Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj czwartek xD

co do serwera, to ja mogę polecić tylko dlatego, że zajmują się nim, ale przez cały balans, przez cały tok myślenia administracji wszystko to skreśla

a no faktycznie dziś czwartek.. :D <facepalm>

logo.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEasyEasyEasy Nie jest zabawny, bo jakbyś pomyślał, to byś wiedział, że wtedy taki YT rozdmucha sprawę na wszystkie możliwe sposoby, więc dotrze ta informacja do większej ilości osób.

O to nie musisz się martwić ponieważ NoPerfect niedługo kończy serię i z YT zostanie tylko Sh4ke.

Co do kwarców... Niedługo bd update i bd raczej jakaś alternatywa zdobycia ich w inny sposób.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Chociaż admini byli kilkakrotnie w tym temacie i czytali co napisałem o kradzieży mojego ekwipunku z postaci nawet się do tego nie ustosunkowali, napisałem im też na pw.

@aw jakie bony brać od kapitana za bryłki?

logo.png

Opublikowano

Chociaż admini byli kilkakrotnie w tym temacie i czytali co napisałem o kradzieży mojego ekwipunku z postaci nawet się do tego nie ustosunkowali, napisałem im też na pw.

diabły only

Opublikowano

@Thoria

§2.3 Administrator nie ponosi odpowiedzialności za włamania i kradzieże, każdy użytkownik zobowiązany jest dbać o swoje ID i hasło dostępu do konta.

Opublikowano

@Thoria

§2.3 Administrator nie ponosi odpowiedzialności za włamania i kradzieże, każdy użytkownik zobowiązany jest dbać o swoje ID i hasło dostępu do konta.

Oczywiście, lecz nic im się nie stanie jeżeli chociaż powiedzą mi kto to zrobił bo moje konto było zabezpieczone bardzo dobrze i nie było możliwości odgadnięcia hasła. To tylko zależy od ich woli.

logo.png

Opublikowano

Oczywiście, lecz nic im się nie stanie jeżeli chociaż powiedzą mi kto to zrobił bo moje konto było zabezpieczone bardzo dobrze i nie było możliwości odgadnięcia hasła. To tylko zależy od ich woli.

Ty byś się zajął swoim serwer.Co za hipokryta .Leje na swój serwer a płacze bo mu admini innego nie pomogą

Opublikowano

Ty byś się zajął swoim serwer.Co za hipokryta .Leje na swój serwer a płacze bo mu admini innego nie pomogą

A co z nim nie tak? Cały czas stoi więc nie widzę żadnego problemu. A płaczesz to Ty tutaj teraz i używasz słowa 'hipokryta' bo jest modne nie znając jego znaczenia, pozdrawiam.

logo.png

Opublikowano

hah a co to określenie nie pasuje do twojego zachowania?Nie wiem jak można używać słów ''bo są modne''.Popytaj się swoich graczy co jest nie tak a nie patrzysz na stabilność serwera.Widzę ,że twój profesjonalizm nie idzie w parze z zaangażowaniem i dbałością o graczy.I oczywiście znam znaczenia słów ,które używam.

ile ku do G?

Opublikowano

hah a co to określenie nie pasuje do twojego zachowania?Nie wiem jak można używać słów ''bo są modne''.Popytaj się swoich graczy co jest nie tak a nie patrzysz na stabilność serwera.Widzę ,że twój profesjonalizm nie idzie w parze z zaangażowaniem i dbałością o graczy

ile ku do G?

Ale człowieku jeżeli interesujesz się tym tematem to powinieneś wiedzieć że wiele spraw nie jest zależnych czysto od nas tylko od sponsora ;)

Gdzie dropią czarne lody?

logo.png

Opublikowano

A co z nim nie tak? Cały czas stoi więc nie widzę żadnego problemu. A płaczesz to Ty tutaj teraz i używasz słowa 'hipokryta' bo jest modne nie znając jego znaczenia, pozdrawiam.

