Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba odczekać dzień albo wbijać po 01:00 bo tak jak teraz jest maskara na takie spoty gdzie jest kilka grupek przypada po 3-2 graczy a na Bo to już nawet 6-9 graczy masakra, ale serwer spoko.

Jest jakiś dungeon nisko poziomowy bo w prezentacji nic nie widziałem ?

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie za mało metków. Jeżeli nie ma nisko poziomowych dungeonów, to metinów powinno być dużo więcej.

Opublikowano

Zdecydowanie za mało metków. Jeżeli nie ma nisko poziomowych dungeonów, to metinów powinno być dużo więcej.

Popieram.

Objechałem M2 na 3 kanałach i znalazłem jakieś 2 metiny

Opublikowano

Trzeba odczekać dzień albo wbijać po 01:00 bo tak jak teraz jest maskara na takie spoty gdzie jest kilka grupek przypada po 3-2 graczy a na Bo to już nawet 6-9 graczy masakra, ale serwer spoko.

Jest jakiś dungeon nisko poziomowy bo w prezentacji nic nie widziałem ?

To spoty nie są zwiększone ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

ludzie jest coś w okolicach 2 tys. jnno na każdym ch w ciul ludzi jak i sklepów

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Zauważyłem jedną rzecz i chciałbym, żeby administracja się na ten temat wypowiedziała, ewentualnie mnie poprawiła jeśli się mylę.

Napisane jest na tych buffach co się wytwarza, że zależne są od int. I teraz pomijając wykluczenie tym klasy smok (wiem, że można używać tego na mapach neutralnych), to na surze wp będziemy mieli full buffy bo wiadomo na wpku dajemy full int, a na takim wojowniku czy ninji te buffy będą znacząco mniejsze? W takim razie jaki jest sens aż tak wspomagać klasę, która i tak jest najlepsza do expa, nie rozumiem tego.

Opublikowano

Zauważyłem jedną rzecz i chciałbym, żeby administracja się na ten temat wypowiedziała, ewentualnie mnie poprawiła jeśli się mylę.

Napisane jest na tych buffach co się wytwarza, że zależne są od int. I teraz pomijając wykluczenie tym klasy smok (wiem, że można używać tego na mapach neutralnych), to na surze wp będziemy mieli full buffy bo wiadomo na wpku dajemy full int, a na takim wojowniku czy ninji te buffy będą znacząco mniejsze? W takim razie jaki jest sens aż tak wspomagać klasę, która i tak jest najlepsza do expa, nie rozumiem tego.

Jest tak zrobione ze po 90 Lv każdy może wbijać więcej pkt statusu. Wiec wszytko będzie wyrównane. Po za tym zanim ktoś zrobi takie skille buffa to troche minie :P

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Gra się mega fajnie , nie ma bugów . Jedynie faktycznie zwiększcie metki w m2 i na sohan chociaż , żeby nadropić tego ku i chociaż skile wbić ...

Po za tym jak najbardziej pozytyw!!!

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Tak samo metki w dolinie.. Nie ma praktycznie żadnych.. A jak jakis jest to klepie go 5 osób.

Opublikowano

Była mała konserwacja.

Zostało wprowadzone

- DT od 40LV

- Powiększony exp w V2 pająków

- Powiększony resp metinów w każdym M2

- Powiększony resp na górze sohan

- Dodana ebonitowa bransoleta do handlarza zbrojami

Jeśli ma ktoś problem z klientem proszę pobrać tą łatke i wkleić do głównego folderu:

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Działa klient z bety do k***y nędzy?

Człowieku, jak ma Ci działać? Na stronie jest oficjalny klient i go pobierz, sam widzisz, wchodząc w patchera, że nie działa to po co zadajesz takie głupie pytanie ;O

x

Opublikowano

Serwer fajny.  Natomiast do poprawy według mnie : .

1. Drop KU w red lesie.  Z metka 90 lvl - 1 KU?  Troszkę nei tak żeby tyle samo KU co w m1. 

2. Zwiększenie respu bosów typu Królowa Pająków , 9 ogonów itp .  Każdy ma po 5 do misji , przy tej ilości osób będzie cieżko.

3.  Przechodzenie przez sklepy i ograniczenie ich ilości do 2 na KONTO ( nie postać) , ludzie wystawiaja po 6-7 sklepów nawet , za dużo miejsca i lagi to robi :)

I tyle. Polecam grać , mam 64 lvl i jest dobrze :)

Opublikowano

Ogólnie fajny serwer więc czas na opinie, nwm po co są zielone duże skoro szamanowi po 145 szybkośći ataku pali hity więc musi ściagać branzę lub bić bez poty. Z jednej strony ułatwiliście grę postaciom ale taki szaman nadal ma utrudnione póki ma to ograniczenie i pali mu hity. Serwer polecam i zapraszam.

Opublikowano

Bug na sklep u mnie się wydarzył. Wystawiłem wczoraj w nocy sklep z itemami dziś się budzę ani sklepu ani itemów ani yang.(W depo nie ma) Proszę żeby oddano mi przedmioty które wystawiłem albo yang nie wiem czy zeszly ze sklepu czy nie mi jest to obojętne(Proszę sprawdzić w logach). Ważne żeby wczorajszy 5 h drop nie pozostał w próżni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...