Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie off? bo mam blad podczas laczenia sie a nigdy nie mialem tego probleu na tym serwie, osobiscie polecam bardzo fajnie zrobiony serwerek sporo osob jest calkiem ciekawie :) 

Opublikowano

^

Jest przerwa techniczna.

Panowie jakie bony na mape 95 i kolejne? 

Zwierzęta, mistyki i diabły :) 

Opublikowano

gdzie dropia przepustki na dungeony?

Na katakumby z rapera

na tridasa z pająków w Lochu na który wchodzimy z mapy 140 lvl prawy górny róg

Dalej nie wiem bo nie byłem jeszcze ☺

Opublikowano

Ile jeszcze ta przerwa będzie trwać? :O.

Od 3 w nocy do 11:00? To jest 8 godzin , co wy tyle czasu robicie? :P.  jakieś info? :P

Opublikowano

Od 3 w nocy do 11:00? To jest 8 godzin , co wy tyle czasu robicie? :P.  jakieś info? :P

Na pewno zapowiada się cos wielkiego, aż nie mogę się doczekać !! :D Serwer polecam najlepszy EASY na rynku, wczoraj było aż 2k online graczy, nowy rekord !!!

x

Opublikowano

Wrzucą info co naprawiali jak już wszystko zrobią, żeby nie było, że podali listę a czegoś nie zrobili bo się nie wyrobili :D

Opublikowano

Kiedy ten serwer włączą ? , ściągnąłem clienta myslałem , że pogram z rana a tu taka lipa

Czytać nie umiesz ?

Opublikowano

Czytać nie umiesz ?

No każdy czytać umie , ale do godzin późno porannych to raczej nie 12 , bo to południe już jest xD.

Też chciałem pograć , póki większość młodych w szkołach . Ale serwer OFF od 3:00.. :( 

Pytanie do was : Pet z IS'a jest najlepszy pod pvp? Czy w grze można zdobyć takiego samego , lub lepszego? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...