Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest z przedmiotami ItemShop? Widzę jest IS nieźle oblepiony.. przelewem koszt zakupy Fryzur/Wierzchowca/Kostiumu to ~60zł.

Czy kupie coś za yangi? Czy są jakieś mapy z metkami? Jakieś zarobki?

Heniek.

Opublikowano

Jak jest z przedmiotami ItemShop? Widzę jest IS nieźle oblepiony.. przelewem koszt zakupy Fryzur/Wierzchowca/Kostiumu to ~60zł.

Czy kupie coś za yangi? Czy są jakieś mapy z metkami? Jakieś zarobki?

Jasne, wszystko z IS kupisz za yangi, 500 SM to koszt 50-60kk obecnie, pety leca z katakumb(azraeluś). tridasa(bao bao) i z 3 dunga nie wiem bo nie byłem, z razadora i nemare bodajże lecą wierzchowce duzo lepsze niż te co są w IS bo dają 50k hp i 100% na potwory a koszt takiego czegoś to około 400kk

Opublikowano
Jasne, wszystko z IS kupisz za yangi, 500 SM to koszt 50-60kk obecnie, pety leca z katakumb(azraeluś). tridasa(bao bao) i z 3 dunga nie wiem bo nie byłem, z razadora i nemare bodajże lecą wierzchowce duzo lepsze niż te co są w IS bo dają 50k hp i 100% na potwory a koszt takiego czegoś to około 400kk

Zaczynając gre na jakie dungi/mapy mogę chodzić by bić metki i dropić jakieś ulepszacze? Żebym na sklepikach zarabiał?

Dajcie mi PW Ts3 pogadam z kims

Heniek.

Opublikowano

18129436217256580159.jpg

Ręce same składają się do oklasków :)

Tylko graczy nie maja serwery z wykupiona reklamą za grube tysiące

A arianea ma tylko 1 większego youtuber'a NoPerfecta.

Wszystkie propozycje przez graczy są rozpatrzone przez administracje.

Z dni na dzień więcej graczy! Gra się epicko ;) W końcu jakis normalny serwer.

Zapraszam.

Opublikowano

Kiedy zostania naprawiona wartosc magiczna za misje itp?

Nigdy, od początku serwera było to zgłaszane i nic z tym do tej pory nie zrobili.

projekt.jpg

Opublikowano

Nigdy, od początku serwera było to zgłaszane i nic z tym do tej pory nie zrobili.

Wczoraj admin napisał że to naprawiają. 

Opublikowano

K***a mać kiedy bedzie nowa maszyna? Od wczoraj wywaliło 5 razy z razadora i tylko przepustki trace... to nie moja wina tylko serwera

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mozecie zwiekszyc szanse na perf bony ? Mixuje caly dzien wczoraj z 3h parte i dupa...

Inni dali radę wbić perfy, to Ty też dasz. Zmianki są praktycznie za darmo i jest to kwestia szczęścia.

Opublikowano

Inni dali radę wbić perfy, to Ty też dasz. Zmianki są praktycznie za darmo i jest to kwestia szczęścia.

Tzn dali radę bo na poczatku srv bronie pvp robilo sie z 5 minut ( bony exp prawie nie wchodzily ) Ja aktualnie na 2 bronie pvp z mixu stracilem juz 30kk a dopiero 1 wybonowalo ( ps  mieszam 7 broni )

Opublikowano

Wbili w dzien startu i dzien po... Po 10 zmiankach wchodzily...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Tzn dali radę bo na poczatku srv bronie pvp robilo sie z 5 minut ( bony exp prawie nie wchodzily ) Ja aktualnie na 2 bronie pvp z mixu stracilem juz 30kk a dopiero 1 wybonowalo ( ps  mieszam 7 broni )

Wbili w dzien startu i dzien po... Po 10 zmiankach wchodzily...

Przepraszam, nie byłem świadom, że coś było zmieniane w tej kwestii.

­

Opublikowano

No trochę z tymi perfami przesada. Wczoraj mixowałem dobre kilka godzin na surę perf miecz i lipka. Dobrze, że dziś od rana się udało. Odchodzę i wracam... Ten serw coś w sobie ma :P

No bez przesady, już i tak jest tylko 1 wartość bonusów, łatwiej być nie może. Mogli by tylko te ceny zmianek obniżyć ;d

Opublikowano

No bez przesady, już i tak jest tylko 1 wartość bonusów, łatwiej być nie może. Mogli by tylko te ceny zmianek obniżyć ;d

Będzie nieskończona zmianka :) 

Opublikowano

Trochę was ludzie nie rozumiem .

Ja dzisiaj mixowałem całe eq do pvp . I wbiłem perfect all w 5h  bojowy perfect wszedł po 10 min ?  truta śr 50 +  sila / diably/mistyki 4h .    a tak to eq w 5h możecie całe mieć ?  może macie pecha ,że wam nie wbija

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...