Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest już patologia,żałoże sie ze po tym zostanie max 1k osób z tych 2k co grało ;)

Idź pograj w majnkrata koleszko, bo jak nie wiesz co to DDoS-y to się lepiej nie odzywaj... patologia ? haha jedną wielką patologie to ty masz raczej w domu.. max 1k osób ? będzie jeszcze więcej jak wszystko się ustabilizuje.. podkreslam to nie ich wina, że serwer cały czas wywala lub lagi są, bo to przez DDOSY...

konkurencja nie potrafi stworzyć porządnego serwera, co za wredne... *******

x

Opublikowano

Idź pograj w majnkrata koleszko, bo jak nie wiesz co to DDoS-y to się lepiej nie odzywaj... patologia ? haha jedną wielką patologie to ty masz raczej w domu.. max 1k osób ? będzie jeszcze więcej jak wszystko się ustabilizuje.. podkreslam to nie ich wina, że serwer cały czas wywala lub lagi są, bo to przez DDOSY...

konkurencja nie potrafi stworzyć porządnego serwera, co za wredne... *******

Konkurencja konkurencją, ddosy były od samego początku, na poprzedniej maszynie/serwerowni serwer jako tako się trzymał, dało się spokojnie grać, były chwilowe zwiechy lecz teraz wywala chanele, jest problem z logowaniem się. Pozostaje czekać aż administracja dobrze ustawi serwer i go zabezpieczy. Nowa maszyna nowe ustawienia. Życzę im jak najlepiej bo serwer mistrzostwo świata. :)

Opublikowano

­zamiast bawić się w kupowanie lepszych zabezpieczeń (o ile to robicie) napiszcie do kogoś kto się zna na tym, wiem co mówie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Oj, widzę, że serwer zmaga się z potężnym kryzysem :/, nie dobrze, bardzo dobrze się to wszystko zapowiadało, niestety teraz jest coraz gorzej, od 3 dni ani razu nie udało mi się zalogować, pokazuje niby 1k on-line, nie wiem jakim cudem im się to udało, no ale jednak jakoś się zalogowali, ja odpuszczam, sorry :), powodzonka 

Opublikowano

Oj, widzę, że serwer zmaga się z potężnym kryzysem :/, nie dobrze, bardzo dobrze się to wszystko zapowiadało, niestety teraz jest coraz gorzej, od 3 dni ani razu nie udało mi się zalogować, pokazuje niby 1k on-line, nie wiem jakim cudem im się to udało, no ale jednak jakoś się zalogowali, ja odpuszczam, sorry :), powodzonka 

Przez 10h gry dziś wyjebało mnie 2 razy.. Więc nwm o czym mówisz :)

Opublikowano

Przez 10h gry dziś wyjebało mnie 2 razy.. Więc nwm o czym mówisz :)

Jeżeli masz czas, to spoko, ja nie mam zamiaru go tutaj tracić, tym bardziej, że gram tylko po pracy, w czasie w którym jest najwięcej ludzi. 

Ponadto wczytuje mi postać i ciągle wywala mnie do okna logowania, po prostu mnie to wkur*** więc sobie odpuszczam całkowicie :).

Opublikowano

Gra straciła swój urok. Expić? Odpada loga co 2 spoty... No to idę na bossy 3/4 hp ubije i loga wchdzę boss full hp... Na invorii grało więcej luda też ddos'owali i dał się grać z lekkimi lagami a tutaj to już przesada a szkoda.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Gra straciła swój urok. Expić? Odpada loga co 2 spoty... No to idę na bossy 3/4 hp ubije i loga wchdzę boss full hp... Na invorii grało więcej luda też ddos'owali i dał się grać z lekkimi lagami a tutaj to już przesada a szkoda.

Invoria miala lepsza maszynę.

Lagi są zawsze wlasnie w godz 20-24... Pewno polaczek cebulaczek ktory ddosuje przychodzi z pracy ( pakowanie cebuli ) i leci z tematem.

Gram od poczatku i nawet takie cos jak lagi nie zepsuja mi tej gry... Bo na taki serwer czekalem kilka lat.

