Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem trudno, do godziny wbijania. Zdarza się nieraz krócej lub dłużej.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem odnośnie Loader'a i Autologin'u. Nie mam potrzeby bocić :P ale jednak wbijać na żwyca mi się niechce :P . Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak włącze Loadera a następnie autologin to nic się nie dzieje :P? Loadera i autologin ściągnąłem z tego wątku z pierwszej strony :P.

Opublikowano

@zyszu napisz co robisz po koleji. :)

85.jpg

Opublikowano

Włączam Silka potem loader naciskam emeumem potem naciskam cyferki które wyskoczą potem patch, następnie włączam auto login daje start i nic się nie dzieje :)

Opublikowano

Nic??? Jesteś pewny, że nic się w silku nie dzieje? Jedyne wyjaśnienie to inna nazwa procesu sro_client.exe.

85.jpg

Opublikowano

Z tego co się orientuje to powinno pisac w lewym dolnym rogu "connecting to server" itp itd a nic sie tam nie pojawia :/

Opublikowano

Włącz Menadżer Zadań ---> Procesy (ustaw je według Użycia procesora) i daj mi zdjęcie.

85.jpg

Opublikowano

Elo mam problem.Podobno reg do zszc jest otwarty i mam z nim taki sam problem jak ze zmianą pasów, wszystko wpisuje klikam ''ok'' i nic... Niby konto zrobione wchodzę do silka wpisuje pasy i nie działają,tylko ja tak mam czy coś ogólnie jest zjebane? Z góry THX za pomoc

Opublikowano

Też to zauważyłem. :) Niestety ale register jest włączony, lecz nie działa... Nie wiem co na to poradzić.

85.jpg

Opublikowano

Elo mam problem.Podobno reg do zszc jest otwarty i mam z nim taki sam problem jak ze zmianą pasów, wszystko wpisuje klikam ''ok'' i nic... Niby konto zrobione wchodzę do silka wpisuje pasy i nie działają,tylko ja tak mam czy coś ogólnie jest zjebane? Z góry THX za pomoc

Poczekaj aż je aktywują.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

@Bula a próbowałeś założyć konto? xD Sądzę, że nie. ;) Jak robisz konto i klikasz submit to pojawia się kolejna strona na której pisze "Register for free" i nic więcej. :)

85.jpg

Opublikowano

@Bula a próbowałeś założyć konto? xD Sądzę, że nie. ;) Jak robisz konto i klikasz submit to pojawia się kolejna strona na której pisze "Register for free" i nic więcej. :)

No też racja xD.

Więc sobie nie pogra :D.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Ale ile to można do ... czekać każdy ma swoją cierpliwość moja już wyczerpali. Najpierw change pass a teraz ten pierdolony register ile można ludzie cała ta ich pseudo strona jest zbugowana

Opublikowano

@kamilxdkamil Przyjmij się do Gorbiego, bo u nas też byli nieaktywni. Nikt nie grał... No i przez to ja wyszedłem z gildii. ;)

85.jpg

Opublikowano

O kurde. Nie pomyślałem o tym. ;P Już edytuję. :)

85.jpg

Opublikowano

ja zalozylem konto i ktos mowisz ze musze czekac na jego aktywacje bo zrobilem konto wbijam na silka i nie moge wejsc bo zle pasy ;/

Opublikowano

Ale zwala teraz caly czas register off a ja chcialem chara new pofarmic sobie .

Chyba ze nie wiem o nowym linku jak jest nowy to pliz dajcie bo ja need bardzo

Bo wymieniam sie postacia i bede chara farmic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...