklep znalesc bo go nie widze w m ;d

@Dalej to samo -.-

Opublikowano

zrobilem juz tak a nawet pobieralem od nowa i nadal nic sie nie dzieje, i jak moge ten swoj sklep znalesc bo go nie widze w m ;d

To niech ktoś ciebie zabije

Opublikowano

@Phoenix.

Dodajcie wiekszy resp metków nie tylko w M2, ale dolina, pustynia itp itd, do tego zróbcie prywatne wo, oraz zeby można było robić samemu. Ułatwi to grę, i na pewno będzie troche większe zainteresowanie...

Opublikowano

To niech ktoś ciebie zabije

Zeby odebrac itemy od dozorcy musi pierw ktos cos w sklepie kupic, czy powinno sie otwierac nawet gdy puste ?

Opublikowano

ja nie wiem co macie na celu pokazywanie SS-ow Sklepow ?? sam testuje server gram i w M1 mam wystawione 21 Sklepow na 1 kompie fajnie nie ?

to ze sklepy sa to nie znaczy ze jest ustawiona gospodarka bo nie ma zadnego cennego itemu tylko co najcenniejsze to tylko KU a KU drozeje z minuty na minute to sa wlasnei minusy takich serverow bo nie ma takiego czegos co ustawi rynek selasz wszystko co masz a i tak nie wiesz za ile to mozna selnac tu by sie rynek ustabilizowal bedziecie musieli poczekac jeszcze jakies 10dni jak nie wiecej. Nie wstawiajcie SS-ow itd. administracja niech sie nie spina za Hejty taka moja praca lubie oceniac servery pierw oceniam po prezce jak duzo ludzi na nia paczy i sa jakies reklamy a jesli serwer nie ma reklamy czy cos to nawed nie chce mi sie go komentowac :P moze wzglebem jakichs tam funkcji ten server bije na leb inne ale jak napisalem wczesniej NIE MA TU ZADNEGO ITEMO KTURY BY USTABILIZOWAL GOSPODARKE dropy zrobione takie na pale nic nie przemyslane. 

No pozdro w grze tym co graja :P a ja testuje dalej jeszcze zostalo mi 35h na testy :P

Nie pisz mi jak sie pisze jakies slowa wiem sa na bank jakies bledy nie chce sie bronic ale mam stwierdzona " Dysleksje i dysgrafie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...