Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej mam ogromną prośbe prosze wysłac mi na pw instrukcje jak dla zielonego jak zagrac oszywiscie po rejestracji czyli co pobierac jak dla zielonego oczywiscie bedzie +

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie co do loadera. Dlaczego gdy wykonuje wszystko zgodnie z Instrukcjami i oczekuje poprawnego działania No-Dc z jego strony on po prostu nie działa??

*uprzedzam pytania na pewno robię wszystko zgodnie z instrukcjami zawartymi przy loaderze i mam zainstalowane Net Framework.

Proszę o pomoc, z góry thx.

#EDIT

Sory Prośba już nie ważna, znalazłem No-Dc Clienta pod 1.678

#EDIT2

Teraz mam nieco inną prośbę, otóż po zalogowaniu się na serwer nie działa mi żadem autopot ?? Czemu ?? Dużo osób pisze ze to wina win 7, jest ktoś może kto ma ten system i działającego autopota, albo chociaż jakiś mały tut bądź z czym on musi działać??

Opublikowano

Kochanie to ja wkoncunie wiem serwer kiedys padnie czy raczej nie? ;D

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Naprawdę bardzo chciałbym zagrać na tym serverze ale po ściąganiu pisze że mam uszkodzone data.pk2. Czy mógłby ktoś wrzucić ten plik? Będzie plusik

Opublikowano

zaraz dodam data.pk2

@EDIT - upload to 18h o.O na MEGAUPLOAD wiec jedynie na noc bym zostawil zobacze jak tam z czasem ale nic nie gwarantuje

P.S , moderator niech oczysci ten temat troche :P i przypnie bo ladny jest :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

http://www.megaupload.com/?d=HW63B145

Skan:http://www.virustotal.com/pl/analisis/b2c168499c968035aa71f84c1f7d48c77d0792611ef2993c532af2d7ef7cd15f-1279713291

Opublikowano

@topic

-wszystkie linki odświeżone

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@topic

Bijcie mnie jeśli chcecie ale muszę odświeżyć. xD Ale chyba dla otwartego regu opłaca się odświeżyć. :)

Rejestracja jest otwarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-nowy link do rejestracji dodany.

85.jpg

Opublikowano

Nie. Twoje konto działa. :) I na pewno nie zostanie usunięte. ;)

85.jpg

Opublikowano

aha dzieki a mam ostatnie pytanie jak ściągne klienta to wystarczy part 1.678??

ej mam problem jak tamten koles i jeszcze cos policzylem pliki co były w obu winrarach(oprócz folderów)i wychodzi że jest ich 18 a jak sie wypakuje oba do 1 folderu to jest 11 albo 10

Opublikowano

Wypakuj do jednego folderu i będzie dobrze.

@topic

Wyszedł Patch który zmienia czcionkę. Po to, aby móc odróżnić w takim nicku llllllllllll "L" i "i". Scamerzy i te sprawy.

Możecie o nim poczytać tutaj. Nie będę go zamieszczać, bo po co? :)

85.jpg

Opublikowano

kiedy wlaczam silka,tzn wybieram fire robie start pokazuje sie ikonka i w momencie kiedy powinno sie wlaczac okienko do logowania,wyskakuje mi okienko w ktorym sa jakies czestotliwosci,nie pamietam jakie nazwy khz chyba te czestotliwosci i co 15 sekund mi sie wylacza monitor a jak wlacze to znow te czestotliwosci

Opublikowano

@kakashi112 No i nie działa Ci gra? Napisz mi jakie mają nazwy te party, które ściągnąłeś.

@McDonald Spróbuj zrobić tak: Na pulpicie włącz "Właściwości" ---> "Ustawienia" --> "Zaawansowane" --> "Monitor" --> I tutaj zmień częstotliwość wyświetlania na większą. Sądzę że to może pomóc. I daj zdjęcie błędu. Bo nie jestem nieomylny. :P

85.jpg

Opublikowano

tylko ja mam ustawione na 60 hercow bo na wiecej nie moge,zeby mi dzialalo i tak samo z pikselami muysze miec 70 % na pikselach zeby bylo dobrze

Opublikowano

A mi powiedzcie co mam zrobić. Bo wywala mnie z gry, bez żadnego błędu.

Reinstal był, instalka była, patche były.

Media.pk2 mam z forum s-o.com.pl bo ten co był zawarty w instalce to nie widniał napis serwera Water, a ja go potrzebuje bo na nim gram.

Nie wiem co robić.

Opublikowano

Ciągle Cię wywala? Jak długo możesz grać zanim Cię wywali?

85.jpg

Opublikowano

Raz 30 minut raz 2 minuty, a gdy teleportuję do gdy już jestem w mieście to się wyłącza i nic. To bardzo denerwuje nie wiem co z tym zrobić.

Nie znam przyczyny.

Opublikowano

ehh teraz kolejny problem spachtowałem wybrałem server water kliknełem start i.........................................................................................................................nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...