Masz rację. Po co masz się udzielać na forum-najlepiej je wyłączyć i wmawiać ludziom, że macie nas sobą sponsora i nie macie do wszystkiego dostępu. Po co wchodzić do gry- organizować eventy. Nie chodzi o to aby były robione cały czas, lecz umiarkowanie. Nie musi być koniecznie zuo, jest masa innych eventów, które wprowadzane nawet dość często nie zepsują rynku,ale nie  najlepiej napisać historyjkę o stabilności rynku. Czekam jak napiszesz, że nie masz dostępu do konta, bo masz nad sobą sponsora. Po co banować boty, po co zapowiadać update, który nigdy nie wejdzie w życie. Po co urozmaicić grę na 75+ poziomie-przecież serwer stoi. Z dnia na dzień graczy ubywa, Do tego Wallander zakończyć przygodę na serwerze. Trzymam was za słowo."Będziemy nieprzerwanie kontynuować projekt bez względu na to co się będzie działo - nawet nie myślimy o jego zamknięciu." Zobaczy co zrobicie jak na waszym serwerze będzie kilku graczy i trzeba będzie dokładać do serwera. Serwera nie polecam-postawiony tylko i wyłącznie pod hajs.

projekt.jpg

Opublikowano

­

Ale człowieku jeżeli interesujesz się tym tematem to powinieneś wiedzieć że wiele spraw nie jest zależnych czysto od nas tylko od sponsora ;)

Gdzie dropią czarne lody?

Potwory, bossy, metki mapa 95.

tenor.gif

Opublikowano

Masz rację. Po co masz się udzielać na forum-najlepiej je wyłączyć i wmawiać ludziom, że macie nas sobą sponsora i nie macie do wszystkiego dostępu. Po co wchodzić do gry- organizować eventy. Nie chodzi o to aby były robione cały czas, lecz umiarkowanie. Nie musi być koniecznie zuo, jest masa innych eventów, które wprowadzane nawet dość często nie zepsują rynku,ale nie  najlepiej napisać historyjkę o stabilności rynku. Czekam jak napiszesz, że nie masz dostępu do konta, bo masz nad sobą sponsora. Po co banować boty, po co zapowiadać update, który nigdy nie wejdzie w życie. Po co urozmaicić grę na 75+ poziomie-przecież serwer stoi. Z dnia na dzień graczy ubywa, Do tego Wallander zakończyć przygodę na serwerze. Trzymam was za słowo."Będziemy nieprzerwanie kontynuować projekt bez względu na to co się będzie działo - nawet nie myślimy o jego zamknięciu." Zobaczy co zrobicie jak na waszym serwerze będzie kilku graczy i trzeba będzie dokładać do serwera. Serwera nie polecam-postawiony tylko i wyłącznie pod hajs.

To nie ta prezentacja ale odpiszę Ci tutaj. Miesiąc temu poleciała prośba o ogarnięcie forum i do tej pory nic. Wchodząc na forum sam widzisz co jest napisane. Jeżeli zobaczymy działania ze strony naszego sponsora który nie wywiązuje się w 100% z swoich obowiązków to też weźmiemy się do pracy bo nie mamy żadnej motywacji a jeżeli chodzi o pieniądze to zapewniam Cię z ręką na sercu że od 2 miesięcy zarobiliśmy aż 0 zł :)

logo.png

Opublikowano

To nie ta prezentacja ale odpiszę Ci tutaj. Miesiąc temu poleciała prośba o ogarnięcie forum i do tej pory nic. Wchodząc na forum sam widzisz co jest napisane. Jeżeli zobaczymy działania ze strony naszego sponsora który nie wywiązuje się w 100% z swoich obowiązków to też weźmiemy się do pracy bo nie mamy żadnej motywacji a jeżeli chodzi o pieniądze to zapewniam Cię z ręką na sercu że od 2 miesięcy zarobiliśmy aż 0 zł :)

To po co ten serwer dalej Stoi? Nie lepiej go zamknac i zaoszczedzic sobie wstydu ?