Opublikowano

To jest śmieszne nawet zalogować się nie da. Jak ten serwer tak dalej bedzie działał to ja dziękuję. Przychodze po pracy troche się zrelaksować, ale ten serwer mi to uniemożliwia. Widzę, że kompletna amatorka ze strony administracji, skoro takie problemy występują od kilku dni a szanowna administracja nie potrafi tego naprawić. Daje max 2 dni temu serwerowi inaczej ide szukać innego gdzie będzie można pograć i DA SIĘ ZALOGOWAĆ ;]

Opublikowano

czy tylko ja tak mam ? chce sie zalogować do gry ale pisze mi caly czas ze zostane połaczony co jest ????   na stronie pisze ze wszystkie ch ON i ze logowanie też jest ON i że gra 1,301 ludzi to o co chodzi ? 

nie, nie tylko Ty tak masz 70% ludzi tak ma, są ataki na serwer

Opublikowano

Tak wgl. to po co temat został ponownie otworzony? Żeby gimbaza mogła ponarzekać, bo nie ma co robić po szkole?

Nic nie wnosisz do tematu tylko spam, coś nie pasuje to nie czytaj tego. Co do gimbazy to się nie odniosę, bo Twój iloraz inteligencji daje wiele do myślenia. Po to jest ten temat, aby zgłaszać problemy, zażalenia, a że administracja nie potrafi wejść tutaj i odpisać co i jak to tylko wyłącznie ich wina. Spamu by nie było, gdyby ktoś się wgl tym interesował. Z resztą nie mam czego oczekiwać, po osobach które robią coś na odpierdol :)

Opublikowano

Nic nie wnosisz do tematu tylko spam, coś nie pasuje to nie czytaj tego. Co do gimbazy to się nie odniosę, bo Twój iloraz inteligencji daje wiele do myślenia. Po to jest ten temat, aby zgłaszać problemy, zażalenia, a że administracja nie potrafi wejść tutaj i odpisać co i jak to tylko wyłącznie ich wina. Spamu by nie było, gdyby ktoś się wgl tym interesował. Z resztą nie mam czego oczekiwać, po osobach które robią coś na odpierdol :)

Twoje narzekanie też nic nie wnosi. Wczoraj był post jeden duży ,że są ataki na serwer i czasem może logowanie paść, a administracja cały czas to naprawia i to widać.

A tak poza tym jeśli Ci coś nie pasuje to szukaj już teraz nowego serwera o 1 gracza mniej nikt nie będzie płakać.Bo jak widze te wasze smuty to  aż żal mi się was robi ludzie, serwer nie działa 5min i już płacz itp.

Opublikowano

Twoje narzekanie też nic nie wnosi. Wczoraj był post jeden duży ,że są ataki na serwer i czasem może logowanie paść, a administracja cały czas to naprawia i to widać.

A tak poza tym jeśli Ci coś nie pasuje to szukaj już teraz nowego serwera o 1 gracza mniej nikt nie będzie płakać.Bo jak widze te wasze smuty to  aż żal mi się was robi ludzie, serwer nie działa 5min i już płacz itp.

1 gracza mniej? I tak powoli każdy będzie odchodził aż zostaniesz sam ze swoim ego :). Skoro logowanie nie działa to powinni wyłączyć serwer, a nie że 1k graczy sobie gra. Mi to nie robi, może sobie nie działać nawet i 30min, i tak grałem tutaj 15min, bo gra nie pozwala. I dzięki takiemu rozumowaniu jak Twoje, konkurencja zdobywa graczy :)

Opublikowano

I wez tutaj cos osiagnij... bije lemura a na niego czeka w cholere ludzi... Dobra dojawil sie prawie hp mu spadlo i co i kick...

Opublikowano

I wez tutaj cos osiagnij... bije lemura a na niego czeka w cholere ludzi... Dobra dojawil sie prawie hp mu spadlo i co i kick...

Co do lemura to masz jego przywolanie :)

Opublikowano

Witam  oddaje  konto  na  tym  serwie   macie   tutaj  NINJA  154lvl  Dagger  Bez   eq   ale  myśle  te   to  pikuś  nik   to  "OhAh"    (   login:arek1993   Hasło:arek1906)

I co ktos ci da eq tam i sobie przypomnisz na emaila?

Co do lemura to masz jego przywolanie :)

To pierw to dropnij... Nie zawsze przychodzi 33% masz

Opublikowano

I co ktos ci da eq tam i sobie przypomnisz na emaila?

To pierw to dropnij... Nie zawsze przychodzi 33% masz

Pierw to Ty go ubij aby Cie nie wywaliło jak to ludzie piszą xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...