Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam  

Bug z sm dalej jest + wyciekła baza danych i konta zostaly okradzione a admin nie chce pomoc. 

Mózg Ci wyciekł tzn reszta jego... Nie było żadnego bugu na SM ( sam sprawdzalem ) Zadne konta nie zostaly okradzione.

Opublikowano

Powtórka z invorii s2 :D

Ta, a za miesiąc max 2 bd płakać pewnie, że gra za mało. Bo dzisiejsze serwery mają strasznie smutną przyszłość, przez 1 miech gra do 2k a potem ludzie idą na nowy. 

Co do serwera polecam, dosyć spoko. 

xD 

Opublikowano

Mózg Ci wyciekł tzn reszta jego... Nie było żadnego bugu na SM ( sam sprawdzalem ) Zadne konta nie zostaly okradzione.

To ciekawe dlaczego mi oraz kilkunastu innym osobą też eq znikło + bug na sm byl jest i bedzie a takie sprawdzanie jak ty robisz to sobie mozesz wsadzic w dup*. 

Opublikowano

To ciekawe dlaczego mi oraz kilkunastu innym osobą też eq znikło + bug na sm byl jest i bedzie a takie sprawdzanie jak ty robisz to sobie mozesz wsadzic w dup*. 

No to k***a daj dowód a nie będziesz pierdolił... Jakoś w grze nikt nie płacze.

IDcncno.png

Opublikowano

Takie trochę pier*olenie, jeżeli jest bug na sm to przedstaw jakieś konkretne dowody, też mogę wiele rzeczy napisać. 

A co do znikającego eq, mi jakoś nic nie znikło ^^ 

xD 

Opublikowano

Serwer fajny , polecam.

Mam kilka pytań : 

1. Czy jest zwój żeby znowu , rozdać pkt statusu?

2. Czy jest zwój zmiany klasy postaci? 

Opublikowano

Pewno dales sie wkrecic na darmowe smy przez podanie passow... A teraz placzesz pod tematem... 

Opublikowano

Serwer fajny , polecam.

Mam kilka pytań : 

1. Czy jest zwój żeby znowu , rozdać pkt statusu?

2. Czy jest zwój zmiany klasy postaci? 

Pierwszy zwoj tworzy się u kowala na mapie gnolii (140)

Drugi IS albo dungeony na wysoki lvl.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nie polecam  

Bug z sm dalej jest + wyciekła baza danych i konta zostaly okradzione a admin nie chce pomoc. 

Jednym wielkim bugiem jest twój mózg, które już się nie da naprawić ;( Smutne ... -.- , a więc nie uda Ci się zadziałać na szkodę serwera, w godzinach szczytu na serwerze dobija 1.5k online, zapraszam do gry, serdecznie polecam ~ jeden z najlepszych prywatnych serwerów na rynku. 

x

Opublikowano

Pewno dales sie wkrecic na darmowe smy przez podanie passow... A teraz placzesz pod tematem... 

Ta napewno

Jednym wielkim bugiem jest twój mózg, które już się nie da naprawić ;( Smutne ... -.- , a więc nie uda Ci się zadziałać na szkodę serwera, w godzinach szczytu na serwerze dobija 1.5k online, zapraszam do gry, serdecznie polecam ~ jeden z najlepszych prywatnych serwerów na rynku. 

Nie chce zadzialac na szkode serwera poniewaz serwer jest fajny , pisze do admina o sprawdzenie w logow i oddanie eq 

A co do sm to napiszcie na pw to opowiem wam co nie co :)

Opublikowano

­

Ta napewno

Nie chce zadzialac na szkode serwera poniewaz serwer jest fajny , pisze do admina o sprawdzenie w logow i oddanie eq 

A co do sm to napiszcie na pw to opowiem wam co nie co :)

Piszesz o oddanie EQ, a sam masz buga i nie zgłosisz go? Wg. mnie to powinieneś dodatkowo wyłapać bana na IP i wszystkie konta ;]

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam  

Nic nie wyciekło, jak grałeś na TemidaMT2 i miałeś tam takie same passy jak tutaj to nic dziwnego, że masz po koncie.

Moich znajomych tak okradli, takie same passy mieli na obu serwerach (Arianea - Temida) wiec to tylko ich wina, a mimo wszystko GM im pomógł i nikt spiny nie robił...

jbzoKz9.png

Opublikowano

­

Piszesz o oddanie EQ, a sam masz buga i nie zgłosisz go? Wg. mnie to powinieneś dodatkowo wyłapać bana na IP i wszystkie konta ;]

zglaszalem tego buga wielokrotnie i jak widac adinistracja ma wyje*ane na to 

I prawda gralem na temidzie ale przechodzac na inny serwer zawsze zmieniam haslo na nowe wiec to nie mozliwe :) 

Ja tylko chce aby admini mi oddali to eq 

Opublikowano

gra na serverze to tragedia.. momentami takie lagi,że nic nie da się zrobić.. :)

Coz.. to prawda, aczkolwiek to wina DDosów.

@z czego dropi ognisty wierzch?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nic nie wyciekło, jak grałeś na TemidaMT2 i miałeś tam takie same passy jak tutaj to nic dziwnego, że masz po koncie.

Moich znajomych tak okradli, takie same passy mieli na obu serwerach (Arianea - Temida) wiec to tylko ich wina, a mimo wszystko GM im pomógł i nikt spiny nie robił...

Istnialy jakies fejk strony, gdzie mozna bylo np dostac "darmowe" brylki czy sprawdzic, czy konto zostalo zbanowane, ktore byly podszywkami. Rowniez po wycieku baz z innych serwerow, czesc osob rozkodowuje loginy i hasla, sprawdzajac je na innych serwerach. O bezpieczenstwo bac sie nie musicie, chyba ze jakis serwer pada a jego baza laduje w rekach osob trzecich.
Opublikowano

­

Następny Temperaturek co chciał zwojować świat.
Opublikowano

Caly czas mam Zostaniesz Polaczony z serverem ... Szkoda ze nie zagram ://

Uruchom przez patcher i bedzie ok :)

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...