Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale gra działa i tak dalej a forum strona mogą być za tydzień dla mnie włączone aby grało się normalnie 

giphy.gif

Opublikowano

Chłopaki z administracji powiecie tak szczerze bez ściemy ktoś wam z ddosował stronę czy padła z braku nie opłacenia ?? Tak bez ściemy bo ja chciałem z is skorzystać i nie mam jak więc proszę was ładnie ruszcie swoje szanowne tyłki i jazda . Jestem dzieckiem IS i jak czegoś z is nie kupie to robię się chory więc nie denerwujcie mnie i sprężajcie swoje tyłeczki . Jestem cierpliwy ale 3 dni robienia strony? to letka przesada a jak nie ogarniacie tematu to po co się za to zabieraliście irytujecie mnie i tyle wam powiem. Stracicie graczy przez własną głupote ponieważ jak strona padła i forum to jest duże prawdopodobieństwo że serwer też może padnąć ponieważ szanowna administracja nie ogarnia tematu :( . A jest sporo graczy i szkoda byłoby ich stracić przez własną nie uwagę . Pozdrawiam SpokoAdi  <3  <3   . P.S jak coś liczę na Like ;*

Opublikowano

Ale gra działa i tak dalej a forum strona mogą być za tydzień dla mnie włączone aby grało się normalnie 

Czytaj uważnie co się tutaj pisze.

Ludzie chcą się zarejestrować, pobrać gre etc. Ja również chcę pobrać gre, łatke do XP, gdyż laptop mi się zepsuł.

//Edit.

Mogę kogoś prosić o klienta oraz łatkę do XP wraz ze skanem?

Opublikowano

Chłopaki z administracji powiecie tak szczerze bez ściemy ktoś wam z ddosował stronę czy padła z braku nie opłacenia ?? Tak bez ściemy bo ja chciałem z is skorzystać i nie mam jak więc proszę was ładnie ruszcie swoje szanowne tyłki i jazda . Jestem dzieckiem IS i jak czegoś z is nie kupie to robię się chory więc nie denerwujcie mnie i sprężajcie swoje tyłeczki . Jestem cierpliwy ale 3 dni robienia strony? to letka przesada a jak nie ogarniacie tematu to po co się za to zabieraliście irytujecie mnie i tyle wam powiem. Stracicie graczy przez własną głupote ponieważ jak strona padła i forum to jest duże prawdopodobieństwo że serwer też może padnąć ponieważ szanowna administracja nie ogarnia tematu :( . A jest sporo graczy i szkoda byłoby ich stracić przez własną nie uwagę . Pozdrawiam SpokoAdi  <3  <3   . P.S jak coś liczę na Like ;*

Nie strona jest jest opłacona bo dziś rano działała oni ogarniają ją bo ddsoują stronę to serwer też ma lagi ;c

Opublikowano

Gra 2k luda a jak chcesz pograć od nowa to masz problem  :) i po za tym zaczynasz grać tu ładnie poproś to ktoś ci wrzuci klienta 

giphy.gif

Opublikowano

Moze ktos wrzucic link do patchera bo stronka juz 3 dzien of.. a bez patcha nie da sie odpalic gry ;x

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

Wczoraj o 17:45 ktos napisal, ze strona zostanie wlaczona do 2godzin.. :-) ale sie te dwie godziny przeciagaja ^^

Unlucky :>

Opublikowano

Strony nie ma, nowi gracze nie mogą się zarejestrować to ­nie za dobrze stawia ten serwer w świetle chcących zagrać.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...