Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Pobrałem klienta przez torrent. Wszystkie pliki się zgadzały, party miały identyczny rozmiar z nazwą ZSZC Client. itp.

Przy instalacji patcha 1.680 wyskakuje Runtime Error, oraz komunikat windows mówiący, że aplikacja napotkała błąd i zostanie zamknięta (okienko z Wysyłaj/Nie Wysyłaj, jeśli źle wytłumaczyłem). Raport mówi, że problemem był plik GFXfilemanager.dll (jego wersja u mnie to 1.0.0.7). Nie wykryłem błędów w rejestrze związanych z tym plikiem przez RegistryBooster'a.

Mam zainstalowane biblioteki C++, Windows XP SP2.

Proszę o pomoc, lub o informacje o ręcznym patchowaniu / upload plików które nadpisuje patch (najlepiej też 1.681, bo przy nim wyskakuje identyczny błąd).

Z góry dziękuję

EDIT: PS. Nie mogę połączyć się z serwerem, ani ze starym silkroad.exe (błąd bez komunikatu), ani z silkroad.exe z patcha 1.681 (błąd z komunikatem mówiącym, że patchowanie nie zostało zakończone). Próbowałem już sciągać nowy GFXFileManager.dll z neta, nic nie dało.

Napisałem, że przy 1.681 też wyskakuje błąd...

Opublikowano

WAŻNA WIADOMOŚĆ!!!

Nigdy więcej nie używajcie strony ze stallem do zszc!

Ci którzy używali strony zmieniajcie hasło jak najszybciej się da!

P.S. John Cena może używałeś tej strony? Jeżeli tak to już wiadomo dlaczego Cię okradli.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej. :)

Choć nie wiem jak jest z tym crackiem. :)

85.jpg

Opublikowano

Dlaczego jak się próbuje zalogować to najpierw pisze, że serv jest full i za chwilę mam DC?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy i chciałbym zacząć grac na zszc, ale niestety po wejściu na ich stronę wyskakuje komunikat ze rejestracja jest już zamknięta także mam do Was pytanie skąd mam wziąść konto aby moc rozpocząć grę?

Opublikowano

Mam problem mógłby ktoś zamieścic linka z najnowszym update ponieważ formatowałem kompa i usunołem wszystko i nie wiem gdzie szukac tego najnowszego update ponieważ samo nie chce mi sie ściągnąć z klienta ... bardzo byłbym wdzięczny ...

Opublikowano

@up masz w pierwszym poście.

85.jpg

Opublikowano

@up to nie "zima" tylko "woda". :) Czyli Water. :)

I tak zawsze crowded. Może w nocy nie. :) a wbić jest łatwo. Do 30minut.

85.jpg

Opublikowano

Zamknięta rejestracja i tyle. Bardzo częste zjawisko występujące, jakieś 3 miesiące po tym, jak otwarty zostaje prywatny serwer.

85.jpg

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem od dłuższego czasu jak właczam zszc to w momenci w jakim mam zostac zalogowany(bo jak mnie odrzuca to nic sie niedzieje) to wywala mi silka i tak jest caly czas praktycznie niemoge wejsc na serw czasem sie uda ale to dosyc zadko.

Czy ktos juz mial cos takiego i moze cos na to poradzic???

Opublikowano

@up A pokazuje Ci się miasto choć na chwilę? :) Jeżeli tak to podczas wczytywania gry trzymaj "V". Tak dobrze myślisz, by ukryć graczy. :)

Jak gra już się wczyta (czyt. Jak już wszystko będzie płynnie chodzić) puść "V". :)

85.jpg

Opublikowano

eh.... czytaj ze zrozumieniem "jak mam sie zalogowac" czyli w momencie gdy wpisuje login i pass to sie nazywa logowanie, w tym momencie kiedy powinno przejsc do wyboru postaci wywala mi gra dzis mam tak caly czas wczoraj tylko kilka razy

Opublikowano

Komu zrobic konto pisac na gg xxxx ( w treści ma byc na jakim servie jakie mają byc pasy i podany email) Szukasz dobrej zgranej Gildi?? na Servie Water?? Napisz do XxDevil826xX lub do Korniczka albo do HansPL

Opublikowano

Co się stało z Serwerem Zszc Water Cytuje z forum Npc Zszc :Woda na checkmode

Drodzy użytkownicy,

serwer Woda dostała rozbił się ponownie. Problem jest związany z tłumu spawnów (prawdopodobnie), to dlaczego serwer jest rozbił się ponownie. Stop, aby posty na forum, a nie spam! Będzie on-line jak najszybciej.

Pozdrawiam Kaska

zespołu.

nie wiem kiedy bd naprawiony Pozdrawiam Szymon:}

Opublikowano

Co się stało z Serwerem Zszc Water Cytuje z forum Npc Zszc :Woda na checkmode

Drodzy użytkownicy,

serwer Woda dostała rozbił się ponownie. Problem jest związany z tłumu spawnów (prawdopodobnie), to dlaczego serwer jest rozbił się ponownie. Stop, aby posty na forum, a nie spam! Będzie on-line jak najszybciej.

Pozdrawiam Kaska

zespołu.

Warn za double post.

Następnym razem używaj opcji edytuj.

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...