Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic

Przepraszam wszystkich już aktualizuje temat.

W ostatnich dniach miałem wiele na głowie (i niestety teraz już ciągle będę tyle mieć).

Więc informację mogą (lecz nie muszą) się tu pojawiać z opóźnieniem. :)

-dodałem nowe linki w pierwszym poście. Zapraszam do pobierania nowego clienta zszc. :)

-dodałem nowe "zabawki" takie jak autopot, czy pet filter (bez wirów! ^^).

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jak już przeniosą wszystkie pliki na inny serwer. :)

Najpóźniej jutro. :)

85.jpg

Opublikowano

Teraz znowu water serwer jest atakowany ;(

Dlaczego tam coś się zawsze dzieje ;/

Boty od update przez kilka godzin/dni nie działają!

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up Mi zawsze od ręki działa. :)

Nie wiem dlaczego macie takie problemy. ;)

I jak już na bocie to zawsze na noob charze! :)

85.jpg

Opublikowano

To nie chodzi o boty, bo wiem o co chodzi i co trzeba zrobić żeby zaradzić, ale te awarie update już mnie doprowadzają do szału ;/

Opublikowano

Jak już przeniosą wszystkie pliki na inny serwer. :)

Najpóźniej jutro. :)

nastepnym razem czytaj te ostatnie 2-3 str. :D

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

siema moze mi ktos powiedziec kiedy fire bedzie dzialal ? chyba tym razem na odpowiednim forum pytam :P

No niby miał być za kilka dni później znowu i znowu i tak się ciągnie a pewnie nie ma nikogo by to zrobić i tyle ;]

Water też upadł, są tak słabymi graczami że to tragedia.....

Opublikowano

Każdy wie że serwery są off... ;/ Po co pisać jakieś nie potrzebne rzeczy?

Czekajcie na jakieś wieści, lub na otwarcie.

Ciekawi mnie kto jest szybszy. Wy czy zszc. Jak otworzą serwer, to proszę o napisanie na forum. (w tym temacie). :)

Życzę udanego weekendu. :)

85.jpg

Opublikowano

cze mam problem poniewarz sciagnolem wszystko nowego clienta 105.1.679 patcha i silkroad.exe nowego wypakowoje daje patcha i daje podmiane silkroad.exe.Gdy daje silkroad.exe i zaznaczam server(Fire) wyskakuje mi blad '' Patching has not finished.Please try again.[Error Code (2)] z góry mowie ze instalowalem 3 razy patch i nic sie nie stalo prosze o pomoc dzięki

Opublikowano

cze mam problem poniewarz sciagnolem wszystko nowego clienta 105.1.679 patcha i silkroad.exe nowego wypakowoje daje patcha i daje podmiane silkroad.exe.Gdy daje silkroad.exe i zaznaczam server(Fire) wyskakuje mi blad '' Patching has not finished.Please try again.[Error Code (2)] z góry mowie ze instalowalem 3 razy patch i nic sie nie stalo prosze o pomoc dzięki

Ściągnij najnowszego klienta ZSZC zainstaluj bez patcha i powinno działać. Też tak miałem i bo ponownym zainstalowaniu bez patcha już wszystko śmiga :)

Opublikowano

Jak podmieniam tego sro_Clienta i nie patchuje daje sro wybieram server(Fire) i jakis blad w malej ramce wyskakuje prosze o pomoc i nie spatchowanie nie pomoglo z góry dzieki

Oto blad ktory mi sie pojawia: file:///C:/Documents%20and%20Settings/socerrer/Pulpit/blad.bmp

jestli ktos umie to zrobic niech napisze przez program team viewer zrobi mi to . gg xxx -zawsze niewidok

\\Popraw link. <lol2> GG nie podajemy publicznie.

Cain.

Opublikowano

Mówicie żeby zainstalować bez patcha .. Zrobiłem wszystko jak należy . Po naciśnięciu "Start" w loaderze nie ma żadnej reakcji . Może brakuje jakiegoś pliku? Proszę o pomoc ;\

Opublikowano

A od Caina ściągaliście czy z jakiś torentów ? :D

Wypakowujesz part 1 i part 2 do tego samego folderu, wkładasz tam loadera i grasz :D mi wszystko chodzi nie wiem jakie wy macie problemy z tym:P

Opublikowano

ostatecznie moze ktos potwierdzic czy server naprawde dziala ?

jezeli tak to ja sie za sciaganie biore xD myslalem ze dluzej bedzie off i format byl ;/

Opublikowano

z tego co wiem to dzialaja ale nie oplaca sie ich robic (tak mysli wiekszosc)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Nie opłaca się bo exp jest za duży i bardzo szybko leci

Najlepiej zrobić questy na więcej miejsc w inventory i tylko i wyłącznie te :)

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie bo siocagnieciu bota i uzyciu go raz(niestety mi nie dzial) probuje wejsc normalnie odpalając launchera. Niestety pojawia mi sie okno ale status serwerow fire i water mam "do not recommended" a jak probuje na ktorys z tych wejsc kilkajac to ywylacz mi sie okno. Pomozecie;p?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...