Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Gadu Gadu publicznie zabronione , post pod postem , nie ten temat

Dobra a do rzeczy primarygaming.net nie dziala? pisze ze jest w robocie czy wlonczone cos takiego albo mam bana xD wg chyba dostalem bana za nic ^^ mialem 0 postow wiadomosci itp a jak chcialem sie wlogowac to jakas blokada :P Ocb z tym forum caly czas jakis problem maja -.-

@Cain

ta juz wiem ale lipe odwalaja cos ostatnio ;/

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@up forum już działa. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ja sie caly czas zastanawiam czemu nie podepna tego tematu ;/ duzo ludzi pyta o rejestracja / download / linqi do loaderow / o staty jaki on jest itp a tutaj mozna wszystko znalesc ...

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

no niby tak ale powiedz to takim osobą ktore pisza nowe tematy o rejestracje forum linq download'y czy inne pierdoly ;D

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ten co teraz jest to znaczy ktory ? i ten stary to tez ktory nazwy to dam... bo nie kapuje oco chodz

Gorbi @

na fire faktycznie dupa slyszalem ale water jest OK ! :D z wbijaniem :P o 13/14 wracam i z buta wbijam :Di

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ten co teraz jest to znaczy ktory ? i ten stary to tez ktory nazwy to dam... bo nie kapuje oco chodz

Gorbi @

na fire faktycznie dupa slyszalem ale water jest OK ! :D z wbijaniem :P o 13/14 wracam i z buta wbijam :Di

Fire to tragedia.

Teraz wbić dla picu próbowałem to ani rusz, nie dziwne czemu wybrałem inne sro :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

teraz na fire niejest zle po 5 min sie wbija ( chyba ze jest weekend to o tej godzinie ledwo wbijesz ale w tygodniu)

Bo serv był off z 40 minut (14-14.40), bo gmom się eventa zachciało. Botki nie zdążyły jeszcze wbić, więc się wbija łatwo.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

@up

Ale ja codziennie ok.14:00 wbijam za pierwszym :P przed wbiciem patrze na serwer stats i mam 1850-1900 online.

eventa.png

urue.jpg

Opublikowano

Do godziny 14:00 zazwyczaj wbijasz za 1, po 14:00 rożnie, 5 minut logowania to chyba nie tak źle w porównaniu do innych serverów.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Co ty chcesz na isro juz sie wbija za 1 24/7 xD ale water nawet teraz z buta ( 14:02 ) czsami o 16 tez

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam jestem tu nowy a właśnie chcę pograć sobie na ZSZC na servie Water bo od kumpla dostałem linka gdzie ściągnąć...ale przy uruchomieniu pojawia mi się takie coś : Can t find DIVISION INFORMATION DATA FILE!!! Please check divisioninfo.txt niewiem o co chodzi może to być związane z plikiem Data.pk2?

Opublikowano

Z plikiem Media.pk2.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Pobrałem klienta przez torrent. Wszystkie pliki się zgadzały, party miały identyczny rozmiar z nazwą ZSZC Client. itp.

Przy instalacji patcha 1.680 wyskakuje Runtime Error, oraz komunikat windows mówiący, że aplikacja napotkała błąd i zostanie zamknięta (okienko z Wysyłaj/Nie Wysyłaj, jeśli źle wytłumaczyłem). Raport mówi, że problemem był plik GFXfilemanager.dll (jego wersja u mnie to 1.0.0.7). Nie wykryłem błędów w rejestrze związanych z tym plikiem przez RegistryBooster'a.

Mam zainstalowane biblioteki C++, Windows XP SP2.

Proszę o pomoc, lub o informacje o ręcznym patchowaniu / upload plików które nadpisuje patch (najlepiej też 1.681, bo przy nim wyskakuje identyczny błąd).

Z góry dziękuję

EDIT: PS. Nie mogę połączyć się z serwerem, ani ze starym silkroad.exe (błąd bez komunikatu), ani z silkroad.exe z patcha 1.681 (błąd z komunikatem mówiącym, że patchowanie nie zostało zakończone). Próbowałem już sciągać nowy GFXFileManager.dll z neta, nic nie dało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...