Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graczy wam nie przybędzie jak tego nie ogarniecie :)

Wczoraj nie dało się grać ,dzisiaj znowu to samo. :>

Server RIP.

i dobrze nich trochę ubędzie... przynajmniej jakiegoś bossa może ubije

Opublikowano

czy aktualnie serwer jest wyłączony? tyle co pobrałem a widzę, że nie można się zalogować i jakaś informacja na stronie o atakach jest ;/

<3

Opublikowano

Masz 50000 serwerów z ts ale okej :)

słabo zabezpieczony serwer ? to dziwne że 90 % serwerów ma problemy z DDOSAMi ale ty  za pewne nie wiesz co to jest . ;(

Rozpłacz się z tym pd ? ja bez pd z isu wbiłem 195 i jest źle ?

No z tymi 90% to gruba przesada, teraz już zabezpieczenia przed atakami są normą. Co do serwera to mam nadzieję że się ustabilizuje.

QufL90L.png

Opublikowano

i dobrze nich trochę ubędzie... przynajmniej jakiegoś bossa może ubije

to jest prawdziwe podejście do tematu, dla mnie mistrz! :D

@topic

co się dzieje z serwerem, że dwa dni OFF? Czy to już koniec?!

Opublikowano

Channele nie padaja z atakow ddos, pasc moze jedynie logowanie.

@sherer

Ty lepiej przypilnuj  pewna osobę z swojego teamu.. Bo jest odpowiedzialna za kradzieże itemów na arianei.

Jak coś PW / ew TS.

Poczekajmy troche nie ukrywam ze tez sie denerwuje ;/

Opublikowano

Ten co pisze ze serwer off jest przez 2 dni to jest w bledzie :) od godziny 7.00 ok serwer działał do 15-16.

Bardzo możliwe, w tym czasie pracuje, więc nie mam czasu na sprawdzanie 24h czy serwer jest ON, czy OFF

Opublikowano

Moim zdaniem temat do czasu uruchomienia serwera powinien zostać zamknięty. Administracja napisała jasno na stronie co i jak, ale i tak banda idiotów z konkurencji, probojaca zchrzanic dobra opinie serwera będzie pisać tutaj straszne glupoty. Takie problemy mogą przydarzyć się każdemu, tym bardziej, że nie jest to zależne od samej administracji. Co Wy ludzie chcecie ździałać? Zdecydowanie serwer roku, paru lat osiagający już w pierwszym tygodniu ponad 2.200 osób online bez zadnej konkretnej reklamy jutuberow, ktora ma dopiero nastąpić. Żal mi ludzi, ktorzy wypisuja tutaj jakies brednie na temat tego serwera. Czytac sie tego nie da, serio. :) Co do samej administracji to nie widzialem jeszcze takiej na zadnym serwerze. Natychmiastowo reagują na problemy, prośby, jakies drobne niedociagniecia, propozycje i od razu wdrąrzają to w serwer. Jestem święcie przekonany, że z takim podejsciem, przedewszystkim takim serwerem arianea stanie się gigantem na metinowskiej scenie i bedzie stała dobre pare lat z caly czas utrzymujaca sie wysoką ilością osob online. Drugi najlepszy serwer tuż po starym diamondzie w mojej "karierze." O wlaczenie serwera mozecie byc spokojni, bo uwierzci, ze gram w metina juz pare ladnych lat i takiej profesorki dawno nie widzialem.

//sry za literowki, bledy, pisze z tel

Opublikowano

Nie wiem na ch*ja DDoSują serwer przecież oni żadnych korzyści z tego nie mają ..

ludzie odchodzo do nich

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wiem na ch*ja DDoSują serwer przecież oni żadnych korzyści z tego nie mają ..

Traca ludzi na swoich serwerach wiec musza przeszkadzac topowym serwerom.

Opublikowano

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2002): Connection timed out in /home/arianea/public_html/_setings/_setings_mysql.php on line 31

Failed to connect to mysqli

coś się dzieje 

prosilbym moda o zamkniecie tematu az do wlaczenia serwer gdyz robi sie tu niepotrzebny spam :)

Opublikowano

coś się dzieje 

prosilbym moda o zamkniecie tematu az do wlaczenia serwer gdyz robi sie tu niepotrzebny spam :)

wcześniej jak działała stronka to było info, że problemy ze sprzętem jakieś i trzeba po prostu czekać :)

Opublikowano

Jak jesteś jego założycielem tematu to możesz poprosić o jego zamknięcia są ataki na serwer i tyle 

giphy.gif

Opublikowano

Zrozum, że CH nie padają od DDoS'ów...

Problemem są pliki source ^^

Opublikowano

Co oznacza ten komunikat na stronie?

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2002): Connection refused in /home/arianea/public_html/_setings/_setings_mysql.php on line 31

Juz po serwie?

Opublikowano

Co oznacza ten komunikat na stronie?

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2002): Connection refused in /home/arianea/public_html/_setings/_setings_mysql.php on line 31

Juz po serwie?

Tak

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...