Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Healler to gówno a hp ma  sie za duzo,z kolega klepaliśmy na 190 lvlach ( z full eq 180+9 i is ) bodego 194 lvl z full eq,2/3 minuty bicia i stał dalej,nie odchodził tylko klepał sie caly czas. Hp ma sie z 320k+,skillami bije po 20k heallerem,hity 30 ale o dziwo i tak sie nie da NIKOGO NA 190+ UBIĆ JEŚLI UZYWA POTEK 

Bez podrowien

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Healler to gówno a hp ma  sie za duzo,z kolega klepaliśmy na 190 lvlach ( z full eq 180+9 i is ) bodego 194 lvl z full eq,2/3 minuty bicia i stał dalej,nie odchodził tylko klepał sie caly czas. Hp ma sie z 320k+,skillami bije po 20k heallerem,hity 30 ale o dziwo i tak sie nie da NIKOGO NA 190+ UBIĆ JEŚLI UZYWA POTEK 

Bez podrowien

Nie heller nie jest gownem.. Gownem sa ludzie ktorzy nie potrafia nim grac i tylko narzekaja.

Bez pozdrowien.

Opublikowano

znów nie da sie połączyć z serwerem? czy tylko u mnie wisi na ,, zostaniesz połączony z serwerem,, ? hmm 3 dzień próbuje zagrać i wciaż nie moge;/ niestety w domu jestem w godzinach 17-24 i akurat w tych godzinach nie działa serwer;/ 

po kilku próbach połączenia i zabawa ze zmiana ch działa :) sory za wprowadzenie w błąd

W takich sytuacjach najlepiej wpisać złe pasy, wyskoczy komunikat i wtedy wpisać prawidłowe i powinno zalogować. Mi serwer cały dzień chodzi już dobrze, nie wywala, normalnie się loguję jak na początku. Administracja się chyba już uporała z problemami. :) Tylko teraz forum i stronka nie działa, ale poczekajmy. 

Mógłby mi ktoś dać tą łatke do XP by mi nie wywalało znaków? Bo strona i forum off ._.

Zaraz Ci wrzucę. :)

/// łap :) 

//do moderatora - pliku juz nie wrzucam, bo raczej tamta osoba już to pobrała, mi net siada i nie dam rady ponownie zauplodować. Skan podrzucam: https://www.virustotal.com/pl/file/8de7045fce10f7af71dfcd4e6478bb9430241767d5bd7f899643494790a79bf0/analysis/1432236109/

xtef

Opublikowano

Nie heller nie jest gownem.. Gownem sa ludzie ktorzy nie potrafia nim grac i tylko narzekaja.

Bez pozdrowien.

Wytłumacz czy mając wymaxowane eq do 190 lvla im dłużej nim grałem tym wiecej bede bił? Bo nie rozumiem,nie moja gra jest problemem tylko dmg heallera to problem ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wytłumacz czy mając wymaxowane eq do 190 lvla im dłużej nim grałem tym wiecej bede bił? Bo nie rozumiem,nie moja gra jest problemem tylko dmg heallera to problem ...

Jeszcze nie zauważyłeś,że każda postać na wysokim lvl zadaje bardzo małe dmg ze skilów,hitów postaciom ze swojego przedziału,które mają zrobione podobne eq? Od początku serwera prosiłem aby administracja naprawiła magiczną wartość ataku oraz podwyższyła bon silny na ludzi. Do tej pory 0 odzewu ze strony administracji.

projekt.jpg

Opublikowano

Jeszcze nie zauważyłeś,że każda postać na wysokim lvl zadaje bardzo małe dmg ze skilów,hitów postaciom ze swojego przedziału,które mają zrobione podobne eq? Od początku serwera prosiłem aby administracja naprawiła magiczną wartość ataku oraz podwyższyła bon silny na ludzi. Do tej pory 0 odzewu ze strony administracji.

Poki co maja ważniejsze rzeczy na głowie takie jak np: ogarniecie ataków -.-

Opublikowano

Poki co maja ważniejsze rzeczy na głowie takie jak np: ogarniecie ataków -.-

Odczuwałeś dzisiaj jakieś ataki na serwer,bo ja nie. Priorytet to jest naprawienie padających ch,ataki oprócz padającego logowania nie były żadnym problemem dla serwera.    

projekt.jpg

Opublikowano

W takich sytuacjach najlepiej wpisać złe pasy, wyskoczy komunikat i wtedy wpisać prawidłowe i powinno zalogować. Mi serwer cały dzień chodzi już dobrze, nie wywala, normalnie się loguję jak na początku. Administracja się chyba już uporała z problemami. :) Tylko teraz forum i stronka nie działa, ale poczekajmy. 

Zaraz Ci wrzucę. :)

/// łap :) 

xtef

@xModek Dodaj skan pliku czas 2 godziny. 

Opublikowano

Panowie jak najefektywniej dropić perły na 163 lv, bo to poezja ile ich potrzeba na te ulepszenie..? 

Tirdas na tym lvl, mistyczna bron +6 eq tirdasa i usolujesz, tylko o rekawiczce pamietaj 

jbzoKz9.png

Opublikowano

Ma ktoś może lepszego BS? bo ten co jest wgrany jest do bani i nie wchodzą tak szybko bony trzeba czekać dniami . A niestety nie których wchodzą szybko a nie którym późno i trzeba czekać dam max like za działającego BS lepszego 

Opublikowano

Ma ktoś może lepszego BS? bo ten co jest wgrany jest do bani i nie wchodzą tak szybko bony trzeba czekać dniami . A niestety nie których wchodzą szybko a nie którym późno i trzeba czekać dam max like za działającego BS lepszego 

ty chyba jesteś pijany xD

Opublikowano

Jakoś ja i wszyscy moi znajomi możemy logować się normalnie i żaden nie narzeka na wywalanie, mnie ani razu nie wywalilo z gry od kilku dni, ps Kiedy naprawicie tą strone? Wciąż nie mogę kupić pd z is bo jak się zaloguje to dalej strona przestaje działać.

Opublikowano

Miałem zagrać ale chyba nie zagram od kilku dni próbuje się zarejestrować jednak bez skutku. Administracja troszeczkę chyba nie ogarnia. Ale powodzenia.

5as7ix.jpg

Opublikowano

Jak mam się zarejestrować i pobrać gre !!!

Skoro strona nie działa,nawet nie ma zastępczej strony ew.reje i download....

Opublikowano

Jak mam się zarejestrować i pobrać gre !!!

Skoro strona nie działa,nawet nie ma zastępczej strony ew.reje i download....

Trzeba przeczekać do czasu jak administracja to wszystko ogarnie. Już po zapraszam jak najbardziej na serwer, bo warto. :)

Opublikowano

Trzeba przeczekać do czasu jak administracja to wszystko ogarnie. Już po zapraszam jak najbardziej na serwer, bo warto. :)

No spoko czekać i czekać ale ile można ??? 3dzień czekać ? to kpina chyba ;>

Opublikowano

Jakoś ja i wszyscy moi znajomi możemy logować się normalnie i żaden nie narzeka na wywalanie, mnie ani razu nie wywalilo z gry od kilku dni, ps Kiedy naprawicie tą strone? Wciąż nie mogę kupić pd z is bo jak się zaloguje to dalej strona przestaje działać.

Chyba nie grasz na tym servie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...