Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym momencie temat przegląda ok. 90 na samym MPC czyli widać, że zainteresowanie jest :).
Teraz tylko czekać aż odpalą i zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z liczbą graczy.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogli by dać do is przyzwoite wierzchowce i pandę baobao, bo jak na razie nie ma sensu wydawanie 20zł na peta którego zmienię jak dropnie mi lepszy -.-

Opublikowano

Mogli by dać do is przyzwoite wierzchowce i pandę baobao, bo jak na razie nie ma sensu wydawanie 20zł na peta którego zmienię jak dropnie mi lepszy -.-

Zamiast kupować peta gorszego, lepiej kup kupony SM w IS i te kupony wymień na tego lepszego peta. Wystarczy troche pomyśleć :)

Opublikowano

Zamiast kupować peta gorszego, lepiej kup kupony SM w IS i te kupony wymień na tego lepszego peta. Wystarczy troche pomyśleć :)

ile kosztuje ten lepszy pet sm'ek ?

Opublikowano

Zauważyłem dziwne zjawisko znikania 6/7 które zostało już wbite w jakąś rzecz w eq . Nie wiem jak to możliwe, ale właśnie tak stało mi się z branzą i naszyjnikiem 

Opublikowano

Miał być pd dla vip 24h dluzej jakos tego nie widzialem znowu pd wzielem z vip i nie dziala znowu w du..

Opublikowano

Serwer jest dobry ale to co się dzieje z nim w tym momencie może mieć duży wpływ na spadek ilości graczy :/

Opublikowano

Z forum też coś jest :D

Strona i forum jest na tym samym hostingu co serwer, takze jak serwer pada to forum przeważnie też

Admin zapewnia, ze jeszcze dzisiaj bedzie ON takze zobaczymy.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Ts3 nie ma serwer słabo zabezpieczony forum i strona pada im logowanie do bani kup pd z is to ci przepadnie  :angry:

giphy.gif

Opublikowano

Ts3 nie ma serwer słabo zabezpieczony forum i strona pada im logowanie do bani kup pd z is to ci przepadnie  :angry:

Masz 50000 serwerów z ts ale okej :)

słabo zabezpieczony serwer ? to dziwne że 90 % serwerów ma problemy z DDOSAMi ale ty  za pewne nie wiesz co to jest . ;(

Rozpłacz się z tym pd ? ja bez pd z isu wbiłem 195 i jest źle ?

Opublikowano

Easy nr.1 na rynku, masa ludzi, konkurencja ma ból czterech liter, wiec lecą DDoS'y ! wystarczy poczytać czat z jakich serwerów ludzie uciekają, a odpowiedź prawie że na tacy podana  :D

Opublikowano

Serwer stoi nie od dziś jak im pada logowanie co chwila znaczy ze maszyna słaba jakoś na invorias2 nie ma problemu jak mają kasę i dobrą maszynę do gra się normalnie a na maszynie jest invorias1 i s2 

giphy.gif

Opublikowano

Serwer stoi nie od dziś jak im pada logowanie co chwila znaczy ze maszyna słaba jakoś na invorias2 nie ma problemu jak mają kasę i dobrą maszynę do gra się normalnie a na maszynie jest invorias1 i s2 

Padające chanele są właśnie efektem np. ataków DDoS ! nie wiem na jakiej maszynie jest serwer postawiony, ale mimo wcześniejszych prób można było grać. Wnioskuję że maszyna przyzwoita, ale ataki muszą być konkretne. Nie trzeba być geniuszem by stwierdzić, że to na chwilę obecną bardzo dobry easy, a co ważniejsze grywalny ! Ludzie uciekają z innych serwerów, a ogłoszeń na czacie jest tyle, że można przebierać w ofertach jak na chińskim jarmarku. Z tego co wiem celem administracji było osiągnięcie 2k graczy co im już się udało, gdzie w niedzielę było ponad 2,2k ludu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...