Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale spina na ten is, mi to i tak obojętne bo i tak nie korzystam :), ale może trochę racja, że przesadzili, jakby tak usunęli zwoje egzo, rady i bony 6/7 to by było ok. :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Kiedy zostanie otwarta strefa VIP ? Żeby zobaczyć po ile PD z Is'u ,  i kupić n start? :D

podobno po stracie z 3min

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwerek wygląda bardzo fajnie z każdej strony, zobaczymy jak to będzie po starcie, powodzenia ! :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przyznam, ze troche sie zawiodlem z tym isem bo mialem nadzieje ze to bedzie naprawde medium/hard a patrzac na is i gre to dla mnie to jest easy... zawsze na PLu i hardach a to jest za latwe. I wcale sie z tego nie ciesze wole jak sie ciezej expi i robi eq. Ale trudno serwer fajny i dlugo na niego czekalem wiec zagram mam nadzieje ze bedzie warto tu zostac na dluzej.

Opublikowano

Apeluję do was: Usuńcie z tego IS'a ulepki/itemy do biologa, egzo, 6/7 bony i inne rzeczy bo nie będzie na tym serwie istniał handel no zrozumcie to ....

Opublikowano

4 min do startu nie mogę się doczekać !!!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Apeluję do was: Usuńcie z tego IS'a ulepki/itemy do biologa, egzo, 6/7 bony i inne rzeczy bo nie będzie na tym serwie istniał handel no zrozumcie to ....

Zgadzam się. Pseudo youtuberki typu respect które dostaną w ch*j SM wykupią wszystko co będzie możliwe i rozwalą cały serwer. 

Opublikowano

Zgadzam się. Pseudo youtuberki typu respect które dostaną w ch*j SM wykupią wszystko co będzie możliwe i rozwalą cały serwer. 

Również popieram zrobcie to nim bedzie za pozno.

Opublikowano

Czy ma ktos problem ze po wlaczeniu metka po chwili sie wylacza ;\?

Po latce ktora byla wyzej w ogole sie nie wlacza 

Opublikowano

Serio wy już nie macie się czego czepiać na innych serwerach macie zbroje pety, wierzchowce z takimi bonusami i dostępne tylko w IS i nie marudzicie tutaj b ulepki w IS no i rady oraz zwoje co jest prawie wszędzie w IS i nie wiem co ma to do gospodarki serwera. Oni muszą z czegoś zarabiać.

No jak się nie ma czego czepić to Polak zawsze coś znajdzie.

Zapraszam i polecam. 

837371446280124127260.png
Opublikowano

Stwierdzam ze drogi is

4uc581.jpg

Opublikowano

Również popieram zrobcie to nim bedzie za pozno.

popieram usunicie

Opublikowano

Czy ma ktos problem ze po wlaczeniu metka po chwili sie wylacza ;\?

Ja tak mialem sprawdz syserr i napraw blad z syserra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...