Opublikowano

Ej! Ludzie troszkę ogaru... Dyskusja tutaj tyczy serwera arianea ;) nie żadnego innego.

Pewno i tak nie dostanę odpowiedzi... Ale co mi tam zapytam.

Czy po update wartość z misji będzie działała?

Opublikowano

Ludziska cieszcie się,że są ludzie bo na 200% jak reklama sie skończy to zaczną się pustki.Tak jest z każdym serwerem  ;) Może ktoś kojarzy serwer z wakacji -5k ludzi(Asc*****) .A teraz tam nie wiem czy 50 osób gra...

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Mieli 2k ludzi bez reklamy,po paru wpadkach (znikajace 6/7,znikajace eq) stracili 25% graczy....ba i nic z tym nie robia,codziennie na forum ludzie robia tematy,kiedy w koncu oddadza eq.Tematy oczywiscie przez uposledzonego moda zamykane w 5 min z prosba o ciepliwosc.

Widzialem na forumowym sb,jak ktos pisac ze 30 min po zalozeniu tematu o oddawaniu eq wyslal pw,odnosnie itemka ktory zniknal na specjalnie stworzone konto do zwracania itemkow.

W temacie napisali ze w max 48h sprawe rozpatrza...jego pw nawet nie odczytano od tygodnia.

Zamiast rozwiazywac problemy z graczami to te bystrzaki zajmuja sie klepaniem aktualizacji wakacyjnej. WTF

Nie wiem na co gracze licza,ale nie trzeba byc geniuszem,zeby sie domyslec,ze nic z tego serwera nie bedzie,bo administracja to banda idi@#$% ktorzy wiedza jak stworzyc dobry serwer,ale nie maja pojecia jak nim zarzadzac.

3 miechy max i beda zwijac interes.

Opublikowano

Mieli 2k ludzi bez reklamy,po paru wpadkach (znikajace 6/7,znikajace eq) stracili 25% graczy....ba i nic z tym nie robia,codziennie na forum ludzie robia tematy,kiedy w koncu oddadza eq.Tematy oczywiscie przez uposledzonego moda zamykane w 5 min z prosba o ciepliwosc.

Widzialem na forumowym sb,jak ktos pisac ze 30 min po zalozeniu tematu o oddawaniu eq wyslal pw,odnosnie itemka ktory zniknal na specjalnie stworzone konto do zwracania itemkow.

W temacie napisali ze w max 48h sprawe rozpatrza...jego pw nawet nie odczytano od tygodnia.

Zamiast rozwiazywac problemy z graczami to te bystrzaki zajmuja sie klepaniem aktualizacji wakacyjnej. WTF

Nie wiem na co gracze licza,ale nie trzeba byc geniuszem,zeby sie domyslec,ze nic z tego serwera nie bedzie,bo administracja to banda idi@#$% ktorzy wiedza jak stworzyc dobry serwer,ale nie maja pojecia jak nim zarzadzac.

Mają dużo zgłoszeń gdy zrobili te specjalne konto z oddawaniem itemów to mieli ponad 300 zgłoszeń więc przez ten czas mają ich od c***a...więc niech kolega poczeka

ah..i każde nowe zgłoszenie ląduję na końcu listy ;)

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Strona nie dziala? Po wpisaniu

http://www.arianea.eu/

Pojawia sie strona do wynajmowania domen...

Działa :)

Co do serwa, zniechecilam sie bierna postawa administracji. Balansu jak nie bylo tak nie ma. Dobrze, ze dzisiaj startuje ciekawy projekt :)

Opublikowano

Bez reklamy było 800 online ;)­

tenor.gif

Opublikowano

Zaczynam jeszcze bardziej w to wierzyć że to serwer administracji pangeya ^^ A tam była taka sama sytuacja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...