Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Loguje się, wybieram postać, wczytuje i......

i wywala do logowania :(

@edit: stara postać działa, na "nową" niestety nie mogę sie zalogować : //

Opublikowano

Loguje się, wybieram postać, wczytuje i......

i wywala do logowania :(

Mnie raz loguje, raz nie. To samo. Pewnie jeszcze wszystkiego na nowej maszynie nie poustawiali. 

Opublikowano

Racja, teraz już mi działa normalnie. Dodam, że jest jakaś chyba nowa łatka dla Windowsa XP - pobrałem ją, bo stara nie wczytywała dodanych CH i u mnie już najsowo wszystko działa.

Opublikowano

Racja, teraz już mi działa normalnie. Dodam, że jest jakaś chyba nowa łatka dla Windowsa XP - pobrałem ją, bo stara nie wczytywała dodanych CH i u mnie już najsowo wszystko działa.

jak patcherem odpaliłem, to wszystko mi dodało po prostu nie działa mi jedno konto 

Opublikowano

Pobralem waszego clienta wczoraj, dzis probuje sie zalgowac i ciagle mam blad, o co chodzi

Sprawdź łatkę na forum lub odpal przez patchera.

Działa mi tylko 1 postać, sprawdzałem nowo założone konto i nic, tak jak pisałem wyżej, loguje, wybieram wczytuje i do ekranu logowania, wie ktoś, czego to może być wina? 

Opublikowano

Nie macie co się denerwować lagi oraz ciągłe wyrzucanie to nie ich wina, lecz DDoS-ów, nad którymi pracują.. komus żal d*** sciska, że nie potrafi zrobić tak porządnego serwera.. :)

x

Opublikowano

Spinacie sie jakbyscie z konkurencji byli :)

Widzialem wiele pytan w temacie co do zarobku.

Brakuje wam perel czy checi?Jesli macie checi to mam dobra oferte:

Potrzebny mi pas na 180lv. Oczywiscie +9.Ulepy to tylko perly i nici.Robi sie przez kopanie rud i wymiane ich u sury,moge nawet odsprzedac po dogadaniu sie po 5-10 zwojow przywolan rud,co napewno starczy.

Wystarczy tylko miec jakies po 80-100 perel wkladu wlasnego ( w sumie to nawet nie wiem ile tych perel tam potrzeba,ale na pewno nie wiecej),4 konta do kopania i w nie cale 3-4h ktos pracowity jest po 800 kazdej perly do przodu.

Zadnej wielkiej filozofii nie ma,a dam zarobic. Po 800 kazdej perly wystarczy spokojnie na wbicie zbroi,broni do expa na 150lv,kupno itemkow do expa na 115,155 i jeszcze sporo zostanie.

Zainteresowani prosze o pw.

Opublikowano

Ten server jest teraz jak bomba zegarowa nie wiesz kiedy ch ... radze zróbcie coś z tym bo to zaczyna być powoli żenujące 

Opublikowano

3 dzień z rzędu idzie pograć max 3/4h dziennie,serwer off prawie cały czas; )

Pozdrawiam Shreeks,odpisałbym ci na 4um no ale... nie moge wbić nawet    xD

I nie płacz na forum że pisze farmazony i gram dalej,serwer mi sie podoba ale niech ci na mpcforum też wiedzą co sie dzieje,bo widze że najlepiej dla ciebie by było jakby wszystko było ukryte :D

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...