Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie trzeba coś pobierać znowu , tzn  nowego clienta?

Raczej nie wystarczy ze odpalisz patchera.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozdrowienia , 0 infa od administracji o serwerze . Admin sobie siedzi na shoutbox i spamuje jakies glupoty a serwer od 3 w nocy off ;> . Dobrze oby tak dalej ;ld

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Pozdrowienia , 0 infa od administracji o serwerze . Admin sobie siedzi na shoutbox i spamuje jakies glupoty a serwer od 3 w nocy off ;> . Dobrze oby tak dalej ;ld

Pozdrowienia to ty masz ode mnie...napisane jest,że nie wiedzą sami dokładnie kiedy będzie ON? Napisane...to co złą opinie dajesz dla serwera? Niby taki beznadziejny ,a każdy i tak gra dalej -.-

Serwer polecam,fajna atmosfera,dużo miłych i pomocnych graczy no i z administracją można sobie od tak pogadać ;)

Opublikowano

Pozdrowienia to ty masz ode mnie...napisane jest,że nie wiedzą sami dokładnie kiedy będzie ON? Napisane...to co złą opinie dajesz dla serwera? Niby taki beznadziejny ,a każdy i tak gra dalej -.-

Serwer polecam,fajna atmosfera,dużo miłych i pomocnych graczy no i z administracją można sobie od tak pogadać ;)

Nie daje złej opinii bo sam tam gram i serwer mi się podoba ;> . Opisuję sytuację jaka teraz występuje  ;p . Jeśli właściciele serwera nie wiedzą co się dzieje i kiedy ON to kto ma wiedzieć ? :>

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Tylko idioto nie on jest od czegos innego .... Czekajcie lepiej aby zrobili na 100% niż aby dalej kickalo :P

Opublikowano

Przerwa od 3 rano,miało być do późnego ranka,a już 20 i serwera dalej nie ma ;)

K***a czytanie nie boli...

Wyjaśnienia odnośnie tak długiej przerwy.

W nocy przenieśliśmy się na nowy serwer. O godzinie 5:35 dostaliśmy informację, że na serwerze wykryto usterkę. Musieliśmy czekać, do usunięcia usterki i dopiero mogliśmy kontynuować. Gdyby tego było mało naszemu specowi od serwerów spaliło się wszystkie 8 dysków w PC. Wkrótce powinniśmy wszystko ogarnąć i udostępnimy wam serwer do gry. 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

K***a czytanie nie boli...

Wyjaśnienia odnośnie tak długiej przerwy.

W nocy przenieśliśmy się na nowy serwer. O godzinie 5:35 dostaliśmy informację, że na serwerze wykryto usterkę. Musieliśmy czekać, do usunięcia usterki i dopiero mogliśmy kontynuować. Gdyby tego było mało naszemu specowi od serwerów spaliło się wszystkie 8 dysków w PC. Wkrótce powinniśmy wszystko ogarnąć i udostępnimy wam serwer do gry. 

Teraz nagle strona i forum nie działa... Wątpię, że serwer wstanie.

Opublikowano

Teraz nagle strona i forum nie działa... Wątpię, że serwer wstanie.

No to się jeszcze zdziwisz

Mogli by dodać za czekanie drop szkatułek a wiech perły ulepki i takie tam 

Poyebało ?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Witam  mam  pytanko   czy  w  ogóle opłaca   się  grać  ninja dagger  ?mam  juz   146   lvl   i  tak z  każdym  lvlem    nie  chce mi  sie  grać ninja    ale  patrze  że  jest  dużo sur   wp   kogo polecacie  pod   PVP ?   

Tak opłaca się grać ninja

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Gdzie efektywnie dropić PD, skąd lecą te na 30min, a skąd te na 1h? 

te na 30min z bossów i skrzyn serwerowych a te 1h to chyba z isu nie jestem pewny :P

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Ten to wie kiedy włączy 

Jak bedzie działał to napewno się o tym dowiesz. Uzbroj sie w cierpliwość, napewno zostanie to zrekompensowane ;]

1431978880-U718.jpg

jbzoKz9.png

Opublikowano

Jak bedzie działał to napewno się o tym dowiesz. Uzbroj sie w cierpliwość, napewno zostanie to zrekompensowane ;]

1431978880-U718.jpg

Marne kopiowanie czyjegoś pomysłu. 

Wymyśl coś własnego, nasienie ctrl + v. 

Czterech administratorów na forum i żaden nie potrafi się sprecyzować, żałosne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...