Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Weź ściągnij jeszcze raz patch'a najnowszego i jeszcze raz zainstaluj powinno pomóc

Co jest z serwerem Water nie wiem jak tam z fire ale water nie działa dlaczego ?

Opublikowano

A tak na marginesie ma ktos może jakieś konto aby popykac :D ? Bo nudzi mi sie i niemam w co grac ;]

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Wkoncu pasy mozna zmienic ; ]

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg

Bywalec
Opublikowano

Register for free

At the moments there are no servers where to register.

Please try again later.

takie coś pisze ja mam konto na water ale sam gram lecz nie moge wbić na water teraz ;/

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Czepak nie wejdziesz tam ; p 11 d wprowadzają ; p

Walec nie wiem jak z reg. ale chasło zmieniam normalnie ; p

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg

Opublikowano

skąd można ściągnąć nowego update ;/ jeśli byłby ktoś miły i zamiesciłby link byłbym bardzo wdzięczny bo tak jak próbowałem ściągnąć jak zawsze to nie da się :( pomóżcie jak znacie link z góry dzięki xD

Opublikowano

Raczej w Luncheru bedziesz mial ; p sam nie wiem

33529.jpg

Opublikowano

Sam wlasnie nie wiem zalozylem ; p nowy temat moze mi odpisza

33529.jpg

Opublikowano

o mozliwosci zmiany hasla wiem ale nie da sie zarejestrowac i juz raczej nie bedzie takiej mozliwosci... chociaz chcialbym sie mylic :]

SRAM NA WASZE MINUSY I PLUSY :]

Opublikowano

Zdaje mi się że będzie ; p Ale teraz cięzko na server wbic ; p Moze dlatego zamkneli ciagle crowed jest ; p Ja Luzniej sie zrobii to powini otworzyc

33529.jpg

Opublikowano

Server-Zszc-Water

Nick/level/Build-YouAreNext-95-Glavier

Guild:Olymp

33529.jpg

Opublikowano

@topic

- uaktualniłem pierwszy post.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Sory mam problem z wypakowaniem tych partow z 9 sierpnia bo jak chce wypakakwoac to wypakowywyuje sie i po krótkim czasie wysakuje mi :

! C:\Documents and Settings\fghfdh\Pulpit\ZSZC_105_1.679.part2(2).rar: Musisz rozpocząć wypakowywanie od poprzedniego woluminu, aby wypakować Data.pk2

prosze o pomoc

Opublikowano

Nazwa 2 partu jest zapewne nie poprawna. Ma się nazywać tak jak się nazywała. A u Ciebie widzę, że ściągałeś drugi raz. Zmień nazwy na poprawne. I sprawdź czy w ogóle masz oba party w tym samym folderze.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

|#| Updated |#|

The needed expoint from lv 91 to 105 is set up to ksro standarts.

You will notice that you get a bit less expoint than earlier. The P-server exp rates are 30x and the needed exp were 2x lower than normal, which means the expoint rate till now was for lv 91-105 60x.

The server is running still with 30x exp and SP rates.

Exp: 30x

SP: 30x

Drop: 10x

We thank all users who sent us bugreports.

Today we will try to fix all.

Tłumaczenie:

Potrzebowany exp z lv 91 na 105 zbiór czuje się na siłach ksro standarts. Zauważysz, że dostajesz trochę mniej expoint niż wcześniej.

P-server exp raty są 30 x i chciany exp były 2 x niższy niż normalny, który sposób expoint taryfa kasa sklepowa teraz była za lv 91 - 105 60 x.

Serwujący biega nieruchomo z 30 x exp i raty SP.

Raty Serwera:

Exp: 30 x

Skill Point: 30 x

Gold: 10 x

Dziękujemy wszystkim użytkownikom, którzy wysłali nas bugreports.

Dziś spróbujemy ustalić wszystko.

Tłumaczone było parę wyraz z translatora, więc zdanie pierwsze nie wiedziałem co oznacza ;D

Opublikowano

Zgłaszam się do was z zapytaniem kiedy będzie otwarty Reg... I czy w ogóle będzie a,jeżeli nie to czy ma ktos na oddanie konto do gry ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...