Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba jakiegoś buga mam albo nie mam szczęścia. Na ZSZC(water) wbijałem godzinę i nic a później pół godziny na ZSZC(fire) i też nic. Mam pytanie czy jest jakaś blokada po założeniu konta przez jakiś czas i czy tylko ja mam taki problem?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

nie przeglądałem całego tematu bo troszkę stron ma, ale wie ktoś jak rozwiązać taki o to problem - jak wyskakuję mi okno np. kiedy chce kupić potiona to znika mi po pół sekundzie i nie da się kupić więcej niż 1.. tak samo jak zginąłem nie mogłem kliknąć, żeby wrócił mnie do miasta bo od razu okienko znikało. Czy wie ktoś jak to rozwiązać?

Pozdrawiam i dziękuję serdecznie z góry za odpowiedzi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyłącz auto_login jak wbijesz już do gry. xD hahhaha. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

mam pytanie instaluje silka potem wypakowuje ten patch ZSZCPatch_1.678[FIX] i instaluje potem jak włączam lunchera to start nie pokazuje proszę o pomoc

a sry kliknąłem obok servera i poszło

Opublikowano

Gram już kilka godz. na zszc water i doszedłem do wniosku że coś tu brakuje xD chodzę po jangan, dowhang, hotan i wiem! Brakuje stall'erów, więc moje pytanie czy to bug - jeśli tak to kiedy zostanie naprawiony?

edit.

Jakie są ceny petów z goldzie oraz gold ticket/premium? Czekam na odp.! Dam +/5*!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Dzięki za szybką odp.! + poszły!

Kolejne pytanie, zauważyłem w jangan że masa ludzi robi karawany :O Czy jest zwiększony rate na sprzedawanie towarów? Mam namyśli większy niż na iSRO?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Ciągle on. :)

85.jpg

Opublikowano

Teraz jest reg off? bo nie moge sie zarejestrowac.

Edit.

Kurde, dopiero sciagnolem zszc i teraz nie zagram ;//

Ale pech.:((

Opublikowano

Jaaaa pier.... ;/ Nic tu nie dziala ; p Nawet Reg offneli ;/

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg

Opublikowano

Kurr nic nie dziala ;/ Nawet nie moge wesc na stronke z reg. bład wyskakuje ;/

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg

Opublikowano

Tak stronka teraz też nie działa. Register pewnie szybko nie otworzą, więc radzę Ci kupić konto na allegro.pl. Ja kupiłem 2 dni temu (już 40lvl :D) i się cieszę grą.

Więc nie czekaj kup sobie konto kosztuje tylko 4zł ;)

Opublikowano

No to jest jedyne rozwiązanie , Kupic ; p a 4 zł to nie taki majatek ; p

33529.jpg

Opublikowano

Mam małe pytanko, czy gdy włączyłem Clienta Zszc i Auto - Logina, a jakbym zminimalizował Clienta i weszedł np. Na Counter-Strike lub Operę to czy ten Auto-Login dalej będzie się wbijał czy cały czas bez minimalizowania ma być włączony Silkroad ? :)

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Tak będzie wbijał. :) Tylko nie kliknij Lewego Altu. :)

85.jpg

Opublikowano

Ten client ZSZC614 to jest najnowszy ? Trzeba instalować Patche ?

EDIT

Dzięki Cain + dla Ciebie :)

Opublikowano

Tylko ten ostatni patch + fix. :)

85.jpg

Opublikowano

Jest jakiś inny działający Loader oprócz tego w 1. poście ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...