Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytać nie umiesz ?

Moze i umie, po co ta agresja? pozny ranek to srednio konkretna informacja, a domyslam sie ze o taka wlasnie tutaj chodzilo. Swoja droga, kiedy konczy sie pozny ranek? mamy juz 12:03, a u mnie to juz podchodzi pod poludnie, nie wiem jak u innych :-) Mogliby chociaz zamiescic jakas informacje o drobnych opoznieniach :-)

Unlucky :>

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie expić na 173 LvL-u jak już prawie wcale exp nie leci z zwiększonym o 50% i PD (expie na mapce odpowiedniej na mój poziom, ale strasznie wolno leci exp) ?

Opublikowano

Gdzie expić na 173 LvL-u jak już prawie wcale exp nie leci z zwiększonym o 50% i PD (expie na mapce odpowiedniej na mój poziom, ale strasznie wolno leci exp) ?

Nie wiem jak tutaj ale na innych serwerach na 170+ to do av2 się wracało i było lepiej niż na tych poziomowych mapach, tutaj nie mam pojęcia ale możesz sprawdzić 

Opublikowano

Jak tobie nie leci exp na 173 lvlu to radze ci skończyć gre na tym etapie na którym jesteś po co się męczyć ?

Nie wiem jak tutaj ale na innych serwerach na 170+ to do av2 się wracało i było lepiej niż na tych poziomowych mapach, tutaj nie mam pojęcia ale możesz sprawdzić 

Tak masz racje niech wróci z mapy 160 na mape 80 czy tam 90 na pewno szybko dobije 180 

Opublikowano

Jak tobie nie leci exp na 173 lvlu to radze ci skończyć gre na tym etapie na którym jesteś po co się męczyć ?

Tak masz racje niech wróci z mapy 160 na mape 80 czy tam 90 na pewno szybko dobije 180 

Dużo expa leci z misji i nie wiem czy np. na 174-175 będzie jakaś misja ? Czy trzeba kulać aż do 180 ?

Opublikowano

Dużo expa leci z misji i nie wiem czy np. na 174-175 będzie jakaś misja ? Czy trzeba kulać aż do 180 ?

Na każdej mapie masz misje takie jak np zabicie bossa, polowania, biolog itp Jak nie masz już żadnych polowań itp to znaczy że raczej teraz będziesz miał nowe na mapie 180+

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem to zmieniają maszynę na lepszą , dodali juz 6 i 7 chanel więc tylko poczekajmy

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Ponad 300 osób czeka na waszym forum, a wam trudno wysłać jednego człowieka żeby napisał co się dzieje i ile to jeszcze potrwa. 

Trochę głupio. 

Opublikowano

Ponad 300 osób czeka na waszym forum, a wam trudno wysłać jednego człowieka żeby napisał co się dzieje i ile to jeszcze potrwa. 

Trochę głupio. 

Potrwa ile ma potrwac... Bez paniki, ogarna wszystko to wlacza.

Opublikowano

Jest może teamspeak serwerowy?

Poki co nie ma, jest w planach z tego co wiem :-)

Opublikowano

Nie każdy ma konto na forum nie możecie po prostu tu wkleić tego...

1. Zmiany ogólne.

• nowy serwer
  • nieskończona zmianka 1-5
  • 6/7 bonus został usunięty z kostiumów i nie można go już dodawać
  • ceny bryłek zostały poprawione
  • pierścień magmy leci teraz tylko z potwora Płomień, a szansa na drop to 5%
  • wejście na wojny znajduje się w kategorii System pod "N"
  • poprawiono obrażenia zadawane ze skilli, aby pvp nie opierało się jedynie na hitach
  • Insr. Jazdy Konnej nie dropią już po 160 poziomie postaci

Wyjaśnienia odnośnie tak długiej przerwy.

W nocy przenieśliśmy się na nowy serwer. O godzinie 5:35 dostaliśmy informację, że na serwerze wykryto usterkę. Musieliśmy czekać, do usunięcia usterki i dopiero mogliśmy kontynuować. Gdyby tego było mało naszemu specowi od serwerów spaliło się wszystkie 8 dysków w PC. Wkrótce powinniśmy wszystko ogarnąć i udostępnimy wam serwer do gry. 

Wszystkie konta VIP otrzymają +24h.

Informacja z forum servera od administratora kryjacego sie pod nickiem Itzel

Opublikowano

1. Zmiany ogólne.

• nowy serwer
  • nieskończona zmianka 1-5
  • 6/7 bonus został usunięty z kostiumów i nie można go już dodawać
  • ceny bryłek zostały poprawione
  • pierścień magmy leci teraz tylko z potwora Płomień, a szansa na drop to 5%
  • wejście na wojny znajduje się w kategorii System pod "N"
  • poprawiono obrażenia zadawane ze skilli, aby pvp nie opierało się jedynie na hitach
  • Insr. Jazdy Konnej nie dropią już po 160 poziomie postaci

W nocy przenieśliśmy się na nowy serwer. O godzinie 5:35 dostaliśmy informację, że na serwerze wykryto usterkę. Musieliśmy czekać, do usunięcia usterki i dopiero mogliśmy kontynuować. Gdyby tego było mało naszemu specowi od serwerów spaliło się wszystkie 8 dysków w PC. Wkrótce powinniśmy wszystko ogarnąć i udostępnimy wam serwer do gry. 

Wszystkie konta VIP otrzymają +24h.

Informacja z forum servera od administratora kryjacego sie pod nickiem Itzel

Rozumie,że jest to naprawa bonu magiczna wartość ataku?

projekt.jpg

Opublikowano

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Hahaha , fajne bajki.   Głównemu technikowi w felerną noc , na dachu domu wylądował jeszcze Azrael , i musiał on go ubić.  A że ekwipunek zostal na serwerze , to musieli wszyscy jechać do Maroka( tam mieszka technik) , i ubić go całą administracją , wraz z buffującymi moderatorami forum.

Czekamy , aż włączycie.  I fajne zmiany , na plus ;P

Opublikowano

Kiedy serwer będzie ON?

Jak odpalą, nie ma co tak spamować, przecież jasno napisane, że muszą wszystko ogarnąć i serwer wróci do żywych :).

Opublikowano

Jak odpalą, nie ma co tak spamować, przecież jasno napisane, że muszą wszystko ogarnąć i serwer wróci do żywych :).

Dobra,dobra... spoko tylko zapytałem :D

Opublikowano

Pytanie do was : Pet z IS'a jest najlepszy pod pvp? Czy w grze można zdobyć takiego samego , lub lepszego? :D

Najlepsze pety do PvP dropią z Razadora i Tafdora , nie ma ich w IS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...