Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludziska cieszcie się,że są ludzie bo na 200% jak reklama sie skończy to zaczną się pustki.Tak jest z każdym serwerem  ;) Może ktoś kojarzy serwer z wakacji -5k ludzi(Asc*****) .A teraz tam nie wiem czy 50 osób gra...

Większość ludzi nie odeszła ze względu na koniec reklamy,lecz na zmiany jakie zaczęła wprowadzać administracja.

projekt.jpg

Opublikowano

czemu mam blad polaczenia z serwerem logujac sie na kliencie? dodam ze nie posiadam wgranych plikow nie zwiazanych z serwerem oraz nic nie blokuje mi polaczenia. Strona dziala na ktorej moge sie normalnie zalogowac

POMOCY

Opublikowano

czemu mam blad polaczenia z serwerem logujac sie na kliencie? dodam ze nie posiadam wgranych plikow nie zwiazanych z serwerem oraz nic nie blokuje mi polaczenia. Strona dziala na ktorej moge sie normalnie zalogowac

POMOCY

Łącz się przez patcher.

tenor.gif

Opublikowano

Większość ludzi nie odeszła ze względu na koniec reklamy,lecz na zmiany jakie zaczęła wprowadzać administracja.

hmmm zmiany jakie zmiany ja się pytam bo praktycznie żadnych zmian przynajmniej takich istotnych od samego początku serwera nie zauważyłem ?? Jedyne zmiany to zmiany kosmetyczne .

Co do serwera powiem szczerze że jestem mega rozczarowany bo juz tyle czasu stoi a nawet głupiego stakowania kd  czy zwiększenie ilości staku do 1000  o którym wielokrotnie była mowa na forum serwera nie dodali  a  nie jest to zmiana która wymaga dużo pracy a znacznie ułatwia graczom przechowywanie przedmiotów , dodatkowy minus to brak aktywnego gma w grze bardzo rzadko można kogoś tam złapać  

Opublikowano

SIemka !

Opłaca się zaczynać grę ? Ciężko zrobić eq zarobić? Jak radzą sobie takie klasy jak archer bm healer ? W pvp i biciu bosów metków? Bo nie wiem czy pobierać :D a no i ile osób gra? Na obecną chwile

Opublikowano

SIemka !

Opłaca się zaczynać grę ? Ciężko zrobić eq zarobić? Jak radzą sobie takie klasy jak archer bm healer ? W pvp i biciu bosów metków? Bo nie wiem czy pobierać :D a no i ile osób gra? Na obecną chwile

To już zależy od cb.

O eq jest latwo.

Bm jako tako arch/hel to nupy. Kazda postac do metkow i bossow jest dobra.

Gra do 1,7k w godz sczytu a aktualnie 1,3k.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jak naprawic te ??????? , po wyborze postaci pod koniec ladowania sie pojawiaja i nie wiem jak to naprawic ??

Mam win xp, na kazdym KAZDYM innym serwerze nie mam czegos takiego 

Opublikowano

jak wystawić shopa na tydzień ? 

Na arianei nie ma systemu shopów offline.

Opublikowano

http://forum.arianea.eu/index.php?/topic/2244-%C5%82atka-xp/pobierz i wrzuć sobie do głównego folderu gry.

Dodaj skan..

SIemka !

Opłaca się zacząłem wczoraj grac i serio serwer mnie wciągną

Wielkim minusem jest jedynie ścinanie się gry w m1 w obu królestwach i mała ilośc dungeonów bo generalnie do 130 levela zostaje ci tylko exp i robienie eq 0 dungeonow i 0 metinow czy cos bo wszystko z mobow leci na ktorych expisz

Opublikowano

Pytanie,jak tutaj wziasc slub z buffem?? w sensie gdzie kupic garniak suknie i p.zareczynowy??  Daje like.

Za misje wszystkie gadżety dostaniesz.

Opublikowano

MalyShu planujecie reklame serwera?

Wallander szuka serwera teraz do serii.

Wasz serwer dziala stabilnie i ma dobra reputacje myslicie aby zaczal nagrywac z Arianeii?

Opublikowano

Dlaczego server jest taki zmulony?Ladowanie dlugie i po zalogowaniu trzeba zekac kilka sek zeby postka np:weszła na konia.Da sie cos z tym zrobic?

Serwer nie wyrabia. W nocy po 22 już szybciej śmiga :D

Opublikowano

No teraz to nie idzie grać . Po każdym tepaniu się na inną lokalizację zawiesza mi się gra i muszę od początku wbić na serwer i znowu czekać aż wejdę do gry . 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...