Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rud dalej trzeba szukać, czy dodali jakąś kopalnię?­

Od mapy 160 wzwyż dropia przywołania rud , i gracze też zrzucają rudy w m1 więc z tym problemu nie ma.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam 120lvl surą wp i mój najmocniejszy skill to rozproszenie magi -.- W pvp z surą bm padam zanim do niego podejdę. Wgl opłaca się robić klasy fizyczne? Jak to wygląda na max. lvl?

Opublikowano

Orientuje się ktoś może czy da się  w 1 momencie założyć pd z is + pd z gry + abonament expa ? 

PD z IS i PD z gry to na 100% (bo ten z IS masz w lewym górnym rogu, a ten z gry masz w EQ), a co do abonamentu to Ci nie powiem, bo nw co to jest nawet xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie no dobra rozumiem wszystko lagi , brak strony głównej 

No ale ku..ra czy was już całkiem popier.... za przeproszeniem ?? Co to ma być  Jakby było mało że na dungi w serwerze easy trzeba pt to jeszcze mi bd narzucać z jaką profesją mogę wejść na dunga ??

jajebie-hahaha.jpg
Opublikowano

Nie no dobra rozumiem wszystko lagi , brak strony głównej 

No ale ku..ra czy was już całkiem popier.... za przeproszeniem ?? Co to ma być  Jakby było mało że na dungi w serwerze easy trzeba pt to jeszcze mi bd narzucać z jaką profesją mogę wejść na dunga ??

jajebie-hahaha.jpg

Pzdr normalnie yebłem  nic tylko pogratulować wyobraźni  administratorom 

Opublikowano

Też bym to sugerowal zmienic...ciezki temat zgrac sie wszystkimi klasami.

Niby tylu ludzi online,ale tylu zlodziejow i kretaczy zarazem :/

Standardowe 2 osobowe pt by styknelo

Opublikowano

Rozumiem,że wynikły jakieś problemy ze stroną, ale naprawde nie ma mozliwości stworzenia stronki zastepczej, na ktorej mozna by założyć konto, odbugować postać, i.t.p? Serwer bardzo nam się spodobał, chcieliśmy pograć gildią, ale takie zaniedbania zniechęcają graczy. Zbugowała nam się postać, kolejny dzień braku mozliwości odbugowania, brak też ts serwerowego, gdzie mamy się zgłosić z tym problemem?

Anisha_awat_600_200.gif

Opublikowano

Bez szamana i ninji nie zrobicie tego dunga. Trochę to tępe. 

Jeżeli chodzi i serwer, to w porządku, tylko czasem administracja nie potrafi się sprecyzować. Ostatnie informacje 2 dni temu, trochę nie ładnie. 

ddd

Opublikowano

Jaką postac polecacie do pvp?

Zacząłem daggerem, jak on sie spisuje w pvp? Oczywiście mam nadzieję, że w PVM jakoś nie odstaje.

Opublikowano

mam 120lvl surą wp i mój najmocniejszy skill to rozproszenie magi -.- W pvp z surą bm padam zanim do niego podejdę. Wgl opłaca się robić klasy fizyczne? Jak to wygląda na max. lvl?

gram wp 192 lvl i bmy padają jak muchy na lajcie wystarczy eq zrobić , questy są bardzo ważne bo dają dużo stałych bonusów np odp na klasy, silny na klasy , lud, potwo itp

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Dunga dałoby się zrobić bez ninji ale on jest potrzebny by wejść .... Reszte dunga może sam szaman zrobić 

Opublikowano

źle go musisz składać,bo wp to kosior tylko musi mieć odpowiednio dobrane eq ;)

Opublikowano

rIhMzo1.png

Zaznaczy mi ktoś na tej mapie gdzie respi się ten Władca Duchów Drzew, bo przejechałem 2 razy cały red las i nie znalazłem.. 

Tam gdzie stoisz właśnie. Wbijaj na wszystkich ch moze trafisz bo ludzie campią.

Licze że naprawicie stronę i forum bo gracze już uciekają a serwer jest mega i naprawdę szkoda by bylo jakby za miesiac mialo juz byc 300 online.

Opublikowano

gram wp 192 lvl i bmy padają jak muchy na lajcie wystarczy eq zrobić , questy są bardzo ważne bo dają dużo stałych bonusów np odp na klasy, silny na klasy , lud, potwo itp

Można wiedzieć czy są jakieś questy z abs na magię i ile abs na magie daje zbrojka na twój lvl?

Opublikowano

Im dłużej strona stoi off, tym bardziej zaczynam się martwić, że to będzie totalna klapa.
Serwer rewelacyjny, wszystko idzie osiągnąć bez IS, ludzi od groma, ale ten brak strony oraz forum jest mega uciążliwy.

Opublikowano

Czy nikt nie próbuje tego ogarnąć ??? Znajomi chcą zagrac a nawet nie mogą zrobic konta ..  Zna ktos ip ts ??

z Tego co mi wiadomo to ten server nawet ts'a nie ma.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Czy nikt nie próbuje tego ogarnąć ??? Znajomi chcą zagrac a nawet nie mogą zrobic konta ..  Zna ktos ip ts ??

Administracja cały czas kombinuje. Serwer gry już jest zrobiony, normalnie można grać, nie wywala. Teraz na pewno robią to samo ze stronką, forum.

Opublikowano

Nad forum pracuje już technik żeby tak nie lagowało - niepowiem, że troche długo to trwa ale napewno jest blizej niż dalej :P

A serwer działa jak już należy, wiec zapraszam

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...