Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego chrome pokazuje zip jako złośliwy / wadliwy ? Wiruski ?

...................\/...................

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co z tego, że tani  mi nie chodzi o cenę. Chodzi o to ze tam jest wszystko perly, metale, itemy do biologa, szkatulki, 6/7 bon zmianka i dodanie, egzo rady!! TO JEST PRZESADA!

IS jest tani. Serwer za coś sie musi utrzymać. Po za tym ceny są dopasowane. A wszytko w grze można zdobyć NAWET SMOCZE MONETY

7026114323042821389393.png

Opublikowano

No i co z tego, że tani  mi nie chodzi o cenę. Chodzi o to ze tam jest wszystko perly, metale, itemy do biologa, szkatulki, 6/7 bon zmianka i dodanie, egzo rady!! TO JEST PRZESADA!

mi tam pasuje

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

30zł sms za peta ktory daje 2k pz 10 potwory 10 siły

I jak tu nie powiedzieć, że serwer tylko pod IS? Już nie wspomne ze mozna kupic tam wszystko, pewnie i miecz na 1 lvl +9 sie gdzies znajdzie

jbzoKz9.png

Opublikowano

IS jest tani. Serwer za coś sie musi utrzymać. Po za tym ceny są dopasowane. A wszytko w grze można zdobyć NAWET SMOCZE MONETY

Proszę nie żartuj sobie nawet w ten sposób. Masz 20 rzeczy na krzyż ...

20 rzeczy ? Nie oszukuj swoich graczy jest 97 przedmiotow + 9 przedmiotow za smocze znaki. To ma być skromny IS?

Wiem ze serwer musi sie utrzymac ale wydam na start 150/200zl i mam wszystko! 6/7 bon biologa zrobionego skille na G   perly do ulepszania metale do ulepszania  tego nie powinno byc !

Opublikowano

Heh o ty gadasz :D Wlasnie ubogi jest ten is :D  W grze to latwo zdobyc :p perly egzo rady ze szkatulek ktore dropia z kazdego potwora. Metal i perly za monety zin, 6/7 bon u handlarkii :D Biolog drpi na kazdym lvlu :D

20 rzeczy ? Nie oszukuj swoich graczy jest 97 przedmiotow + 9 przedmiotow za smocze znaki. To ma być skromny IS?

Wiem ze serwer musi sie utrzymac ale wydam na start 150/200zl i mam wszystko! 6/7 bon biologa zrobionego skille na G   perly do ulepszania metale do ulepszania  tego nie powinno byc !

Ok jak Ci sie nie podoba to zegnam, idz na serwer bez isu . Papa

Opublikowano

No i jak spina o Isa każdy serwer to przechodzi standard nikomu nigdy się tutaj nie dogodzi xDD kto nie ma pieniędzy niech nie kupuje xD

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

30zł sms za peta ktory daje 2k pz 10 potwory 10 siły

I jak tu nie powiedzieć, że serwer tylko pod IS? Już nie wspomne ze mozna kupic tam wszystko, pewnie i miecz na 1 lvl +9 sie gdzies znajdzie

Ale peta masz na zawsze :P Dla porownania balmora s2 Pet 120 zl :D to gdzie tu masz drogo, do tego sm masz do zdobyc ia w grze, pare dni i uzbierasz na co tylko bedziesz chcial ;)

Zeby nie bylo, gram bez isu ;)

Opublikowano

Heh o ty gadasz :D Wlasnie ubogi jest ten is :D  W grze to latwo zdobyc :P perly egzo rady ze szkatulek ktore dropia z kazdego potwora. Metal i perly za monety zin, 6/7 bon u handlarkii :D Biolog drpi na kazdym lvlu :D

Ok jak Ci sie nie podoba to zegnam, idz na serwer bez isu . Papa

To tym bardziej nie pownno tego być w isie skoro to jest łatwo dostepne w grze! Ja jestem  za usunieciem 6/7 i zmianek bo jutro juz beda mieli juz 6/7 bon w EQ. 

Opublikowano

To tym bardziej nie pownno tego być w isie skoro to jest łatwo dostepne w grze! Ja jestem  za usunieciem 6/7 i zmianek bo jutro juz beda mieli juz 6/7 bon w EQ. 

nie pasuje to nie graj mi się to właśnie podoba i powinie jeszcze do isa dodać hwangi które dropią z wiedzmy, nie wiem dlaczego tego nie dodali ;/

Opublikowano

To wez doloz sie administarcji do oplat za serwer reklame grafiow itp :) Nie rozumiesz ze musza z czegos miec hajs? Nikt nie bedzie wykladal kasy aby inni mieli rozrywke. Mozesz to pojac ?

Opublikowano

nie pasuje to nie graj mi się to właśnie podoba i powinie jeszcze do isa dodać hwangi które dropią z wiedzmy, nie wiem dlaczego tego nie dodali ;/

hahhah to juz widac ze przyszedles z jakiegos totalnego serwera easy... ja zawsze gralem na hardach a tutaj jest medium/hard 

Opublikowano

Te ulepki/rzeczy do biologa rozwalą handel na serwie. Po co wgl takie cos dodawać....

Nie rozwala. Biolog Ci dropi na kazdym lvl. Czyli majac 120 lvl mozesz wydropic zeby orka ks klatw itd. Akurat te itemy sa dla leniuchow, ktorym sie nie chce poswiecic chwili/ Co do perel to leca bardzo ladnie. Do 40 lvl mialem kilkanascie sztuk na becie. A perly beda chodliwe, bo sa potrzebne do wieszosci itmkow, wiec popyt bedzie bardzo wysoki.

Opublikowano

Powinni jeszcze dodac do is'a szkate postaci ze 120lvl i bedzie git xD

Szczerze ten serwer szalu nie robi, sklepy offline, ktore i tak juz sa na prywatnych serwerach i to wszystko z nowosci.

Opublikowano

Nie rozwala. Biolog Ci dropi na kazdym lvl. Czyli majac 120 lvl mozesz wydropic zeby orka ks klatw itd. Akurat te itemy sa dla leniuchow, ktorym sie nie chce poswiecic chwili/ Co do perel to leca bardzo ladnie. Do 40 lvl mialem kilkanascie sztuk na becie. A perly beda chodliwe, bo sa potrzebne do wieszosci itmkow, wiec popyt bedzie bardzo wysoki.

Chodzi mi o to że na tych itemach można byłoby zarobić. A jak są w IS to wątpię że będą coś warte.

Opublikowano

Jak ze skillami? Nie mogłem doczytać w prezentacji, serwer fajny zobaczymy jak będzie na starcie ;)

55 KU do G , może wejść już z M7 na G

­

Opublikowano

O równej 20.00 start ?

Opublikowano

O równej 20.00 start ?

Nie o 20:01, kto ci może przewidzieć o której będzie start? może będą takie ataki, że o 21 wystartuje? nigdy nic nie wiadomo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...